🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-40

• 9 121
  • 287
  •   2
Отговори
# 270
Здравейте, момичета! Flowers Hibiscus

От време на време проверявам пиратските сайтове за "Uykucu", уви, никъде не ми е излизал. Ще си почакаме още.

Като видях, че сте писали доста, помислих, че има фраг, ама явно ще е тази вечер. Надявам се. Smile
За рисунките може би ще ги намери в някакъв момент? Той сякаш не ги крие, поне от момчетата. Рисува си пред тях. Пред Нисан, обаче, никога.

# 271
https://x.com/i/status/2020122065009819972
Цитат
На 12-та секунда, първият поглед, съпроводен от музика.
Началото на вътрешния конфликт.
Надежда, изникваща от влиянието на гласа на Нисан.
Моментна пауза.
На 38-та секунда, последен обнадежден поглед към врата на Нисан.
След това мълчалива крачка назад...
Гледайки откъм началото на историята, тази сцена е шедьовър.

Тази сцена наистина е прекрасна!!! Heart
Мисля си, че, ако има заигравка с фалшивата Рюя, то тя ще бъде именно, за да ни покажете друга, напълно различа реакция на Ешреф.

# 272
Ама много е усмихнат нашият човек на сватби и годежи. Дано скоро го видим и на неговия.

# 273
Гери, и аз така мисля - стига е ходил по чужди годежи и сватби! Grinning

Да приключват работните ангажименти с Аслъхан и да се замислят. Wink

# 274
Гери, повтарям се със снимката.
Много харесвам Чаатай - усмихнат! Непринудена усмивка има, сякаш  спонтанно го прави. Когато се усмихва очите му също "се усмихват".
Много са готини всички!
На младото семейство щастие и любов им желая!
То това годеж- свадба ли е, незнам, ама се надявам точно Аслихънче да е гушнала букета.😉
И при турците има такива традиция, аз съм гледала по филмите.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 18:54 от eliet

# 275
От Ömer, монтажиста:

Фраг довечера, с # ЕşSan Wink
Чакаме! Grinning

# 276
Абе тези снимки да ни са AI? Шегувам се естествено, Чаатай винги уважава приятелите си по такъв повод. Помните ли как беше отишъл само да поздрави младоженците като Семих. И го бяха изловили на паркинга. По-миналата година беше на сватбата на онзи актьор, който му партнира в Хартиени животи и е играл в Птицата. Виждала съм снимки от сватбите на ресторантьора и на Енгин. Даже снощи като го видях с каква закачлива усмивка и детско любопитство пристъпва към прага на булката ми стана много мило. Нали беше за секунди в кадър, но какъв кадър.

Този фраг ако го забавят още малко няма смисъл да го пукат. то новата серия дойде.

# 277
По информация от Бирсен, ще имаме гост актриса- Хатидже Денис

Героинята и ще се казва Мелек и пътищата им с  Ешреф и Нисан, ще  се  пресекат.

# 278
Хатидже Денис, не я познавам.
Сигурно ще ни я представят като "фалшивата" Руя.🤔
 Гери, за тази снимка ли говориш...

Гледайте само усмивка!  - истинска усмивка, която включва мускулите около очите.

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 18:36 от eliet

# 279
И за тази сватба говоря, Ели.

# 280
# 281

Ешреф- Беше много кратък миг. Едва я видях.

Нисан- Ти къде?

Ешреф- Какво става?

Нисан- Влизай вътре!
Онзи ден разби прозореца. Сега чупиш вратата. Какво е това?  Поне запали тази къща, нека изгорим тук.

Ешреф- Ще я изгоря, Нисан. Ще изгоря заедно с теб, достатъчно ли е?

Нисан- Какво почувства, като беше срещу теб?

Момиче- Това дете Ешреф ли е? И аз го търся от години.

Нисан- Него ли търсиш?

Момиче- Благодаря ти! Благодарение на теб го намерих.

Нисан- Тя и без друго търсеше Ешреф. Ами ако, Ешреф...
Аз глупачка ли съм?
След Рюя ли тръгна?

Ешреф- Да

Последна редакция: пн, 09 фев 2026, 22:38 от NeZ_9

# 282
Хриси,  Нези, момичета благодаря за фрага и превода!
Само едно мога да кажа чака ни "Уау" серия.
Това момиче не я дадоха с лице, но сигурно е тази Хатидже Денис, както и предполагах. Ще е като призрак между двамата.
Нисан, въпреки истината е принудена да мълчи, защо си го причинява.
Усеща напрежение, болка и страх от истината.
И Ешреф пак неспокоен, не говори нормално, готов да отиде до крайност: "Ще я изгоря, Нисан."
"Ще изгоря с теб" , романтично, но и страшно, колко разрушителен е отвътре Ешреф.
Нисан, отново се страхува, че е  втората...😏
"Онзи ден счупи прозореца,  днес вратата" - той нахлува като буря в живота й. И въпреки, че вижда, че той е готов на всичко за нея, тя пак се съмнява. Което е нормално за една жена. Ще има ревност, но ще има и тревога.
И как го тества:" Какво почувства, като беше с/у теб".

