Отговори
# 195
Ама ти как си го заработил? Докато тя е раждала и гледала деца, въртяла семейни дела и задачи или като героя в съседната тема: мултиплицирал си се и едновременно си и на работа, и в къщи?

Ами ако не е правила нищо от подчертаното ?
Ал, а тази жена, която описа, тя в твоето жилище ли живееше, наем и сметки не плащаше, само един секс и толкоз? От там ли идва констатация ти, че така били те, жените?
Ако това е твоят опит, тогава те разбирам.

# 196
Всички тези уравнения се решават много лесно с наемането на домашна помощница. Това винаги са добре похарчени пари.

# 197
  • Обран бостан ;)
Всички тези уравнения се решават много лесно с наемането на домашна помощница. Това винаги са добре похарчени пари.

Така е. Ако е по-окомуш, решава и проблема с разнообрзието Wink

Скрит текст:
Ама ти как си го заработил? Докато тя е раждала и гледала деца, въртяла семейни дела и задачи или като героя в съседната тема: мултиплицирал си се и едновременно си и на работа, и в къщи?

Ами ако не е правила нищо от подчертаното ?
Ал, а тази жена, която описа, тя в твоето жилище ли живееше, наем и сметки не плащаше, само един секс и толкоз? От там ли идва констатация ти, че така били те, жените?
Ако това е твоят опит, тогава те разбирам.

Имало е и такива случаи.
И не, не са всички жени такива, но някои са.

# 198
  • София
Аз продължавам да не виждам проблем. Щом си стоял с тези жени, значи си искал секс. Съответно или те са били толкова готини, че сексът е бил достатъчен да не правят нищо друго, или ти не си бил достатъчно готин да си в позиция да искаш повече от това. Съответно си се навил на тази конфигурация за да не си на сухо, или да трябва да плащаш сурова пара на жени, които ги минават ежедневно.

Хубаво, яд те е, че жените могат да получават всякакви неща, само с визията си. Ами не давайте на хубавите жени и няма да е така. Ама вие искате да взимате от тях, пък те никаква полза да нямат. Не става така. Или едното, или другото, имате избор.

# 199
  • Обран бостан ;)
Аз продължавам да не виждам проблем.
Скрит текст:
Щом си стоял с тези жени, значи си искал секс. Съответно или те са били толкова готини, че сексът е бил достатъчен да не правят нищо друго, или ти не си бил достатъчно готин да си в позиция да искаш повече от това. Съответно си се навил на тази конфигурация за да не си на сухо, или да трябва да плащаш сурова пара на жени, които ги минават ежедневно.

Хубаво, яд те е, че жените могат да получават всякакви неща, само с визията си. Ами не давайте на хубавите жени и няма да е така. Ама вие искате да взимате от тях, пък те никаква полза да нямат. Не става така. Или едното, или другото, имате избор.

Ти никога не виждаш проблем.

Това, че не виждаш, не ми е проблем. Wink

# 200
  • София
Значи явно съм права, щом само това намери да кажеш Relieved

# 201
  • Обран бостан ;)
Значи явно съм права, щом само това намери да кажеш Relieved
Ти винаги си права.

Като БКП на времето. Wink

п.п. Това последното няма да го разбереш.

Общи условия

Активация на акаунт