🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 3 447
  • 112
  •   9
Отговори
# 75
Според мен също "Старецът" не е бащата на Чийдем, нито на Динчер.

Хриси, по уличките как е минавал кадилака, ами Чаатай е първокласен шофьор. Забелязала съм му шофьорските умения още в първата му роля като Емир в "Огледален свят".

# 76
Със сигурност е!

# 77
Какво казва Башак Темел, социолог от TV Turkey, за героя Ешреф Тек.

Социологическото и психологическо обяснение за привличането на жените към типа Ешреф е ясно и може да се обобщи в няколко точки:

1. Нуждата от сигурност и последователност

Психологически много жени са привлечени от мъже, които им предлагат емоционална сигурност. Профил като този на Ешреф - „строг отвън, нежен с този, когото обича“ - излъчва предвидима, защитна и последователна енергия. Това се обръща директно към нуждата на мозъка от сигурност.

2. Селективност и чувството за „специалност“

Социологически, когато някой, считан за високо ценен, се отвори само към един човек, това предизвиква чувство „бях избран“ у другия човек. Студенината на Ешреф към всички, но състраданието му към жената, която обича, засилва чувството за специална и привилегирована у жените. Това чувство създава много силно привличане, особено в съвременните връзки.

3. Комбинацията от сила и уязвимост

В психологията съществува нещо, наречено „двойно привличане“: някой, който изглежда силен, показва само своята уязвима страна. В характера тип Ешреф тези две крайности се сливат - силата създава възхищение, уязвимостта създава връзки. Тази комбинация биологично задейства и хормоните на привързаността.

4. Търсенето на емоционална дълбочина

За много жени привличането действа не само чрез физическия вид, но и чрез „емоционалната интензивност“. Скромната, но емоционално дълбока реч на Ешреф идеализира комуникацията, която докосва емоциите и носи смисъл. Това създава усещане, че е разбран от другия човек.

5. Културно интернализираният архетип на „Силния мъж“

Фигурата на защитническия баща, предавана през вековете в обществото, все още е влиятелна в колективното съзнание. Герои като Ешреф представляват този архетип в съвременна версия: силна, лоялна, притежателна фигура, която има и емоционална страна.

6. Нисък риск от отхвърляне

Социологично, профил, който обещава „лоялност, яснота и ангажираност“, предлага спокойствие в епоха на несигурни взаимоотношения. Фактът, че типът Ешреф не е флиртуващ, кара жените да се чувстват сигурни и ценени.

Следователно, Ешреф не е просто романтична фигура, той е тип характер, в който се пресичат психологически нужди, социологически очаквания и емоционални желания.

# 78
Спойлери, които ми излязоха в тик ток, не са нищо особено 😅
Скрит текст:
📌 Динчер ще умре във 2-ри епизод и така ще се сбогува със сериала. (Вероятно са имали предвид 32-ри)

📌 Ешреф ще разбере, че Динчер е Феридун Корал.

📌 Старецът ще пусне в действие новата си пешка.

📌 Ешреф и Нисан няма да се срещнат във фермата.

📌 Човекът на стареца в сериала ще умре в 32-ри епизод.

# 79
Добро утро! Blush

Нова седмица- нова среща с Ешреф Рюя.
Вчера се замислих по повод статията, която публикувах снощи, колко много си подхождат красотата на Чаатай и сигурността и подкрепата на  Ешреф Тек, който е едновременно чувствен, без да е натрапчив, но мил и нежен и подлудява жените. Поздравления за този прекрасен актьор, който успя да извлече чувствителната, мила и нежна душа на герой, който е жесток и непреклонен с враговете си, но лоялен, любящ и подкрепящ към тези, които обича!

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 80
Добро и усмихнато утро, момичета!☕

Нова седмица, нов вълнуващ епизод и  висок рейтинг!
"Старецът" и в новата серия няма да го видим кой е, но пък  тръпка трябва да има...
За продължителността на сериала добре са 40 серии. Има още какво да ни показват. Мен лично ме притеснява рейтинга, да видим 😏, тези мачове къде бутнаха в сряда.

Успешна нова седмица, насладете се на снега!❄❄❄

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 15:35 от eliet

# 81
Сега ми попадна това:

Има сензационни твърдения за връзката на Чаатай и Аслъхан! Готови ли сте? Misc Bomb

Ще следя.
Дано да е за добро! Hands Pray

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 10:01 от NeZ_9

# 82
Сега ми попадна това:

Има сензационни твърдения за връзката на Чаатай и Аслъхан! Готови ли сте? Misc Bomb

Ще следя.
Дано да е за добро! Hands Pray
Ух, бе! Надявам се да не ме разочароват!  Каквото такова! За добро да е! 🙏Аз по принцип много прибързвам, този ще мълча.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 15:36 от eliet

# 83

Като екип на Gençlere Sorduk (Попитахме младежите), ние определихме победителя в тази категория след щателна оценка. Въпреки това, в съответствие с нашите демократични принципи, истинските победители в телевизионната и филмова индустрия, включително продукциите и актьорите, ще бъдат определени чрез публично гласуване. За да участвате в голямото публично гласуване, което започва на 1 февруари, моля, посетете gencleresorduk.com
https://gencleresorduk.com/2026/02/01/2025in-enleri-seciliyor-en … -nisan-esref-ruya

И една нова фотосесия на Демет, за списание.

