🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 7 013
  • 216
  •   4
Отговори
# 210
Тези сцени, в които умишлено не си казват истината, хем ме дразнят, хем знам, че са, за да може историята да продължи. Но съм съгласна, че имаше голям контраст между комфортната им тишина и лъжите.

Попадна ми нова теория за Ихтияр 😀
Много време се чудих кой може да е, но никога не се сетих, че може да е майсторът. Познаваме го още от първи епизод, той познава всички - Нисан, Ешреф и Динчер. В този пеизод видяхме как наблюдаваше Нисан и я позна. Сигурна съм, че е той.
Достатъчно възрастен е, за да е той, беше добре облечен, но пък живее чак в Будур, не виждам защо би искал да причини болка на Ешреф и Нисан.

# 211
Тази теория ми се струва абсурдна!!!
Исках да кажа за Айтен. Досега я гледахме като хаотична, леко наивна, дори досадно неадекватна жена. Но точно това започва да изглежда като роля, а не като характер.Според мен тя знае повече, отколкото показва.Това с парите ми мирише на предварителен план или поне  си мисля, че тя е част от нещо, което още не разбираме.
А детайлът със сака и аз го забелязах. Фарук остави ли го? Или го размени? Фактът, че имаше втори сак до него не е случаен кадър. Това са онези дребни режисьорски знаци, които по-късно ще ни ударят и ще си кажем, че то си е било пред очите ни. Wink
Айтен може да се окаже, че  отдавна играе двойна игра, още като се появи пребита пред Фарук.  Нищо не е случайно, просто още не знаем цялата истина.

# 212
Само на теория, че Ешреф е Ихтияр не съм попадала още. Smile

И аз си промених мнението за Айтен. Има нещо, което хич не и е чисто и ми стана интересно какво е. Още като Харун каза, че не е той, някак му повярвах, не помня точно диалога, но беше достатъчно убедителен за мен. Фарук е умен човек, един оът тв го предаде, може и втори път.

Сега се сетих за друга силна сцена от епизода, когато и четиримата бяха в колата и говориха по телефоните, след това Професора им призна за убийството. Ешреф веднага го разбра и защити. Той най-добре от всички знае какво е да си влюбен и да имаш нужда да защитаваш жената до теб, не само заради нея и комфорта ѝ, а заради собственото си спокойствие.

# 213
Да, Хриси- това беше единия забавен момент

Този Старец ги побърка.
Другия забавен момент бяха Чийдем и Кадир.
Те са като от два различни сериала. Grinning
Кадир живее в собствен романтичен свят, гледа Чийдем с влажни очи, говори и сякаш са обречени на любов, готов е планини да мести А Чийдем… тя го търпи на ръба на гаденето Sweat Smile. Гледа го, като че ли казва "Господи, защо точно този?“
И най-смешното е, че и двамата са напълно искрени- Кадир наистина е влюбен, по детски, наивно, а Чийдем наистина не може да го понася.
И колкото по-сериозен е Кадир, толкова по-комични стават сцените между тях.
Черна комедия в чист вид. Grinning

# 214
Чидо е по-впечатлена от Динчер. Може и да не съм разбрала, но имаше някакво кокетничене там.

# 215
И Динчер е впечатлен от нея. Може да има игра там, въпреки че му остават 2 дена живот сигурно.😅
Така и не разбрах със Седа какви са.

# 216
Седа не знам каква му е и защо толкова го слуша. Динчер само ѝ нарежда, даже я обвини за отвличането си. Те двамата са като някаква секта. И на мен не ми е ясно защо тя безропотно изпълнява всичките му прищевки. Изглежда, че тя е с връзките и шапката с номерата. Той само крои някакви уж коварни планове, които се обръщат срещу него.
Хриси, права си, че сигурно на него му остават две серии живот, но може да го държат до последната серия, иначе Нисан на кого ще отмъщава и с какво ще я държи прокурорката. С Ешреф, който уж пази, но постоянно се чуди с какво да го закове.

Общи условия

Активация на акаунт