🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 6 252
  • 185
  •   4
Отговори
# 180
  • Ямбол
Нези сигурно ще им изиграе шега от това най-много се опасявам.На места наистина има прекалено много екшън, който измества фокуса от основната история.Аз имам толкова много въпроси в главата си.Дали ще получа отговори на тях? Някак си ми е размита историята така както ни я представят.Може би проблема е в мен,че имам по-големи очаквания от към обяснения от тяхна страна. Не знам.Аз чаках този момент толкова дълго да стигнем до тук.Но сега когато стигнахме на мен не ми е достатъчно. И според мен Ешреф е възможно да не се хване на това с Рюя. Все пак е интелигентен мъж,но знам ли вече може и да се заблуди за известно време.А колкото до Айтен дано я гръмнат и нея,че да се отървем.Супер дразнеща героиня.Не ми харесва това,че се възползва от добрината на човека,който е бил в затвора веднъж заради нея. И тя въпреки всичко е толкова нагла,че продължава да му пречи с нейното присъствие.Щеше да е най-добре онази вечер наистина да си беше тръгнала с таксито и никога да не се беше връщала. Тя е най-големият вредител на Фарук.Не спира да казва колко добър човек е и за това му се качи отново на главата.Говори само за пари. Дано този план с клипа се окаже,че е нейна идея и Фарук да разбере,че не е идеализираната Айтен ,а жена която гледа само свойте интереси.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 00:24 от roxy94

# 181
Добро утро!
Идвам с рейтинга!

По- късно ще коментирам.

Желая ви прекрасен ден! Hug

# 182
Добро утро!☕
Тъкмо носих рейтинга, Нези го е донесла.
Не е зле! ОК сме!

Колко сме закичливи😉
https://www.instagram.com/reel/DUXOcHxCHp6/?igsh=MXF3bWlyZHF6OHVmYg==

Харесахте ми с това "Не ми е достоверно", и аз  си падам по силните усещания, определено липсваха, малко по- влюбено да го раздават.
И всички искат снимка с Чачи

Момичета,  хубав  ден!

# 183

Имайки предвид конкуренцията, която се оказа силна и мача, рейтинга е добър, но можеше и повече.
Като цяло серията ми хареса. Имаше много силни моменти.

Хареса ми песента, която използваха за фон на ретроспекциите с Ешреф и Нисан (Рюя)

Ето и текста:
В капан съм, в запечатаните ти очи като бродерия,
Понесъл съм се в сън с най-искрените песни.
Напразно е, не мога да намеря утеха в струните на никой инструмент,
Не мога да забравя, че с всяко вдишване съм изписвал името ти върху това сърце.

Когато си тръгна, страховете се вкорениха в паметта ми,
И в твоето отсъствие всяка емоция се натрупа в гърлото ми.
Накарах стрелките на часовника да се движат с твоя образ,
Накарах теб в мен да расте още по-голям с копнежа ми по теб.

Когато се гмурна в миналото, само ти оставаш в душата ми,
Твоето красиво лице и сладък глас...

„Относно миналото.“
Поглеждайки назад, то винаги е непълно, това не е краят, тази раздяла,
Това празно сбогуване не ми отива...

„Всеки ден е тъга.“
И сега, между четири стени, съм опиянен от името ти,
И това сърце, което се лее във всеки ред...

„Луд поет.“
Ела, не прави това, любов моя, този копнеж е капан за нас,
Всяко разстояние от устните ти е далеч от мен!

Само да можеше да дойдеш, само да можеше да видиш окаяното ми състояние...
Тъга е навсякъде,
Въображението ти не е достатъчно.
Това е различно, никакви думи не са достатъчни за тази любов.
Дори и да ми дадат целия свят,
Няма да си струва и чифт очи...
Само да можеше да дойдеш...

Това е пътешествие на надежда, чакане в очите им,
И депресивни мисли нахлуват отляво. Никой не намира мир, все едно е друга страна,
Улиците и алеите са постоянно пълни с лоши новини...

Дори приятелите ми не ме прегръщат, противоречия в думите им,
Това, което наричат ​​любов, е просто авантюра за една нощ.
Дали нашето поколение е изчезнало? Вижте, не можах да намеря никакво решение,
И не е останало човешко същество, не можах да се адаптирам към тази епоха.

# 184
Добро утро!

Ами и на мен серията не ми беше силна. Все се сещам за Дива и си мисля как тя сега ще каже, че нищо не ни разкриха. Какво ни показаха ново. Абсолютно нищо. Ново имаше само около Айтен. А тази история не знам кой иска да я гледа. Не че знам какво се изговори в серията, може и да са казали нещо важно. Но аз не видях нищо, което да не сме гледали до момента.
Вече всички знаят, какво се е случило в онзи чифлик. Знаем, че са изгонили Динчер и майка му, че тя е замлъкнала след това. Знаем какво се е случило с Нисан и как е реагирал Ешреф. Нищо ново не видях.
Този Ихтиар е някой от сценаристите мен ако питате. Знае такива подробности. Макар че те е всемогъщ. Не знаеше кой е Динчер. А уж работеше с него. И защо толкова пази Ешреф? Там има нещо. Майка, баща, брат. Има нещо там.
Кадир и Чийдем искам да го гледам с превод, за да коментирам.
Селма най-после си излезе от кабинета и нищо. Как пък не можа да намери, че Нисан е учила в Будур. Това на Чидо и го казаха още в първа серия и то обикновен служител. Онази папка явно потъна на задната седалка и няма намиране.
Обявиха ни, че Нисан ще се вкара в приключение, но реално само се засякоха с Ешреф в чифлика и нищо повече. И два пъти чу за Руя, а не трябваше. Преди да съм гледала превода ще се въздържа да съм твърде крайна, но без да разбирам репликите и въпреки, че тя е Руя, неговото поведение ми е съмнително и аз в нейната ситуация много щях да се изнервя.

# 185
Гери, момичета, гледайте с превод и тогава ще коментираме.
Иначе съм съгласна, че нямаше нищо ново, но поне имаше напрежение, въпреки че, аз не очаквах, че Ешреф и Нисан ще се засекат във фермата.
Онзи, Старецът, наистина е много съмнителен. Иска нещо от Ешреф, но какво?
Той знае всичко, знае и, че Нисан е Рюя, но не иска още Ешреф да го разбере. Странно...
Можеше да го заплаши с истинската Рюя.
Е, ще почакаме още една седмица.
Ешреф Аби пътуваше към мястото, където мъката му се беше залепила, носейки въпросите в главата си. Насочваше се към селската къща, където се проля първата кръв.
Жената, която обичаше преди години, все още беше там, в най-затънтения ъгъл на мечтите му. Беше я търсил и беше търсил много. Понякога в улична лампа, понякога в силует сред тълпа, а понякога в чувство, което го събуждаше посред нощ.
Но имаше нещо, което не знаеше, това, което търсеше, всъщност никога не беше си тръгвало. Тя беше точно до него. Бяха дишали един и същ въздух и бяха мълчали в един и същи град. Бяха се гледали в очите и въпреки това не успяваха да разпознаят съдбата си.
Сега пътищата им се преначертаваха. Това беше мястото, където бяха скрити отговорите, земите, където започваше болката и се вкореняваше тишината.

В този момент,  ни казаха, че тяхната нова история започва сега.

Но как ще свърши е въпросът?
И от Канада D,  питат.
Ако вие бяхте написали тази книга, какво щеше да е последното изречение?

Хайде, момичета, вие сте! Kissing Heart

Общи условия

Активация на акаунт