Аджибадем Сити Клиник УМБАЛ Токуда - тема 38

• 817
  • 18
  •   1
Отговори
# 15
Момичета, няколко административни въпроса, ще съм благодарна ако някой помогне:

1) Направление за хоспитализация: Трябва ли да ходя при личната, за да ми го издаде и кога? Могат ли от Токуда да го пуснат?
2) Амбулаторна карта: След като я закупя, трябва ли да мина през личен лекар, за да ми я завери или е достатъчно просто да си напиша данните? Нужна ли е за издаването на 45 дневния болничен?

Благодаря предварително

1. На мен направлението ми беше издадено от следящата ме АГ в Токуда. Не съм ходила до личният лекар.
2. Казаха ми само да нося амбулаторна карта, никой не ми я е подпечатвал.

# 16
Нощувката в реанимация не е платена.
Направлението за хоспитализация се издава от следящия АГ. Без значение дали това е лекар от Токуда или другаде.
Ако не ме лъже паметта, болничният лист, който издават от дата на раждане, се вписва в амбулаторната карта. Това вписване после не ми е било нужно никъде.

# 17
Другите болнични също се вписват в амбулаторната карта. На теб може да не ти е било нужно,но в родилното има административен секретар и на него може да му е потрябвало, иначе защо ще си правят труд лекарите да го попълват... На мен ми я завери следящата по ЗК иначе. Направлението може да ти го издадат от Токуда, но се плаща към 15 лв. На мен по каса ми беше безплатно.

# 18
Здравейте!
Някой, който се следи при др Богданова има ли представа докога е в отпуск и кой ще я замества

Общи условия

Активация на акаунт