Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 38

• 1 088
  • 25
  •   1
Отговори
  • Телиш/Плевен

Тук се обсъждат раждането, престоят и лечението в Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - София.

https://acibademcityclinic.bg/tokuda/

ДКБ и лабораториите за изследвания работят и в събота, а резултатите от тях могат да бъдат проследявани и онлайн – след еднократно заявяване за парола.

Местоположение на болницата
бул. "Никола Й. Вапцаров" 51Б (с кола входът е от ул. "Ат. Дуков"), кв. "Хладилника", 1407 "Лозенец".

Паркинг
Цена за първи час: 5 лв./ч.
Всеки започнат следващ час: 4 лв./ч.
Считано от 05.12.2021 г. отпада безплатният престой от 30 мин.
Такса престой хоспитализирани пациенти: 35 лв./ден
Глоба за загубен билет: 35 лв.

Транспортни връзки
Автобуси: 88,120
Маршрутна линия: 32
Метро: Линия 2 на Софийското метро, станция "Витоша"
Транспорт от Централна Гара:
с автобус
Автобус №305 до спирка "Румънско посолство"
От спирка "Румънско посолство" – Автобус № 120 до спирка "бл. 4 ж.к. Лозенец"
(след светофара при ул. Атанас Дуков)
с метро
от станция ''Централна ЖП Гара" до станция "Витоша"
Освен автобуси 88 и 120, пред болницата спира и автобус Е73, който тръгва от Младост и е в посока Овча Купел. От спирка "Хотел Плиска" до болницата е около 5 минути.

Информация за пациента

Женска консултация и проследяване на бременност в болницата

Подробен разказ за естествено раждане 2019 - ТУК

Списък с необходими неща при раждане (списъкът е от д-р Мария Атанасова) - ТУК

Свиждания в АГ отделение - от 16:00 до 18:00 ч.

Предишната тема

# 1
  • Sofia
Благодаря дано новата тема е също толкова полезна както досега.

# 2
Здравейте, имате ли информация за педиатрията в Токуда? Записват ли новородени бебета, как точно стават нещата?

# 3
Здравейте, искам да попитам когато стане време зс раждането къде отиваме? През паркинга на спешното ли влизаме? И през спешното ли или ако е работен ден и трябва през регистратурата на АГ да влезем ще си родя бебето докато чакам този асансьор… моля ви кажете ми че не е от там 😀

# 4
Ако е в работно време - регистратурата на 5 етаж. Ако е в неработно време- може през спешното, може и през централната регистратура. Ако минеш през централната обаче, след това все пак ще трябва да те регистрират и през спешното, та по-добре май направо там. Може да ползваш асансьора или да се качиш по стълбите. На мен ми беше трудно в 9 месец да катеря стълби.

# 5
Здравейте, знам че го имаше някъде назад в темите, но не успях да намеря точно и все пак да попитам, понеже доста се притесних - днес звъннах да си запазя час при д-р Атанасова, и ми дадоха първи възможен за юни… Тогава ще съм в 33 седмица, някой може ли да каже дали тя има предпочитания от коя седмица задължително иска да се следи бременност при нея, ако сме я избрали за раждане? Според момичето на регистратура - няма да има проблем, но все пак… Благодаря предварително!

# 6
Момичета, доц. Нашар допуска ли бащата по време на прегледи?

# 7
Момичета, доц. Нашар допуска ли бащата по време на прегледи?
Да допуска

# 8
Здравейте, знаете ли каква е цената н преглед при доц.Нашар и за кога дават часове в момента?

# 9
Може ли още едно питане: след секцио колко дни останахте за наблюдение преди изписване, има ли точна норма?

# 10
Може ли още едно питане: след секцио колко дни останахте за наблюдение преди изписване, има ли точна норма?

Една нощувка в реанимация, след това още три в родилно.

# 11
Много благодаря!

# 12
  • София

Реанимацията ВРБ ли се води ценово, до колкото разбрах 2 нощи се смятат ВРБ ( на приемане и вечерта след раждане ) и след това се местиш според възможността и желанието ти - единична или двойна ? Правилно ли съм разбрала ?

Имам и друг въпрос, за маникюра. Сигурно е обсъждан, но темите са много. Имат ли изискване без никакъв, или може с къс безцветен. Притеснява ме, че ходя с гел повече от година и като съм без нищо ноктите ми са тънки и възможността от одраскване е по-голяма.

# 13
Ами честно казано не съм сигурна за това, защото мен след ноща в реанимацията ме върнаха във ВРВ, защото родилното беше препълнено. Което от една страна не беше особено приятно, защото трябваше да обикалям на всеки три часа, през целият коридор по нощница (защото си беше през седмицата) и беше пълно с пациенти, посетители и т.н. На 5-тия етаж.
Пък от друга страна, искам не искам се раздвижих доста бързо след секциото.

Иначе за маникюр, не знам, аз нямам, но имаше момиче с мен и май имаше. Не съм чула да е проблем.

# 14
Момичета, няколко административни въпроса, ще съм благодарна ако някой помогне:

1) Направление за хоспитализация: Трябва ли да ходя при личната, за да ми го издаде и кога? Могат ли от Токуда да го пуснат?
2) Амбулаторна карта: След като я закупя, трябва ли да мина през личен лекар, за да ми я завери или е достатъчно просто да си напиша данните? Нужна ли е за издаването на 45 дневния болничен?

Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт