Какво ви пречи да шофирате?

• 3 680
  • 152
  •   1
Отговори
# 150
Съдейки по броя безсмислени теми, които си започнала, или търсиш внимание, или събираш бонус точки от тукашната лоялна програма. И в двата случая едва ли ще престанеш, няма нужда от драми. Нещо друго ще ти хрумне скоро.
Аз си имам доходи, благодаря на Бог за което, за кво са ми програми.
Мога и да съм била участничка или мога да искам да привлека внимание, вас що ви засяга толкова? Нямам снимка, име, кво ще печеля от това внимание?
В един англоезичен сайт имам доста повече теми, никой така не ми е казал лоши неща, говорила съм с хиляди хора, никой не каза обидни думи, а си търсихме решения на проблемите само. Само в тази платформа виждам такива досадни, негативни коментари.
Привличам внимание и кво ще печеля от това.
В англоезичния сайт съм от 10 години, нищо не съм печелила, но си олях душата и така се успокоих, човек като има проблеми и не може да каже но близките си сякаш ще пукне, но като споделиш с някой ти олеква, при вас не е ли е така? Само аз ли съм?

# 151
  • Варна
Много далеч отидохте...

# 152
Ужас, все по-зле става.
(Един човек преди време беше казал, че никой не сяда зад волана с мисълта "Днес ще умра/ще убия някой". Всеки си мисли, че на него няма да му се случи. Е да, ама не. Случва се. Така че по-леко с категоричния тон, че нещо си вече няма да го направите-това към авторката)

Общи условия

Активация на акаунт