Отговори
# 330
Лори, не мога да се откъсна от тази красота, която си сътворила, но трябва да изчезвам. Предстои ми ново вълнение, чакано от дълго време.
Най-после ще се потопя на живо в магията, сътворена от Андре Рийо в зала „Арена 8888 София”.
Нощес може и да споделя впечатления за „Кралят на валса“, а ако успея да снимам - ще кача и видео.

# 331
Емка Hug приятни емоции ти желая на спектакъла и като снимаш ще ни споделиш. Ех и аз искам но в момента ми е невъзможно да пътувам и се иска и Организация предварителна.

Уаууу, наистина голяма красота си сътворила Лори. Като картина на изкуството е. 😍😍💌👏👌👌👌 Искам всичките да ги споделя в заглавната стр. но не може че има лимит. Ще видя и как ще я наглася и събера и юбилейната 30 тема че има доста актуални неща.

Да ви питам... Какво мислите и предполагате за тия пари, които Чийдем получава. За какво са и Защо ?? Rolling Eyes Доста загадъчно е всичко и объркващо отново особено в чифлика срещата в Бурдум. Нещо ще се случи там и някой ще умре или ще го наранят. Нисан може отново да отключи спомените си. Тя преди да говори с Ешреф иска да се увери и убеди че тя е Рюя и не е лесно да приеме и осъзнае това и е шокиращо и изненадващо.

Чийдем дали ще умре ще видим дали ще познаят от спойлерите. Ще има възмездие дали така или по друг начин, щото тя си е психопат. Опасна и обсебена от една несподелена любов и лично отмъщение.  

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 17:19 от femmi2

# 332
Еми, подготвяй се да събираш емоции ии ще чакаме да споделиш обезателно.Ако не снимки, то поне впечатления и отзиви.❤️

Феми , за теб 👇🫶

Когато Чийдем му показа снимките на Нисан с прокурорката, каза  че работят заедно, Динчер каза нещо от сорта,че се е доказала и заслужава да направи нещо за нея. Поне така ми е останало в главата.
Мисля,че точно тогава стана въпрос как един вид да й се отблагодари за това,че му е снесла такава информация.
А е много възможно комисарката вече да каже на Ешреф, че Нисан работи с прокурорката, нали го имаше като спойлер (даже го срещнах на няколко места).
При всички положения - парите са й дадени за поредното й мръсно дело.
Тя си е пълно психо. Както и да се опитвах да я разбера, ами не успях.
Ако обичаш някого истински, не би могъл да го нараниш по какъвто и да е начин.
Тя колко пъти върши неща във вреда на Ешреф...Даже имам някакво предчувствие,че ако сериала е с финала който ни показаха в началото, Чийдем може да има пръст в смъртта на Ешреф.

От Бирсен ↘️

# 333
Мислех да редактирам но после реших да е нов пост.

И без това сега, като прочетох Лори отново  е писала че няма да се учуди, ако Чийдем е замесена в смъртта на Ешреф от началото, което ни показаха. Ох айде дано не умира и да не сме Запомнящи се Трагедии. Hands Pray

Ами няма да е изненада, ако наистина е замесена в капана срещу Ешреф. Тя го е изгубила отдавна и той не е я Обича и сега още повече ще откачи, като се разкри и подреди пъзела с Нисан - Рюя. Тя не иска да се разбира това и за още по - голямо Отмъщение ще каже първа на Ешреф кой е доносника от началото нали така пише в спойлерите, които споделяте.  Ще го изопачи по нейн си начин за да удари Ешреф по слабото му и болно място и нарани. Но той няма да се хване на въдицата и ще разследва и довери на инстинктите си. Нисан не го е предала наистина и не е разказала нищо на полицията заради Афра. Сега със  Селма ме изнервя и заради Динчер и затова че не споделя нищо с Ешреф, нито той на нея. И това мисля го писахме назад в темата но е факт и е видимо, че всеки иска да предпази другия от миналото си няма комуникация и разговори. Това криене е вид лъжа.  

Лори да те питам че ти си повече в час тоя асистент от кога му е такъв личен на Чаатай, щото досега не бяхме чували за такъв или поне аз. За сефте го видях в "Ешрефа" и "Сънливеца" на снимачната площадка. И как така е спечелил тая работа ? Предполагам че мениджъра му има пръст в това и го е назначил. Може да му е близък някакъв. Като се води, че му управлява и пиар комуникацията в ИГ че той нищо не прави по различно и е скука и всичко е по старо му.  

