Инсулинова резистентност и отслабване с НВ-ВМХ, кето - Тема 93

• 31 734
  • 695
  •   2
Отговори
# 615
Сложила съм и съм написала Stuck Out Tongue Winking Eye
То на четири пъти го мелих и на всяка доза слагах чесън.
Но не е много, да не люти, че двама сме със смотани стомаси.
Много приятно стана, хем се усеща, хем не прави драма.

# 616
Т.е. както тиквички с кисело мляко и чесън но с патладжани? Това някои го пасират, а други само го разбъркват но иначе май все същото. Аз предпочитам да има какво да сдъвча. Наистина му отива и извара и/или сирене. Че иначе много "голи" ми идват тиквичките 😆 А аз не ям "разядки" да ме разяждат, аз ям за наяждане Joy
Патладжан не пипвам но звучи интересно, за който не му се мръщи сигурно ще е много вкусно. Не знам на него ходи ли му сирене или не, не съм пробвала.

Аз правих кремсупа от тиквички, нали им е сезон и изведнъж стават много. Супер проста - сварени тиквичките плюс малко моркови, лук, чесън - в много малко вода там колкото да ги покрие. Пасирам, сипвам сметана и връщам за малко на котлона. И стига толкова готвене че е жега Joy После вече копър, натрошено сиренце и прочие като си сипя да ям, аз и студена я харесвам.
Всичко много хубаво, но тия дето казват че с една супа се засищат, грам не ги разбирам... Вкусно е, но никога няма да ме нахрани това нещо, трябва и друго.

Последна редакция: нд, 19 юли 2026, 13:21 от natka

# 617
Не.
Виж пак съставките. Нищо общо.

# 618
На мен ми звучи не особено различно но може аз нещо да не съм дочела.

# 619
Мъжът ми обожава патладжани и ще му направя, аз не обичам. Често му правя едно ястие с патладжани от nosugar - Патладжани капрезе.

То може и с друго да се прави де, но аз му го правя, че обича, пък в общо ястие не го слагам, че наистина ми е неприятен.

# 620
На мен ми звучи не особено различно но може аз нещо да не съм дочела.

Да, не си дочела Grinning

# 621
Сложила съм и съм написала Stuck Out Tongue Winking Eye
То на четири пъти го мелих и на всяка доза слагах чесън.
Но не е много, да не люти, че двама сме със смотани стомаси.
Много приятно стана, хем се усеща, хем не прави драма.
Еее ма то не е достатъчно да сложиш и да го напишеш, ами и някой да го прочете Joy
С Натка май ни е понапекло днес.

# 622
Пускайте климатиците Joy

# 623
Всички ни е напекло, аз пак само вода лоча и ако успея да се наям стабилно 1-2 хранения, направо ще го ударя на фаст за 1-2 дена после. То не ми се яде в тая жега, а още по-малко пък ми се готви Joy И съм и в началните дни от цикъла ми - идеалното време е за целта, ще гърмя май с 1 куршум 2 заека... Само да си подложа първо добре, че такова нещо не почвам ако не съм добре нахранена преди това. Остава това да измисля как да стане.

# 624
Здравей, Dara, тука съм чета ви отвреме навреме, не съм от най - стриктните тази зима, тк  ми беше по трудно с готвенето, местих се в нов дом, обзавеждане, боледуванки, лека операция, която мина успешно!
Вече съм тип топ, поднових картата за фитнеса и вече съм що годе адаптирана в новия дом, спя по 7-8 часа Simple Smile)
Храната се старая да е както преди месо, риба + салата.
Предстои ми пускане на годишни изследвания утре и се надявам инсулина да не е в небесата, обмислям пак започване на глюкофаж.
Килограмите не са тези които искам ...
На плаж хич не ходя снежинка съм ...Simple Smile

# 625
Аз берберинче купих, уж хубавата форма.
По едно на ден ще пия. Пък като свърши ще докладвам.
Е, все пак и фастове съм се заела вече сериозно, че аман от мене си.

# 626
  • Sofia
В тая жега всякакво месо ме отвращава, вече и яйцата. С млечните внимавам и накрая останаха само зеленчуци.

# 627
Някаква мода има в този берберин. Народът е луднал, а Фейсбук непрекъснато ми го навира. Какъв е случаят тук? Едно време в темата се споменаваше едва ли не наравно с глюкофажа... С отрицателна конотация.

# 628
От много време е мода.
Просто реших да го пробвам.
Аз пък с отрицателна конотация за глюкофаж не съм чела, даже обратното.
Обаче хидрохлорид била формата, която се усвоявала добре, другото не вършило работа.
Абе ще видим.

# 629
В тая жега всякакво месо ме отвращава, вече и яйцата. С млечните внимавам и накрая останаха само зеленчуци.
Обичам да ям месо мога да ги редувам телешко, пилешко, свинско 😁
Просто не съм веган.

Общи условия

Активация на акаунт