Какво ви пречи да шофирате?

• 3 786
  • 155
  •   5
Отговори
# 150
Съдейки по броя безсмислени теми, които си започнала, или търсиш внимание, или събираш бонус точки от тукашната лоялна програма. И в двата случая едва ли ще престанеш, няма нужда от драми. Нещо друго ще ти хрумне скоро.
Аз си имам доходи, благодаря на Бог за което, за кво са ми програми.
Мога и да съм била участничка или мога да искам да привлека внимание, вас що ви засяга толкова? Нямам снимка, име, кво ще печеля от това внимание?
В един англоезичен сайт имам доста повече теми, никой така не ми е казал лоши неща, говорила съм с хиляди хора, никой не каза обидни думи, а си търсихме решения на проблемите само. Само в тази платформа виждам такива досадни, негативни коментари.
Привличам внимание и кво ще печеля от това.
В англоезичния сайт съм от 10 години, нищо не съм печелила, но си олях душата и така се успокоих, човек като има проблеми и не може да каже но близките си сякаш ще пукне, но като споделиш с някой ти олеква, при вас не е ли е така? Само аз ли съм?

# 151
  • Варна
Много далеч отидохте...

# 152
Ужас, все по-зле става.
(Един човек преди време беше казал, че никой не сяда зад волана с мисълта "Днес ще умра/ще убия някой". Всеки си мисли, че на него няма да му се случи. Е да, ама не. Случва се. Така че по-леко с категоричния тон, че нещо си вече няма да го направите-това към авторката)

# 153
Пречи ми това, че не съм достатъчно подготвена. Курсът дава основни насоки и с едни никакви знания и умения трябва да излезеш на пътя и да трупаш опит в реална ситуация. Имам книжка от 10г., бях 30годишна по това време. Може би, ако вземеш на 18-19г не се чувстваш така или не го мислиш толкова. За тази година една от целите ми е да си припомня с доверен  човек и да започна по малко да шофирам.

# 154
Това за първия и втория изход е, защото маркировката на конкретното кръстовище така води, или казваш, че има принципно такова правило за кръгови кръстовища?
...
Преди дни си губих времето да споря в група във фейса за картинка със ситуация на кръгово, където около сто човека ми казаха, че съм опасност на пътя
Не си губи времето. Тотално непознаване на правилник и закон. Съвременните шофьори си мислят, че Ж знаците задължават нещо, и смело секат дясна лента вътре в кръговото, щото този който е там бил длъжен да излезе. Което не е вярно. Конкретното кръстовище е някаква варненска модификация на стандартите и тази модификация е резултат на неопитността на участниците в движението. Става дума за кръговото на Владислав до автогарата, където преди може би две години зачертаха дясната лента вътре в кръговото на изхода по посока магистралата с М маркировка. На практика не можеш да пресичаш М на това място и това те задължава да минеш в лява или да излезеш. Което по никакъв начин не оправдава тези които секат от лява към изход без да пропуснат тези в дясната. И в двата случая тези в ляво са длъжни да ги пропуснат.
Да не говорим, че пак по закон тези в лява трябва да напускат от дясна, ама това са подробности
Та по този повод, понеже често ми се налага да излизам от Левски точно на това място, за да съм в нормите на закона трябва да вляза в кръговото, да мина в лява за да заобиколя маркировката и след това да се навра пред автобусите чакащи на Владислав отново в дясна за да изляза по правилник. Получава се нещо като двойно сечене на лентите, което за един по-неопитен е леко стресиращо.
П.с. Това не е най-забавното кръгово. Има едно на Сливница и Москов където е истинската забава. Тези по Москов си секат направо като на обикновено кръстовище...щото те са направо

# 155
Точно тези кръгови във Варна ме ужасяват. Аз такова нещо не съм виждала. За това и хората, които продължават в кръговото подават ляв мигач, че поне останалите да знаят, че не възнамеряват да излизат. Десния се пуска чак като излизаш.

Общи условия

Активация на акаунт