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 10:06 от femmi2

# 334
Феми , Поне от 2017-2018- та година, там някъде (по спомен, но трябва да проверим в интернет, ако има информация). Трябва да видим каква точно му е длъжността, че то личен асистент е много общо.
Аз съм чела, че той е от близкото обкръжение на Чаатай и са добри приятели. Точно за това ме подразниха тези глупости, които сътвори.
На пръв поглед не е кой знае какво, но в момента всичко около Чаатай и Демет предизвиква дискусии от всякакъв характер. Би трябвало да се въздържа от подобни истории, понеже самия Чаатай не си пада по това.
Много е възможно аз да не съм наясно, може да е умишлено всичко, но не виждам и логика.🧐🫣

За Чийдем - аз очаквам абсолютно всичко от нея.Не виждам да са й останали скрупули.
За отношенията между Ешреф и Нисан, какво да ти кажа, Феми, все пак колкото и да се обичат, те са хора от различни светове... И се борят по различен начин с живота.
Но въпреки всичко, когато се разкрие истината, вярвам че и двамата ще се разберат един друг.
Мисля, че изобщо няма да има раздяла... Най-много някой друг скандал.
Скандалите също им се получават много добре.🤭
Както Ешреф вече й каза: Ти си моя, ти си част от мен...

# 335
Това наистина не го знаех че от толкова време му е от обкръжението и му е асистент.
Така е общо звучи тая длъжност.
Ами ако продължава така този човек може и да си изгуби работата и доверието. Сега наистина всичко се гледа под лупа между Чаатай и Демет и проекта и се  търси Сензация и интриги там , където ги няма.

Раздяла между ЕшСан няма да има но бурен скандал и някое дежавю със сигурност. Огън и Жупел са много добре им се получава всичко и погледите бесни и изгарящи и ревностни и целувкитееее. ⚡🔥🔥🔥❤️‍🔥😍😽💕💘💋

" Открих че аз съм Рюя "

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 11:55 от femmi2

# 336
Относно финала, който бяха дали в началото- може да е нечий сън /кошмар/. Пак го казвам: Совите не са това, което са.

# 337
Добро утро!🌷

Феми , рових се да търся инфо за асистента Генчай, та ето какво открих ↘️

Генчай Кая е ключова фигура в професионалния и личния живот на Чаатай Улусой. Ето подробна информация за тяхното сътрудничество:

Генчай започва работа като личен асистент на Чаатай около 2017–2018 г. Тяхното партньорство стана видимо по време на снимките на първия турски оригинален сериал на Netflix — „Защитникът“ (The Protector).

Той придружава актьора на снимачната площадка на почти всички негови големи продукции от 2018 г. насам:
„Защитникът“ (The Protector)
„Йешилчам“ (Yeşilçam)
„Шивачът“ (Terzi)
„Кюбра“ (Kübra)
„Безмилостен“ (Gaddar)
„Мечтата на Ешреф“ (Eşref Rüya) — текущият проект, където Генчай активно споделя кадри от „зад кулисите“.

В сектора е известно, че Генчай е избран лично от Чаатай, заради своята лоялност и способност да управлява логистиката около звезда от такъв ранг.
Двамата са изключително близки. Генчай не е просто служител, а част от „вътрешния кръг“ на актьора, който е известен с това, че е по-затворен и асоциален тип личност. Те често прекарват свободното си време заедно, включително по време на почивки и пътувания.

Ролята на Генчай като асистент на Чаатай Улусой включва:
Personal Assistant (Личен асистент): Управление на ежедневния график, транспорт и лични нужди на актьора на сета.

Project Manager (Проектен мениджър): Координация между Чаатай и продуцентските екипи.

PR & Media: Филтриране на запитвания от медии и поддържане на имиджа му в социалните мрежи (често Генчай публикува информация, която Чаатай, който не е много активен онлайн, предпочита да не качва лично).

# 338
Добро утро и хубав ден!

# 339
Публикувано от асистента Генчай, преди 30 минути... Защо поства и стари снимки, които беше премахнал, нямам никаква представа.↘️

# 340
Здравейте, дами!

Благодаря за всичко споделено.
Започвам да се настройвам на тема  „Eşref Rüya“ и предстоящия епизод.
Но още не мога да се отърся от невероятното преживяване и силните емоции след концерта снощи. Андре Рийо ме плени.
Беше великолепен спектакъл - с много музика, светлинни ефекти, изискан хумор и непрестанен контакт с публиката. 12 000 зрители, които притихват, слушайки в захлас и избухват в аплодисменти.
Вълшебно и неописуемо, трябва да се види на живо...

