Бременност, бременни - бързи въпроси и отговори - тема 95

• 3 744
  • 130
  •   2
Отговори
# 120
Приемам витамини за бременни от първия ден в който разбрах ,че съм бременна и така ще е до края на бременността . Пия прегнакеър макс ,отделно витамин Д , неофолик мета и магнезиев Диаспорал 300

Здравейте бъдещи мами Simple Smile В началото на 4ти месец съм и чак сега започвам лека полека да мога да се храня без да ми прилошава и да повръщам. На последният преглед доктпрът ми каза, ако се храня добре, да не взимам витамини за бременни, но не съм сигурна дали да не се подкрепя поне 1месец докато се възстановя след първи триместър. Вие какви витамини пиете или сте пили? Какво ви е мнението за желираните витамини? Благодаря предварително.

# 121
Благодаря. И аз пия метафолиева, магнезий и витамин Д, а от скоро и желязо, защото много ми падна хемоглобина. Ще погледна тези, които вие пиете. Благодаря 😊
Приемам витамини за бременни от първия ден в който разбрах ,че съм бременна и така ще е до края на бременността . Пия прегнакеър макс ,отделно витамин Д , неофолик мета и магнезиев Диаспорал 300

Здравейте бъдещи мами Simple Smile В началото на 4ти месец съм и чак сега започвам лека полека да мога да се храня без да ми прилошава и да повръщам. На последният преглед доктпрът ми каза, ако се храня добре, да не взимам витамини за бременни, но не съм сигурна дали да не се подкрепя поне 1месец докато се възстановя след първи триместър. Вие какви витамини пиете или сте пили? Какво ви е мнението за желираните витамини? Благодаря предварително.

# 122

Аз пия пренатални витамини още от преди да забременея. Нямам намерение да ги спирам до края. Пия магнезий от 5-ти месец заради крампи и в последствие заради подготвителни контракции, а пренаталните са ми Елевит. Нямам дефицити и при мен това е достатъчно.

# 123
Това, което пиете в момента, е супер. Вариант е да добавите и Б-комплекс, когато ви свърши фолиевата (например спрея на БетърЮ, той е с метилирана фолиева) и Омега3.

# 124
Аз пия витамини Премама Дуо.

# 125
  • Melmak
Здравейте, спешен въпрос, АГ още не ми е отговорила.
Появи ми се диария от нищото. Имах нормално изхождания днес, нищо притеснително. И изведнъж баам! От никъде ме тресна жестоко. Какво мога да приемам? Лопедиум? Ваконтил?

# 126
На мен АГ ми беше разрешила Ентерол на сашета.

# 127
Смекта също може. Активен въглен ако мислиш , че е от храна и нямаш темп.

# 128
Ентерол и Смекта са ми изписвани през миналата бременност и ги взимах в ротация.

# 129
  • Melmak
Благодаря

# 130
Благодаря. И това е идея. Така или иначе в момента май пия около 40-50%от нещата, които ги има в едни витамини за бременни. Мога да пробвам В комплекс на бетър ю. Тъкмо ще е по-щадящо за стомаха, че толкова хапове ми идват понякога в повече 😊
Това, което пиете в момента, е супер. Вариант е да добавите и Б-комплекс, когато ви свърши фолиевата (например спрея на БетърЮ, той е с метилирана фолиева) и Омега3.

Общи условия

Активация на акаунт