Тъщата се меси в нашите отношения - развръзката

• 6 994
  • 163
  •   1
Отговори
# 150
  • France
Joy Да "поругае" тавата Joy

# 151
Добре де, не тавата като тава. Паметта на човека, с която е свързана. Един вид не само ти, ами и всичко, което цениш, вкл. всичките ти роднини, живи и умрели вървете на майната си. Напсувала го е на баба с тоя жест. Хитро.

# 152
  • София
Ако може да каже умри куче на мъжа си, защо да не може да залепи едни играчки в тавата му.
Хем да я поругае, хем да му каже вземи си обратно и секса, който благоволих да ти дам.

Всъщност, от другата тема знаем, че "благоволяващият" е бил авторът, вероятно затова се е наложила и покупката на такива играчки. Предполагам още един параграф освен битовия и финансовия, по който бившата на автора е трупала гняв.

# 153
По-напред беше осквернена.
Осквенената тава.

# 154

По-напред беше осквернена.
Осквенената тава.

Уважаемите госпожи съфорумки явно разбират поругаването и оскверняването малко по-различно?
Ще споделят ли как по-точно?
Trollface

# 155
Аз също бях ползвал "осквернена" и сега реших да не се повтарям. Пък!

пп. Думата, не тавата. Турих кавички.

# 156
Мисля, че е очевидно какво значи. За някои хора емоционални и сантиментални спомени може би нямат никаква стойност, затова реагират така.

# 157
Прилича ми на бакърена тава и аз бих си я поискала. Но и по начало не бих я мъкнала, ако  няма да готвя нещо специфично.

# 158
  • Пловдив
Прилича ми на бакърена тава и аз бих си я поискала. Но и по начало не бих я мъкнала, ако  няма да готвя нещо специфично.
Алуминиева е. Нищо бакърено няма.

# 159
И аз щях да направя същата забележка, но има медни/бакърени тави в същия вид и цвят.

# 160
И аз щях да направя същата забележка, но има медни/бакърени тави в същия вид и цвят.
Тц
Те са калайдисани и отвън са черни. Мед няма как да изглежда така.
Не мога да не се сетя за “Кога стана калайджия, кога ти почерня г*за” 🤣🤣🤣

# 161
Аааа как да изпусна аз тази тема.
А съм абонирана за целия раздел.
На бг-мамата известията не работят или бъгват. Това повече от година. Къде да докладвам за бъгове по сайта?Joy
//
Ох, че се посмях с кафето и закуско-обяда. ахахахаха
Кай честно, авторе, тази харпия залепила секс играчките за тавата? А барем бяха ли измити? JoyJoyJoy
Тази е брутална кобра.
Идеално сте се развели.
Ти може да си дребнав и стиснат, не те знам, но поне не ми изглеждаш злобен и агресивен.
ахахахахах още се смея за отмъщението на анакондата
Тази яко те е налагала по време на кекс, залагам 5 цента.Joy

# 162
  • Sofia
Явно другите са се усещали по-навреме , та е останала непокътната дълго.
Честито,  че се отърва преди деца и кредити!

# 163
Явно другите са се усещали по-навреме , та е останала непокътната дълго.
Честито,  че се отърва преди деца и кредити!
Абсолютно същото си мисля и аз. За честитене си е, благодаря. Още по-силен съм от преди. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт