[помощ] Големи проблеми с жена

• 13 812
  • 594
  •   8
Отговори
# 570
Манди - въпросът не е само в жилището. Човекът явно бързо агресира, когато има насреща опозиция - не ти ли прави впечетление?
Точно контрол фрийк си е.

Ако беше чак такъв добър манипулатор вече щеше да е със следващата, а не да оплаква още бившата си.
Манипулирал я бил, пък тя е малоумна да се нанесе при почти непознат. Да точно така...

# 571
Чуби, къде видя агресия?
Аз смятам, че доста издържа даже на нападките тук.
ЗА мен грам не е агресивен, иначе нямаше да я приема толкова време тази негова "бохемка".

# 572
Агресивен е - на моменти открито агресивен, на моменти пасивно-агресивен.
Изплясква хаотично аргументи с цел да докаже тезите си без изобщо да вниква в това, което говори опонента.
Няма социален живот и нито един човек до себе си, който да нарече приятел - това е направо червен плакат! Не флаг!
Чака "  сериозен " човек до себе си, който да се съобразява с неговият лайфстайл, без да вниква в нуждите на отсрещната страна / харесвам зумърски лафове/.
Его - центричен е.
Стила му на писане издава ниска писмена култура и стила му на комуникация ниска вербална култура.
Затворен е - няма активен социален живот на млад човек.
/ махаме факта, че е трол, приемаме личноста за факт /
До тук съвсем не бих го определила като човек за приятно познанство камо ми връзка.

# 573
Бих поспорила аз какво виждам, но е събота - 14 февруари.
И ще се обичаме.

# 574
Ако беше агресивен нямаше да и търпи обидите.
Щеше да я сафирясал още на първата с един шамар. Примерно.

# 575
Елора има много видове агресия, не само някой да ти набие един тупаник.
Мълчанието, когато отказваме разговори и спорове е агресия.
Сълзите, когато ги леем пред някой с цел да го склоним на желани от нас действия е агресия .
Да очерняме някой по нета е агресия.
И т.н.
/ аз едновременно пиша, чистя, готвя домашни с детето и храня котката - менете ме мене, аз съм си такава - и Св. Валентина вече съм го организирала Grinning /

# 576
Елора има много видове агресия, не само някой да ти набие един тупаник.
Мълчанието, когато отказваме разговори и спорове е агресия. – Не, това е защита. Бягство от провал
Сълзите, когато ги леем пред някой с цел да го склоним на желани от нас действия е агресия . – Това е вид манипулация, агресия би било, ако ти реве завързан/а за теб 24 часа.
Да очерняме някой по нета е агресия. – Всъщност е проява на безсилие и ниска самооценка
И т.н.
/ аз едновременно пиша, чистя, готвя домашни с детето и храня котката - менете ме мене, аз съм си такава - и Св. Валентина вече съм го организирала Grinning /
Пък аз нищо не правя – станах преди малко, пия второ кафе и дращя в мама-та и с приятели. Simple Smile

# 577
Пишеш пълни глупости.
Значи ако плачем сме агресивни.
Ако имаме проблем с партньора и споделим пак агресираме.
Глупости.
Всъщност ти си агресора.
Даже и манипулатор.

# 578
[
Момче / ако наистина си набор 98/ какви дискотеки си ходил като по-млад, какви алкохоли си изпил?

98-и набор е сега на 27-28 ще стане тая година, ако вече не е.
На тая възраст аз също приключих с дискотеките, баровете и алкохола, ожених се и не ме влечеше. Колкото съм изпил за това време вие не можете да го преплувате. Заради несподелена любов съм имал дълъг период от година най интензивното, но иначе още няколко под нейно влияние, когато съм излизал през вечер с приятели, приятелки и компании по заведения,барове и т.н. Дори не ми е било някакъв голям кеф, просто така запълвах празнината.
Отново неадекватен коментар, явно днес продължаваме с глупостите на нова сметка

# 579
Божкееее, Chuby, как мирише на криза на средната възраааст! “Момче, друже, милениумите, траши, по-старите и опитните, мойто момче … аз аз аз аз”. И аз виждам … че много те сърбят ушите, най-вече в ушния канал.

# 580
Мълчанието не е винаги бягство или страх от провал - ако мълчим с дни и отказваме разговор си е чиста агресия.
Плача също е агресия особено когато е демонстративен.
Да си споделиш болката с близки приятели е едно, да изливаш жлъч в нета е друго и да, агресия е.