Скрит текст:

Нова статия от Kanal D, която ми хареса:

Мрачната „Мечта“ на Демет...

3 февруари 2026 г., вторник, 16:14 ч.
Kanal D
Телевизионният сериал „Ешреф Руя“, който се излъчва по Kanal D и попада в заглавията с всеки епизод, продължава да пленява зрителите със своя актьорски състав и сюжет. Демет Йоздемир, която играе главната роля в сериала, се превърна в сензация в социалните медии с изцяло черните си тоалети.

КУП ЧЕРНА ЕЛЕГАНТНОСТ0СТ. ЕЛЕГАНТНОСТТА НА ЧЕРНОТО
Демет Йоздемир, която играе героинята Нисан в сериала „Ешреф Руя“, привлече вниманието със снимките си, направени в черен костюм на легло. Актрисата, която се появи пред камерата с елегантността на черното, получи пълни оценки от феновете за стила си.

ТЯ НАПЪЛНИ ОЧИТЕ НА ВСИЧКИ С РАДОСТТА СИ.
Йоздемир, която запази обичайното си енергично и весело поведение в публикациите си, също получи похвали за игривото си отношение. Актрисата, която привлече вниманието както с естественото си поведение, така и със стилния си външен вид, получи хиляди коментари и харесвания за кратко време.

ЛЮБИМКАТА НА ВИРТУАЛНИТЕ МЕДИИ
Успешната 33-годишна актриса остава в светлината на прожекторите не само заради актьорските си изяви, но и заради публикациите си в социалните мрежи. Демет Йоздемир, която има 17,1 милиона последователи в Instagram, сподели новите си снимки с феновете си.

ГОЛЯМ ИНТЕРЕС ОТ ФЕНОВЕТЕ
Публикацията на Йоздемир, в която тя е облечена в черен тоалет, беше посрещната с коментари от феновете ѝ като „много стилна“ и „изглежда страхотно на екрана и в социалните мрежи“.

Чаатай зад кулисите на сериала #МечтатаНаЕшреф

"Най-важното нещо в живота е да можеш да намериш спокойствие, без да зависиш от никого."
Желая ви невероятен ден, изпълнен с енергия, сила, вдъхновение и доброта!

# 341
Здравейте в нашия ден за екшън и любов и изненадващи обрати. 💥

Пропуснахме сутрешното кафенце, но не пречи и сега да го изпием в приятна компания.Sunglasses 

Лори Flowers Tulip Благодаря за усилието и любопитното инфо.
Значи лично от Чаатай е избран за тая длъжност , щото си мислех че е назначен от актуалната продукция  за лично удобство и нужди. В приятелският му кръг не съм го виждала на общи снимки нито пък Генчай е споделял такива. В "Протектор" не помня да съм го виждала на сета или е бил там но не сме обърнали внимание и не сме знаели, че има личен асистент. По принцип на платформите не се споделя много почти нищо и всичко е тайнствено докато не излезе проекта и тогава почва със снимките и рекламата.

Емка Hug радвам се че си останала доволна и е било грандиозно на сцената. Благодаря за личният архив и за прекрасната стария от канал D Ейваллах на Демет ! Така се прави , няма скука уважава феновете си. Весела и енергична , усмихната , искрена и се работи с удоволствие с нея и си личи от думите на колегите й.

Тази фотосесия катарската за Басет Истанбул е с различна концепция. Не всеки ще я хареса и ще я разбере и ще му е по вкуса.
Роклята ми харесва но с този грим направо не можах да я позная. Има си екип те решават.

И още настроениеее и усмивки 🙂

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 12:49 от femmi2

# 342
Нашият ден най-накрая дойде. Насладете се на шоуто, всички!

Тази вечер #EşrefRüya ден
#EşSan #DemetÖzdemir #CağatayUlusoy😶‍🌫️🍾🍸   

Цитат
Перфектната двойка 😍🥹, химията помежду им е толкова красива...❤️🔥 Обичам тази връзка 😏👀🤤

# 343
Ние ще се насладим на шоутоооо вечерта , но ще има отново футбол и ще ритаме топката  ⚽ и това влияе на рейтинга  и скапва труда и удоволствието от силните и важни епизоди . Но да видим... може този път да сме нагоре със страничните. И на други сериали също  има спадове заради това така че не сме единствените.  

Общи условия

Активация на акаунт