Този път трябва да се въздържа и да гледам серията направо с превод, много много ще е интересна.
Ще има повече "романтика" - любов, отколкото екшън.
Реалната любов- Нисан и идеализираната от миналото Руя. Нисан винаги е била истинска жива и Рюя, миналото което не умира.
Ешреф ще бъде между "чук и наковалня" - разкъсан между миналото и настоящето.

Ихтияр вече толкоз не ме интересува,  интересуваме какво ще стане между Ешреф и Нисан.

# 283
  • Ямбол
Добър вечер момичета.Имах тежки дни на работа 🥺.
Ясна благодаря ти за похвалата 😘. Аз съм зодия рак романтична душица съм.🤗
Моля от тези хапчета да ми изпратите 10 кутии да си имам,че често имам главоболие 😁.
Момичета благодаря ви за фрага и превода 🥰.Изглежда интересен.Нисан е приключила на ярост и ревност. Има нова фалшива  Рюя на хоризонта и определено става интересно.Сега Нисан хем ще изка да изкрещи с пълен глас,че тя е Рюя,хем ще трябва да замълчи.Плана на Стареца ще постигне желания ефект,като внесе смут в отношенията му с любимата му жена в бъдеще и детската любов от миналото.Ешреф ще бъде разкъсан от свойте мисли и чувства.Ще бъде объркан и ще се лута да научи истината.Когато любовта е истинска нищо и никой не може да я разруши. ❤️ Епизода ще е бомба,а дали ще има закъснител те първа ще разберем .
Поздравления за Спящия с нетърпение чакам да го изгледам. Относно успеха на нашите и целия проект определено Ешреф Тек има голяма заслуга за това както и индивидуалния подход с песните на Нисан.Всеки детайл е важен за успеха.
Много се радвам 🥰🧿
За снимките с AI ще кажа,че са красиви,но те не се реални ,а плод на фенски измислици и фантазии.Това според мен,когато е прекалено преувеличено започва да навлиза в личното пространство на тези хора,а те си имат своя личен живот,своето семейство и приятели.Не е много яко,когато започне да се набива на очи толкова често.Това е моето мнение по въпроса Нези.
Поздрави на младоженците нека бъдат много влюбени и щастливи и както казват да остареят на една възглавница. 🥂
Чачо и Неслихан големи симпатяги.Супер са.🤗😍 Нека да много щастливи и да си пазят любовта от лоши очи 🧿 .
За Демет ще кажа,че аз я харесвам като визия,актриса и личност. Но не съм от феновете,който натрапват снимки,натякват някакви неща за хората и спорят. Аз пожелавам от сърце успех на всички понеже си личи  колко много  си обичат работата и се трудят усърдно. Всяко старание заслужава успех. Всичко трябва да си има граници в живота и да се уважава личното пространство на хората,но за жалост много фенове не го осъзнават.
Утре е вторник,което означава,че епизода чука на вратата 😊.
Лека вечер от мен,че утре ще се става рано.

# 284
Ах, Ешреф! Ах, Ешреф!
Пак тръгна след Руя. Аз не съм на мястото на Нисан, но бих си взела чантата и бих си тръгнала. Нищо, че знам коя съм. Сигурно съм твърде горделива. С това не се живее като компромис. Руя в ролята на главната и Нисан в ролята на любовницата. Малко така ми се получава. Може Нисан да не иска да я загуби, но пак тръгна след другата. И ми е странно как очаква тя да го разбере. Но сигурно тя няма да постъпи като мен.

Иначе аз точно преди малко приключих с гледането. Срам ме е, но това е положението тези дни. На парчета откраднато време.
И сега като го изгледах този фраг, малко се напрегнах. Нези, благодаря за превода. Голяма близост постигнаха, мълчаха си заедно, лекуваха се заедно, тя преживя няколко емоционални сревива. Той знае какво ѝ причинява историята с Руя. Уж не може да понесе тя да страда. Ама ѝ го причинява.
Тя няма полезен ход. Джерен ѝ го каза. Не иска тя да е виновна за съдбата на Ешреф. Сега пак го лъже и доносничи. Това той може да не ѝ прости, няма да я убие, но ще ѝ обърне гръб. Както е сторил и с Чийдем навремето.
А Чийдем удари дъното. Вече поръчкови убийства изпълнява. Майка ѝ я видя с Динчер.
Кадир сякаш забрави, че веднъж уби един баща заради властта, та сега много го мисли. Нима Якуп Баба му беше по-малко баща. Та той беше по-щедър на чувства към този нещастник от родния му баща.
Ихтиар ми се затвърди мнението, че се наслаждава на извратени игрички. Динчер да убие майка си. Кадир да убие баща си. Сигурна съм, че знае, че му е баща. Нали е всезнаещ.
Засега това се сетих да споделя.

Общи условия

Активация на акаунт