Отговори
# 60
И аз сега разбрах за него. За вас не знам, но за себе си съм уверена,че това не е пропуск. Joy

# 61
Как се е представил в британският  X Factor? Гледала съм го май в някакво интервю, не го издържах. Смених канала. Ако сега е участник, хубавото е, че няма да говори много дълго.

Отпада преди къщите на съдиите. Това са изпълненията му от първи и втори кръг. Аз подозирам, че след това просто нямаше как да му позволят да си пее собствените песни, а не знам дали би се съгласил да пее чужди.

Айво Joy
Пълен смешник, въобще не знам как са го пуснали нататък. Има нелош тембър обаче и отвратителен фалцет. "Творчеството" не ми се коментира

# 62
Официално започва на 16/02.

Ако Азис наистина е жури има логика да започне в понеделник, тъй като той в петък и събота (13ти и 14ти) има концерти в Арена София и няма как веднага в неделя да бъде готов за лайф (или поне аз така си мисля).

# 63
  • Пловдив
Чакам ги с нетърпение! А за Азис нямам съмнение, неговата песен звучи като фон, а и кой друг в България е и крал и кралица Simple Smile
Даже за Иво Димчев нямам търпение, защото се оказа, че има страхотен глас - слушах го в Евровизия.

# 64
И аз се нареждам сред чакащите с нетърпение Капките!

За Азис съм убедена че ще е със сигурност в журито тази година, особено заради песента му в промото.
Иво Димчев ще ми е интересен образ в Капките, не ми е от любимите, но ще е любопитно представянето му!

# 65
Гала също ще сред участниците, дано не е истина това: https://show.blitz.bg/rialiti/rachkov-izdade-koe-golyamo-tv-lice … -sezon-na-kapkite

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 11:21 от z_o_

# 66
Не го вярвам това за Гала, тя е пълно дърво.

# 67
Според мен се шегуваше Рачков. Гала много пъти е казвала, че не може да пее и танцува, а и напоследък здравословно не е добре, заради проблем с дискови хернии на врата.

# 68

Ще е като онази Джуджи, ще падне майтап.

# 69
Партенка за реклама е това за гала

# 70

Не ми се вярва, малко ми се струва клюка.
Гала си е топ водеща, ама за Капките...не знам дали има певчески/актьорски умения.

# 71

Не ми се вярва, малко ми се струва клюка.
Гала си е топ водеща, ама за Капките...не знам дали има певчески/актьорски умения.
И да има и да няма умения,бе е от хората които носят на майтап.
Джуди се шегуваше със себе си и шоуто вървеше.Едва ли Гала ще се навие

# 72

Точно същото казах и аз, много я харесвам като жена и водеща, но за мен много ще се изложи....ако е истина

Общи условия

Активация на акаунт