Евровизия (Тема 32) - Виена 2026

• 11 751
  • 761
  •   1
Отговори
# 360
Конспирацията ви за Мона не се вписва с вота на журито.
Напротив: платен вот. Вписва се идеално.
Да, на Мона е платен, ами тогава на другите, какъв е? Например, на Дара какъв е? Обективен, нали?
Дара е утвърден изпълнител с яко гласище и много фенове. Монката е просто един ПR продукт. За нен е невзрачна, освен с навирането и по медиите, стайлинга - прежда + сребърни пендари не блести с нищо друго.
Хахаха яко гласище Дара хахаха. И казваш, че Мона е прост ПР продукт, Дара какво е? Абсолютно същото е плюс, че е адски лигава.

# 361
Дара и яко гласище? Я стига...Точно Дара е олицетворение на медиен продукт.

# 362
И Дара Екимова и Керана не пяха добре. Дишам е тотален хит, ама на живо не прозвуча добре. Керана ми беше фалшива и пренавита - направо потрес. Вениамин се беше докарал като Георги Христов с това костюмче.
Дара Й има шанс за Евровизия, защото е готов музикален продукт - комбинация от сценично присъствие, пеене и визия.
Михаела М наистина пее много добре, но не се сещам за една нейна песен- всичките са ми еднакви и няма присъствие и харизма на сцената.
Единствено ме е яд за Михаела Ф, много повече да продължи тя вместо Керана.

# 363
На мен само Прея ми хареса като цяло (глас, визия, сценично поведение). Останалите бяха meh. А тези, молец ли са, скакауец ли са,  бяха доста невдъхновяващи, така да се каже. Лично аз се съмнявам в легитимността на резултатите.

# 364
И на мен ми дойде в повече фолклора въпреки, че и аз като дете съм пяла дълги години в хор и съм танцувала народни танци. Напоследък изпълнителите толкова много наблягат на това родолюбие, чрез фолклора, че започват поне мен да ме отблъскват.
Харесаха ми как пяха Михаела Маринова, Молец и Прея. Мона съм я слушала и друг път, знам 2 нейни песни, но представянето й не ми хареса. Дара ме притеснява, че в повечето случаи пее фалшиво на живо и затова не бих я подкрепила на финала.

# 365
Дали от БНТ ще го качат някъде, поне само изпълненията, че пропуснах някои?

# 366
Другата седмица пак ли ще пеят свои песни?

# 367
Innerglow
за първи път ги чух снощи. Страхотно парче изкараха!
Досега им слушах други парчета. Ами това е банда на световно ниво. Защо не сме ги чували и виждали?

# 368
Мисля, че вокалистът им беше в Гласът на България, но аз ги чух покрай една песен с да, познахте, фолклорни мотиви, която им се въртеше по ФМ+ радио. Grinning но смея да твърдя, че добре им се беше получил примеса с гайди. После им се разрових в дискографията, но видях, че другите им песни са изцяло на английски, та не вникнах много, което мо в би е било грешка, защото и на ми допаднаха.

# 369
В момента Виктория гостува в БНТ1. Мега флегматичното момиче. Направо говори колкото да не заспи. Едва си отваря устата, сякаш току що са я събудили.

Била супер изненадана от вота, не е очаквала Дара Екимова да е класирана толкова назад...

# 370
То и песента ѝ за Евровизия беше такава - тъжна, кахърна.

# 371
Преди час по БНТ1 мина репортаж от НРТЦ снощи, с всички изпълнители... тези Молчѐтата не могат да вържат едно цяло изречение. Едното русото с мустачките го пита репортерката дали някога е гледало поне едно издание на конкурса на Евровизия, то меца и не може да отговори, казва "ами не съм имал възможност да следя през годините, но приятели са гледали и са ми казвали своите впечатления", смятайте! Възможности винаги е имал. Просто не е искал. А такова нещо може ли да се "разказва"? То трябва да се гледа и слуша. И xейтъри на Евровизия трябва ли изобщо да се канят на българската селекция? Не е морално, най-малкото. Трябва да са изпълнители, които наистина ИСКАТ да участват и симпатизират на конкурса. Пък зрителите да изберат кой от тяx да иде.
И при Михаелите не чух фалшиво пеене.
При Маринова нямаше фалшиво пеене. При Филева имаше на места.
Innerglow
за първи път ги чух снощи. Страхотно парче изкараха!
Досега им слушах други парчета. Ами това е банда на световно ниво. Защо не сме ги чували и виждали?
Е... аз ги знам от 2018. А и не е като да не ги пускат по радиостанциите, особено програмите на БНР. Но пък не знаех 3 от певачките (класирани на последните 3 места).

# 372
  • в сърцето на един мъж...
Сега си отворих да видя Innerglow - вокалистът им малко прилича на Руши на млади години Simple Smile Добре звучат. Харесаха ми и бг парчетата, и тези на английски. Имат много модерно звучене. Останалите не съм ги гледала вчера, но тези определено могат да постигнат много.

# 373
Цял Кюстендил и околията били гласували за Мона, даже и кметът бил писал.
Варна да не е по-малка? Значи Благомир Коцев да спре да се занимава за малко със собствените си проблеми и за другата събота да мобилизира варненци. Smile

Значи дотук само 3 държави ли имат вече избрана и готова песен? Молдова, Малта и Люксембург?
Малтийската песен много ми харесва на мен - от първо слушане.
Люксембург - не, а на Молдова е ужасна.

# 374
  • Сливен
Върнах да гледам началото, че го изтървах снощи.. Ама Тони Димитрова как каза, че не е задължително песента да е народна/с фолклорни мотиви, стига да е добра. Направо усмивката на Мона, падна за секунди 🤭😁.

Общи условия

Активация на акаунт