ДВАНАДЕСЕТИ клас 2025/2026 - Тема 2

• 37 485
  • 743
  •   1
Отговори
# 615
На всички деца, които имат изпити и са се определили в избора си - желая успехи!

Нашите ги викат май към 15:30 на Пантеона...

Нашите май няма да ходят деня на бала на Пантеона. Казвам "май"  но не съм сигурна.

Иначе  ние сме платили всичко още септември и честно казано не помня но не беше някаква шокираща сума. По- скоро фотографът ми се стори скъп, но се оказва че бил, защото щяло да има няколко на брой фотосесии, плюс деня на бала. За албум със снимки се плащало отделно.Той вчера е правил първи снимки, на поканването на класната на събитието. От младежа не стигнах до отговор кой ще плати за присъствието на класната на бала в ресторанта. Дали вече сме го платили или предстои - загадка.

Последна редакция: вт, 31 мар 2026, 14:51 от _re_ge

# 616
Момичета, какъв Пантеон? Срам...

# 617
Предполагам за Варна, това е нещо като за софиянци, ходенето пред Ал. Невски за снимки.
Аз искрено се надявам щерката да пропуснат това, ама едва ли.

# 618
Оооо, благодаря! Ние ходихме в училище (егати тъпотията - от позиция на времето). И сега е една суета, едно чудо... То цялото това ми е тъпо и безсмислено... Ох, стига хейт. Да са ни живи и здрави дечицата и да имат късмет!

# 619
  • Варна
Ох, извинявам се Simple Smile местна забележителност в морската градина - има стълби самият паметник и се снимат там цели класове. Тук е традиция точно както каза МианаНиа - като на Ал. Невски в София.

# 620
Тъкмо научих нещо:)

# 621
  • Варна
Предполагам за Варна, това е нещо като за софиянци, ходенето пред Ал. Невски за снимки.
Аз искрено се надявам щерката да пропуснат това, ама едва ли.
Моята няма да ходят там, ще се снимат с класа пред Интера, където им е бала.
От рано се събират  - 15:30,а  има час за фризьор в 12:00, като сметна придвижването едва ли ще успее да е около час с гостите.

# 622
  • В центъра на моретата
И нашите са направо в Интернационал. Лошото е, че става колона от автомобили до комплекса и се чака по 3-4 часа.

# 623
  • София
Здравейте! Имам въпрос за ТОП изпита за НБУ. Става въпрос за сина ми, но пиша от мое име. Записах се за 04 април и автоматично ме разпредели за провеждане на изпита в 09.30 часа. Дали може да се промени този час, тъй като часовете са 09:30, 12:00 и 14:30. Не намирам такава опция.

# 624
  • София
Няма опция за смяна на часа през платформата. Обадете се по телефона.
Ние имахме друг проблем от техническо естествество и им звънях. Момчето беше изключително отзивчиво, реши проблема почти  на мига и отделно ме попита дали часът за ТОП е удобен. Това ме навежда на мисълта, че те по служебен път могат да променят по молба на кандидата.

# 625
  • София
Мисля, че дори да се запише за 9,30, може да се влезе в друг час, но е добре да се попита. Също - дъщеря ми е записвала по-късен час, но е влизала по-рано да прави теста.

# 626
Здравейте момичета,
Излезли са резултатите по математика от ТУ.

# 627
Наборът не е доволен от резултата си, май ще разчита на матурата.

# 628
  • у дома
Има ли някой да е бил на изпита в УНСС по формата на ДЗИ мат ооп и отзиви от този изпит?

# 629
И моят не е доволен от резулатат в ТУ.Гадно е , че няма списък с всички резултати, за да се види къде се намира.Нали ако се яви на всички предварителни и на редовния изпит се взима най-високата оценка?

Общи условия

Активация на акаунт