Ходихме при гастроентеролог - газове и рефлукс, ходихме на консултация по кърмене - газове, рефлукс , съмнение за непоносимост .
Сега съм изключила алергените и чакам да видя, но четвърти ден, бебето продължава да има ужасни газове. Много трудно се поддържа и количеството кърма така, трябва да цедя, а нямам толкова време имам и друго дете. Имаме отделни , единични , по-добри дни, когато е спокойна, но са рядкост. Днес с тези газове предполагам, че до съм 17ч няма да има нито едно читаво хранене .
От шише не пие . Няма афти и други проблеми.
Има проблем е със наддаването, последната седмица е качила само 100 гр.
Направо съм отчаяна вече. Когато спи и е спокойна суче толкова добре, а като е будна не може да се нахрани. Сънена не успявам през деня да я нахраня, най-добре ми се получава след сън, но е рядкост.
Случвало ли се е на някой ? Може ли да ми дадете съвет, усещам че в газовете е проблема, но не знам как да и помогна. Давам лефакс, санколик и биогая.
Направо съм супер изтощена вече, на ръба съм. Ако пиеше от шише досега да съм и дала или изцедена кърма или АМ, защото все пак най-важното е да е нахранена..
Казват, че е растежен период, трябва да го израсте, ама докога и как, не знам.
Първия месец наддаде 1 кг, втори 760 гр, сега за една седмица 100 гр.
Често суче само от едната гърда. Всеки час суче по малко, надявах се че ще успява да си събере нужната количество, но при това наддаване явно не става ....