Отговори
# 330
Лори, не мога да се откъсна от тази красота, която си сътворила, но трябва да изчезвам. Предстои ми ново вълнение, чакано от дълго време.
Най-после ще се потопя на живо в магията, сътворена от Андре Рийо в зала „Арена 8888 София”.
Нощес може и да споделя впечатления за „Кралят на валса“, а ако успея да снимам - ще кача и видео.

# 331
Емка Hug приятни емоции ти желая на спектакъла и като снимаш ще ни споделиш. Ех и аз искам но в момента ми е невъзможно да пътувам и се иска и Организация предварителна.

Уаууу, наистина голяма красота си сътворила Лори. Като картина на изкуството е. 😍😍💌👏👌👌👌 Искам всичките да ги споделя в заглавната стр. но не може че има лимит. Ще видя и как ще я наглася и събера и юбилейната 30 тема че има доста актуални неща.

Да ви питам... Какво мислите и предполагате за тия пари, които Чийдем получава. За какво са и Защо ?? Rolling Eyes Доста загадъчно е всичко и объркващо отново особено в чифлика срещата в Бурдум. Нещо ще се случи там и някой ще умре или ще го наранят. Нисан може отново да отключи спомените си. Тя преди да говори с Ешреф иска да се увери и убеди че тя е Рюя и не е лесно да приеме и осъзнае това и е шокиращо и изненадващо.

Чийдем дали ще умре ще видим дали ще познаят от спойлерите. Ще има възмездие дали така или по друг начин, щото тя си е психопат. Опасна и обсебена от една несподелена любов и лично отмъщение.  

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 17:19 от femmi2

# 332
Еми, подготвяй се да събираш емоции ии ще чакаме да споделиш обезателно.Ако не снимки, то поне впечатления и отзиви.❤️

Феми , за теб 👇🫶

Когато Чийдем му показа снимките на Нисан с прокурорката, каза  че работят заедно, Динчер каза нещо от сорта,че се е доказала и заслужава да направи нещо за нея. Поне така ми е останало в главата.
Мисля,че точно тогава стана въпрос как един вид да й се отблагодари за това,че му е снесла такава информация.
А е много възможно комисарката вече да каже на Ешреф, че Нисан работи с прокурорката, нали го имаше като спойлер (даже го срещнах на няколко места).
При всички положения - парите са й дадени за поредното й мръсно дело.
Тя си е пълно психо. Както и да се опитвах да я разбера, ами не успях.
Ако обичаш някого истински, не би могъл да го нараниш по какъвто и да е начин.
Тя колко пъти върши неща във вреда на Ешреф...Даже имам някакво предчувствие,че ако сериала е с финала който ни показаха в началото, Чийдем може да има пръст в смъртта на Ешреф.

От Бирсен ↘️

# 333
Мислех да редактирам но после реших да е нов пост.

И без това сега, като прочетох Лори отново тя е писала че няма да се учуди ако Чийдем е замесена в смъртта на Ешреф от началото което ни показаха. Ох айде дано не умира и да не сме Запомнящи се трагедии.

Ами няма да е изненада ако наистина е замесена в капана срещу Ешреф. Тя го е изгубила отдавна и той не е я Обича и сега още повече ще откачи като се разкри и подреди пъзела с Нисан - Рюя. Тя не иска да се разбира това и за още по голямо отмъщение ще каже първа на Ешреф кой е доносника от началото нали така пише в спойлерите който споделяте.  Ще го изопачи по нейн си начин за да удари Ешреф по слабото му и болно място и нарани. Но той няма да се хване на въдицата и ще разследва и довери на инстинктите си. Нисан не го е предала наистина и не е разказала нищо на полицията заради Афра. Сега със  Селма ме изнервя и заради Динчер и затова че не споделя нищо с Ешреф нито той на нея. И това мисля го писахме назад в темата но е факт и е видимо, че всеки иска да предпази другия от миналото си няма комуникация и разговори. Това криене е вид лъжа.  

Лори да те питам че ти си повече в час тоя асистент от кога му е такъв личен на Чаатай, щото досега не бяхме чували за такъв или поне аз. За сефте го видях в "Ешрефа" и "Сънливеца" на снимачната площадка. И как така е спечелил тая работа ? Предполагам че мениджъра му има пръст в това и го е назначил. Може да му е близък някакъв. Като се води, че му управлява и пиар комуникацията в ИГ че той нищо не прави по различно и е скука и всичко е по старо му.  

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 01:49 от femmi2

# 334
Феми , Поне от 2017-2018- та година, там някъде (по спомен, но трябва да проверим в интернет, ако има информация). Трябва да видим каква точно му е длъжността, че то личен асистент е много общо.
Аз съм чела, че той е от близкото обкръжение на Чаатай и са добри приятели. Точно за това ме подразниха тези глупости, които сътвори.
На пръв поглед не е кой знае какво, но в момента всичко около Чаатай и Демет предизвиква дискусии от всякакъв характер. Би трябвало да се въздържа от подобни истории, понеже самия Чаатай не си пада по това.
Много е възможно аз да не съм наясно, може да е умишлено всичко, но не виждам и логика.🧐🫣

За Чийдем - аз очаквам абсолютно всичко от нея.Не виждам да са й останали скрупули.
За отношенията между Ешреф и Нисан, какво да ти кажа, Феми, все пак колкото и да се обичат, те са хора от различни светове... И се борят по различен начин с живота.
Но въпреки всичко, когато се разкрие истината, вярвам че и двамата ще се разберат един друг.
Мисля, че изобщо няма да има раздяла... Най-много някой друг скандал.
Скандалите също им се получават много добре.🤭
Както Ешреф вече й каза: Ти си моя, ти си част от мен...

# 335
Това наистина не го знаех че от толкова време му е от обкръжението и му е асистент.
Така е общо звучи тая длъжност.
Ами ако продължава така този човек може и да си изгуби работата и доверието. Сега наистина всичко се гледа под лупа между Чаатай и Демет и проекта и се  търси Сензация и интриги.

Раздяла между ЕшСан няма да има но бурен скандал и някое дежавю със сигурност. Огън и Жупел са много добре им се получава всичко и погледите бесни и изгарящи и ревностни и целувкитееее.

" Открих че аз съм Рюя "

Общи условия

Активация на акаунт