[помощ] Големи проблеми с жена

• 13 896
  • 570
  •   3
Отговори
# 540
Не му е била шута. Simple Smile
Ако е искала, отдавна да си е тръгнала, не да кеси при скучнаря.
Той я натири. След като мадамата си взе и мръсните чаршафи. То човек да ѝ се чуди защо са ѝ като не седи вкъщи.

# 541
И аз така кат Хейзел - че у фитнеса мога да вися 2 часа, че като си тура и едно СПА уйдоха 4 часа, а еле па на МОЛ - мога цял ден по магазините да миткам.
Кат си избирам бански за морето се прибрах у нас в 22 ч. капнала от умора, честно, ми че той моя до ся да ме е утрепал. Ако е на акълите тука ше си каже, че барем 4 любовника въртя, а то ... пазари ...
И като бех млада и си имах гадже / сериозно/ ма кат се фанеме с некоя дружка, че у тая кръчма, че у оная кръчма, че лаф, че моабет, че чудо ...
Единственият дето ме е ревнувал, си призна че ми изневерява още на третия месец - как мож се сетите леля ви си дигна веднага дърмите.
Смятам, че мъж, който сам вършее е най-ревнив / от опит/.

# 542
Тъй де, това с шута го обсъждахме по напред
Чисто биене на шут е, поне от нейния живот е изхвърлен с шут и вероятно с рога

# 543
  • София
Да излизам нощем с други хора редовно, ми е общо взето неприемливо, щом съм в сериозна връзка.
През деня, когато съм свободна, мога да си миткам където си искам, включително и по кафенце с приятелки.

# 544
Едно е да миткам цял ден по кафенца и магазини, друго е да се вейвам след 9 вечерта да излизам и да се прибирам в 3 през нощта.
Няма какво да се върти и суче. То приключило.
Монетата има винаги 2 страни.
Въпросът е човек да е достатъчно честен – най-вече пред себе си – и да знае кога да спре или да продължи натам, ако нещата не се получават. Не да върти другия.

# 545
Да излизам нощем с други хора редовно, ми е общо взето неприемливо, щом съм в сериозна връзка.
През деня, когато съм свободна, мога да си миткам където си искам, включително и по кафенце с приятелки.

Рокс и за мен това е непонятно. Виж тука обаче голяма част от жените го смятат за окей.
Нито една обаче не даде отговор на въпроса дали ще е толкова толерантна, ако мъжът й действаше по същия начин.
То голям зор да го пребием автора с камъни, зор заман само защото е мъж.
И да - за протокола той я изгони, барабар с мръсните й чаршафи.
Не й се е получи плана да се хване за друг клон и тогава да се изнесе.
Хайде стига "фалшива женска солидарност" ако една такава правеше синът ви на идиот много ми е интересно какво щяхте да пишете в свекървенската тема.

# 546

Е, рога... То не се брои, след като не иска да прави секс с него.

# 547
Общо взето няма значение правила ли е секс или не, дори да не е , самото поведение с гадже , по-скоро с партньор на семейни начала е неприемливо. Затова са го нарекли курвински номера, и реално не би трябвало да се обижда, ако не е така, само че то е. И ако беше мъж щеше да е същото, не бих изтърпяла някого така и седмица, нито съм постъпвала така. Не деля хората на мъже и жени що се отнася до солидарност, никак не е справедливо само защото е жена да й оправдавам номерата, даже е абсурдно.

# 548
Ако синът ми е такъв мишкар с жените, ще ме е срам от него. И това сме го казвали хиляда пъти.

Явно всеки си има една линия от която излизането с приятелки, вечерния час, честотата на излизане и времето на прибиране са к”венски.

За мен тези рамки не са тесни, напротив и мъже и жени имат правото да излизат когато и както си поискат. За мен е тесногръдо да настояваш тоя човек да ти седи до гъза.

Има мяра. В случая е нарушена при него. Повтори се сто пъти, той НЕ МОЖЕ да прави приятелства, да се занимава и забавлява сам и с други мъже, пречат му нейните приятели, вече е мрънкал и успял да изолира една такава, ми права е жената, втората да не допуска и тя да отива жертва на нечий малък мишешки свят.
Пари няма този, уведомява ни че си прибирала МРЪСНИТЕ чаршафи (същи Доган, когато топеше жена си за мръсно бельо)

И това чудо да ми е син! Просто ще умра от срам, не за друго, нека расте и се учи, но пред цял форум мрънка, мишкува и търси състрадание

# 549
Дааа, даааа, понеже го е игнорирала и пренебрегвала значи му е била шута. Нещо като вътрешно да си си пуснал предизвестието за напускане, ама дефакто да не си, и да ходиш всеки ден на работа и накрая на месеца да вземаш заплата.
Или като вица за боядисването в цвят, ама не точно този цвят ами около него, и един бояджия мъж простак, ама няма да го разкажа.