Честно казано, ако не пишеше, че е тя, никога нямаше да я позная...

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 11:12 от NeZ_9

# 84
Очаквам бомбата, най - вероятно свадба.💑
Оказва се, че не съм толкова търпелива, за колкото се мисля.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 15:37 от eliet

# 85
Очаквам бомбата, най-вероятно-свадб💑
Оказва се, че не съм толкова търпелива, за колкото се мисля.

Ели, ще трябва да чакаме до вечерта.Confused

Още от Демет

Ще кажа само- жалко, че не цени естествената си красота...

# 86
Мда, на снимките за списанието не ми допада.
Естествена повече ми допада, има си вежди всичко...

А, този Левент всякак ми допада от стилните му костюми до всекидневните му тениски😉 Харизмата си е Харизма или я имаш или нямаш♥️

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 14:38 от eliet

# 87
„Шамфъстъкът на Ешреф“ в музикалния видеоклип на Линет
Линет засне страхотен музикален видеоклип към хита си „Meğerse“, режисиран от Селим Акар. Във видеото е показана колата с прякор „Шамфъстък“, използвана от „Ешреф Тек“ (Чаатай Улусой) в сериала „Ешреф Руя“ на Kanal D. Феновете, които видяха модела от 1969 г. по улиците на Истанбул, си помислиха, че Чаатай Улусой е вътре и последваха колата. Когато певицата излезе от колата, те скандираха лозунги „Linet Tek“.

Тук обаче имаме един късметлия, който наистина е попаднал на Чачо Wink

# 88
Здравейте,

Какви са тези новини, какво е това чудо? Не съм писала от ден и вие тук много сте се забавлялали.

Ще побързам да сляза от балкона и да пиша преди да сте ме отлъчили от темата.
Айтен направо биполярна ми се вижда. Търси Фарук, но се сбогува с него, после му звънят, когато е пребита, но го отпраща. Той ѝ предлага да заминат заедно, тя отказва. После пак се появава, уж иска помощ, ама не я приема. Седи в хотела и се държи безобразно. Пита го дали има шанс за тях и си тръгва сърдита, когато не получава отговор. После отпрати фарук от стаята и неговата протегната ръка. Там има нещо, но не ни дават никакви кукички какво може да е. Обаче толкова я разтягат тази история, че много ме дразни вече.

Убийството на майката май е най-гадното нещо в този сериал до момента. За мен в това няма никаква милост. Ихтиар наказа по този начин Динчер, за това, че е скрил самоличността си и го е използвал. Но както разбираче и неговите дни са преброени. Актьорът се справи много добр според мен. Успя да ме отврати. Аз мисля, че той я обичаше. Но и той като Чийдем се е вкопчил в живота, забравил е всякакъв морал и се бори да оцелее.

Ешреф при майкана на Динчер. Там за пръв път той изрече с думи какво онзи човек е сторил на Нисан. Тази жена е знаела, сигурно и синът е знаел. Подозирам, че и те са били тормозени. Ешреф изрече обвинението със същата категоричвост, с която каза на Нисан, че не съжалява за убийството, когато бяха в сиропиталището и ѝ разказваше за детството си.

Сега тръгвайки отново по следите на Руя, Ешреф по един или друг начин ще предаде Нисан. Те няма да се срещнат там, но тя ще го види и това ще я нарани.

Хадър скри от Ешреф за Кадир. Да, предаде новината, но не му каза, че дирекно я предава и че самият той пита. А за бащинството съвсем не каза. Това също може да се счете за предателство към Ешреф.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 15:25 от gerryto_2

# 89
Гери, добре, че скочи от балкона, че вече бях започнала да те мисля! Hug

Аз си припомних тази сцена

Нисан го разпитваше за Руя и дали наистина е обичал само нея.
Даже тя  се чудеше какво ли е да бъдеш обичана така.
"Ако не беше възхищението, което изпитваше към любовта на Ешреф към Руя, може би щеше да умре от ревност в този момент. "

"Три години по-късно, когато Ешреф аби ми разказа за онази нощ, той каза, че това е първият път, когато е говорил с някого за Руя по този начин. Когато научил, че Нисан е Руя, той си спомнил онази нощ и се усмихнал, казвайки: „Значи всичко е било за Руя.“
(перефразирам)

Надявам се и Нисан да си спомни този разговор и как се е чувствала в този момент, ревнувайки от себе си, и да се държи с Ешреф така, както заслужава!

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 15:41 от NeZ_9

Общи условия

Активация на акаунт