Елора - викаш като толко много знаеш за агресията, начи и ти си агресивна. Grinning Да, агресивна съм, но не съм манипулативна. Манипулаторите с мен трудно се оправят защото съм мнителна и освен това съм енергично - заразителна и не могат да ми насмогнат.

RF22 - викаш тури халката и забрави за махалата Grinning
Да използваш време за скърбене по заведенията не е като да се забавляваш - аз говоря за другото, истинското забавление, когато излизате компания весели приятели и ви е хубаво заедно - пийване, смях ...
За преплуването и алкохола - няма какво да си го мерим, страхувам се, че съм те била в това отношение / ех, гиди, луди млади години /

# 581
Мълчанието не е винаги бягство или страх от провал - ако мълчим с дни и отказваме разговор си е чиста агресия.
Плача също е агресия особено когато е демонстративен.
Да си споделиш болката с близки приятели е едно, да изливаш жлъч в нета е друго и да, агресия е.

Елора - викаш като толко много знаеш за агресията, начи и ти си агресивна. Grinning Да, агресивна съм, но не съм манипулативна. Манипулаторите с мен трудно се оправят защото съм мнителна и освен това съм енергично - заразителна и не могат да ми насмогнат.

RF22 - викаш тури халката и забрави за махалата Grinning
Да използваш време за скърбене по заведенията не е като да се забавляваш - аз говоря за другото, истинското забавление, когато излизате компания весели приятели и ви е хубаво заедно - пийване, смях ...
За преплуването и алкохола - няма какво да си го мерим, страхувам се, че съм те била в това отношение / ех, гиди, луди млади години /

Много обичаш да мяташ епитети без да познаваш хората. Нито мен познаваш, нито автора, но си пляскаш някакви жалки форумни анализи.
И агресивна и манипулативна и лъжеш. Аргументите са ти много голички и граничат с лъжа дори. Преинаваш абсолютно всичко през съзнанието ти и не осъзнаваш колко смешна ставаш.
Ама нещо не ходиш в темите на жени в СО да ги пишеш същите работи. Което говори достатъчно.
Избиваш си агресията върху непознати.
Както казахме неведнъж, пусне ли тема мъж, ще дойдат едни личности да му кажат колко е тъп, смотан и агресивен.
Същата тема от жена, няма да има такива реакции.
А не виждам автора да е мълчал. Ако е мълчал, то е накрая, защото явно му е писнало да се обяснява на въпросната използвачка.

Значи тъй. Всеки който не излиза всяка вечер да пие и купонясва е тотален боклук, скучен нещастник, абе за нищо не става Grinning
Всъщност само много простички хора ще си позволят да слагат епитети на хора, които не правят като тях.
Умните разбират, че всеки има право да живее както му харесва и няма да съди и обижда.

# 582
Явно тази стара форумна практика един трол да пише под няколко ника си важи и тук.
Ами и ти и автора и останалите тролски никове за това пишете тука да ви анализират, нал тъй ?
Нали за това ги пускате тия измислени теми, за да генерирате трафик и мнения - радвайте се, що се ядосвате?
Нещо настъпих нерв тука, за това се получи възпаление.
Май, май напипахме жилата на дълбоките мъжки комплекси на това, което по мое време бяха лузарите.

# 583
Сега пък трол и съм била всъщност автора Joy Последно? Нещо друго да роди главицата ти?
Отново да те светна, че ни пУзна. Но ти си вярвай, не ми пречат фантазиите ти.
Аз не се ядосвам. Нито си настъпила нерв. Май на теб нещо ти се настъпва, предвид агресията ти и долнопробните лъжи и изкривяния. Пиша си, отговарям ти. Ти си агресиращата и лъжливата тук. Всеки, който не е съгласен с твое "величество" започваш да го обиждаш.
Ти тотално изтрещя. Май всички видяхме каква личност си.
Close

Авторе, може да поискаш заключване на темата.
От триъгълника вляво на всеки коментар.

# 584
Не знам дали знаеш, но обявяваш за тролове потребители пишещи редовно от поне 6-7 години. Хайде да не почваш като другата вчера да не завършваме по същия начин. С елементарни извъртания, абсурдни тези подкрепяни с още по абсурдни доводи няма да ви се получат нещата. Като например пишеш за луди млади години където ме биеш дори мен по алкохолния показател, ама не вярваш автора да го е правил преди 26-7 годишен. Вече го казах, ще го повторя, така не стават тия работи, твърде са елементарни да ни ги пробутвате тук, чак обидно за аудиторията

Общи условия

Активация на акаунт