Евровизия (Тема 32) - Виена 2026

• 11 687
  • 761
  •   1
Отговори
# 435
Clo не можеш ли с твоя професионален опит да направиш нова тема, хем с въпроси

Аз не знаех нищо за таз Мона и не вярвам да е имало чак пък стратегия да гласуват за нея. На мен тя просто ми харесва. Пак ще кажа, единствената стилистично издържана от-до, другите бяха каквото някой им е казал, че е стилно или големите звезди носят.

Надявам се и в следващото предаване да се е справила така добре.
Пя прекрасно.

# 436
А тази тема не е ли с променено заглавие?🤔 Вчера ми излязоха 422 нови отговора и ми отне малко време да разбера защо форумът ме праща на дата от миналата година (първоначално помислих, че е някакъв бъг).

# 437
Не, модератор е премести всички мнения от 2026 в темата "Виена 2026", която беше създадена още миналата година.  А темата "Базел 2025" вече е заключена. Грешно сме писали в нея през последните дни.
Като стане тази тема на 50 стр. може да се направи нова тема за Виена... и може да е с анкета. Да речем за 8-те ни финалисти. После може да има за трите песни, които ще се борят за 28 февруари на конкретния избран изпълнител. Пък може и въпрос "на български или на английски" предпочитате... всякакви варианти има. Анкетите може да се сменят в рамките на една тема.
@Bronzelce  е създател на тази тема и само тя може да добави анкета сега...

# 438
Не, не съм създавала никаква тема. Създаде я модератор и за първи коментар сложи някакъв мой коментар от миналата година, който написах в темата Базел 2025 и прехвърли всички последвали коментари от оригиналната тема. Аз нито знам как се прави тема, нито как ѝ се добавят анкети. Ще разуча тези дни и ще се опитам да направя нещо. То и без това нова ще трябва да се направи тази седмица, че със сигурност ще минем 50 страници събота вечерта.

# 439
Пуснах анкетата.

# 440
Супер си! Гласувах за Innerglow и Прея Wink
Но... песните са важни.

# 441
Гласувах за Михаела и Прея. Новата песен на Михаела ми хареса, но ме разочарова английският. Предполагам с нея иска да ни представя на Евровизия и с тази цел е пусната. При всяко положение опасенията ми са, че ще отиде накрая Дара с "Онче бонче". Песента е дразнеща и шашава, нещо като копие на Toy на Нита, която печели конкурса преди години.

# 442
Благодаря за анкетата!
Гласувах за Михаела Маринова и Прея, смятам, че стоят най-добре стоят на сцената и имат най-голям потенциал да създадат интересна песен.
Прея в ТикТок беше казала, че може да се гласува по 1 път от устройство, така че може би ще подкрепя и двете.
Няма да съм много сърдита и ако изберем Инърглоу. Двете фаворитки са ми тотално "не".

# 443
На мен пък Прея не ми хареса как пя. Инерглоу обаче бяха супер.

# 444
Инърглоу точно с такава песен, ако се явят, ще се борят за предпоследното място в полуфинала, ама айде... 😄

# 445
  • sofia
https://youtu.be/izw0GhGsJag?si=uy9stgGErj6w_8J2
Наречете ме старомодна, но това не ми допада като представление, въпреки възхитителните коментари. Съвсем вокално,  половината песен излиза през носа. И това е в студио.

# 446
  • България
Инърглоу точно с такава песен, ако се явят, ще се борят за предпоследното място в полуфинала, ама айде... 😄
Тяхната песен е много в духа на Евровизия.

# 447
И аз мисля така. Техният стил не подхожда на Евровизия.
Пуснах си новата песен на Дара, гласът и звучи ужасно. Пуснах си и първото и явяване в Х фактор преди 10 години - колко свежо по младежки е присъствието и. По принцип тя може да пее, макар да не ми е  фаворит.

Последна редакция: вт, 27 яну 2026, 21:03 от Morphea

# 448
E няма да са с такава песен. То тепърва ше ги пишат песните, даже няма да са изпълнителите, а някакъв екип, който е правил успешни наши песни за ESC. Ако не се лъжа онзи Борислав Миланов,, дето живее във Виена и беше писал песните на Поли Генова, Еквинокс, също на един чернокож Cesár Sampson, който представи Австрия 2018,... македонската песен (2017 или 2018, не помня)... Не са обявили кой ще е този екип.

# 449
Слава Богу! Защото Онче бонче е просто потресаваща.

Общи условия

Активация на акаунт