# 550
Имам една позната, която си намери трета работа, само и само да не е с приятеля, с когото живеят заедно. И уикендите работи, защото той тогава почива. И вика, ами то приятелите ти като работят уикенда, защо да почиваш тогава. Даже и на 14ти февруари работи. Има и такива хора, живеят заедно, за да делят наема, или както в случая при автора да живее при него, за да пести наем. Но за повечето хора семейството и партньора са приоритет пред всичко друго.
Не разбирам защитата за подобно нещо, именно, че ако е мъж и жената вкъщи с детето никой не би изтърпял. Двойката, ако не прави нищо заедно няма смисъл за мен да са заедно, или поне да намират себеподобен.

# 551
Подкрепям Хейзъл - хора, вие не разбирате. Ако си оборотен човек с голям социален живот нямаш работа с един сив мишкар, дето се някой да му е до г*за.
Това е целият филм. Може и да си е правила некви сметки да съжителства с него, но ясно е видяла, че ако не иска да си прегризе вените от скука , няма кво да прави с тоя в неговата тъмница.

И да ви кажа - не съм вързала мъжа си в къщи да ми е куче, нито аз съм вързана за него. Това е някакво супер - дупер безумие за мене, да се влачим навсякъде като скачени съдове. И сега излизам с приятелки, нищо че съм дърта, и на клубове даже. И на екскурзии и морета съм ходила с детето и приятелки, ако той има работа и не може да дойде с нас , не е драма за никого. И моят си ходи за риба и по три дни. И кво?
Може би щото наистина джен Х от времената на врата с ключа и се оправяй сам в къщи сме изградили по-силни връзки и със себе си и с приятелите си. И няма да го следя моя със сателита, риба ли лови, мадами ли лови.
Не сме си лапета/ майки и бащи/ не си изневеряваме/ не се следим/ не се самоубиваме от ревност ако мъж ми иска да пие бира с мач в съседите и т.н.

# 552
  • София
Аз продължавам да наблюдавам двойния стандарт, при който повечето жени защитават автора Laughing Иначе и аз имам някои съмнения във версията на автора, които обосновах достатъчно. Наистина не мисля, че има значение, както при колегата с другата тава и без чаршафи, по всичко личи, че раздялата е правилното решение за всички страни.

# 553
Имам една позната, която си намери трета работа, само и само да не е с приятеля, с когото живеят заедно. И уикендите работи, защото той тогава почива. И вика, ами то приятелите ти като работят уикенда, защо да почиваш тогава. Даже и на 14ти февруари работи. Има и такива хора, живеят заедно, за да делят наема, или както в случая при автора да живее при него, за да пести наем. Но за повечето хора семейството и партньора са приоритет пред всичко друго.
Не разбирам защитата за подобно нещо, именно, че ако е мъж и жената вкъщи с детето никой не би изтърпял. Двойката, ако не прави нищо заедно няма смисъл за мен да са заедно, или поне да намират себеподобен.

Именно, че това не е двойка а просто съквартиранти, които си делят наема (да съквартиранти, защото ако не правят секс са си точно съквартиранти).
А някои жени даже и наем не плащат според зависи как ще си оплетат кошницата. После "ама главата ме боли", "ама в цикъл съм", "ама със запек съм" - пък после излиза до малките часове на нощта с "приятелки".
И забележете защитническите коментари към такъв тип поведение и то от жени не спират.
Поизползвала го малко там - голяма работа.
Ми вземи си чукалата и се изнеси - не чакай да ти покажат вратата.
Ама автора бил мишкар, пък тя е "силна и независима феминистка". Да, точно така...

# 554
Никой не защитава автора, питахме го защо я е пуснал на втория ден да се нанася, защо я е търпял толкова, а не я е изгонил по-рано. Казахме му, че е слабохарактерен и т.н.
Но това не оправдава този тип поведение.

Общи условия

Активация на акаунт