[помощ] Големи проблеми с жена

• 5 362
  • 225
  •   6
Отговори
# 195
Че вие кога се разделихте? Не беше ли вчера?

# 196
Онзи ден пуска тема, вечерта тя се прибрала към 3, той я изгонил, тя се изнесла, и вече лее сълзи и сополи из социалките ... Като на кино... Кога сколаса да се развие драмата.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 00:24 от Прекрасная Василиса

# 197
Благодаря на всички, които си изказахте мнението за пореден път, не очаквах да е толкова активен форума.
Иначе забелязах, че от както се разделихме всеки ден споделя системно по няколко поста от рода, че е с разбито сърце или "слепия като прогледне и хвърля бастуна, който го е водил цял живот" - тоест аз съм слепия
И що за човек първо не те иска и прави всичко възможно да те откаже и след това се чувства неразбран и зарязан един вид.
Не мога да разбера това поведение. Така беше и във връзката.

Тия дето се пишат такива, са всъщност онакива.
Гледай какво правят хората, не какво говорят.
По делата личи лъжата.
А ти защо я гледаш в социалките. Каква работа имаш там. Блокирай я навсякъде. Включително и телефонния номер.
Абе тази не е в ред. Хем се прибира по нощите, хем била съгласна да се разделите, сега лицемери здраво.
Всъщност тоя цирк може да е предназначен за теб. Да се вържеш.
Затова ти казвам - блокирай я. На месинджър, на фейсбук, на вайбър, на телефона.
Да не може да достигне до теб по никакъв начин.

# 198
Те уж вчера, на 30 януари се разделиха, днес е 31.01, 0.30 часа, колко дни минаха от тази раздяла, че тя всеки ден споделя?

# 199
Те уж вчера, на 30 януари се разделиха, днес е 31.01, 0.30 часа, колко дни минаха от тази раздяла, че тя всеки ден споделя?

Те някои постове на същата тематика са дни преди раздялата но цитираните, които написах са от сега, сбъркана работа, най-вероятно да ме накара да чувствам вина

# 200
Скрит текст:
Благодаря на всички, които си изказахте мнението за пореден път, не очаквах да е толкова активен форума.
Иначе забелязах, че от както се разделихме всеки ден споделя системно по няколко поста от рода, че е с разбито сърце или "слепия като прогледне и хвърля бастуна, който го е водил цял живот" - тоест аз съм слепия
И що за човек първо не те иска и прави всичко възможно да те откаже и след това се чувства неразбран и зарязан един вид.

Манипулация. Търсене на внимание, настройване на публиката, прехвърляне на вина и т.н.

# 201
  • Някъде там

Те някои постове на същата тематика са дни преди раздялата но цитираните, които написах са от сега, сбъркана работа, най-вероятно да ме накара да чувствам вина

Теб това какво те засяга ?  Наистина искам да знам ?
В смисъл, съвместното ви съжителство е било такова, че не предполага приятелство.
Блокирай и я изтрий от всякъде и се фокусирай върху изчистването на следите и от ума и ежедневието си.
Гарантирам ти, че ако сега не го направиш, след два месеца максимум ще ти трябва нова тема в която да се обясняваш, че много си я обичал и пак си си я върнал и в началото е било добре, но пак започва същата история.

# 202
Не успях да прочета всичко, разбрах, че сте се разделили. Не оправдавам поведението й, но искам да ти кажа, че не е само нейна вината. И за да не се повтори, трябва да осъзнаеш какво правиш. В първите страници няколко пъти натърти, че имаш пари, бизнес, апартамент в центъра на града, задоволяваш я материално и питаш риторично кой би бил недоволен. Хубаво, доволен може да е всеки, но би ли ми казал кое точно от всичко това носи страст и заряд? Кое я кара да чака с нетърпение да се прибере вкъщи, където ти си изкарал целия ден и да започне да ти готви? Как ти си носил вълнение и страст в тази връзка? Освен подаръци, с които да си купиш радост и временно удоволствие? Как я изненадваше с преживявания? Нямаш среда, да, знам, че сега е трудно. На ти имаш нея, и какво й предлагаш - да говорите всяка вечер вкъщи по 3-4 часа след работа!? Ако ти си силен в изкарването на пари и осигуряването на стабилност, може би трябва да се фокусираш в това, в което не си силен и ти е некомфортно - забавлението и социалните контакти. Ако не искаш да го правиш, тогава се насочи към някоя затворена и скромна жена, която иска същото. Един ден досадата ще ви изтощи, но ще си кажеш - аз избрах това. И да ти кажа, това, че я обичаш, а говориш толкова дистанцирано за нея, говори по-скоро за удобство и навик, не за любов.

# 203
  • София
Тя си е драма куин, съответно прави драма пред публика - демек социалните мрежи.
Дотук - нарцистично поведение по учебник.
Следваща точка - ще те очерни пред когото й падне.

# 204
Тя тръгва на лов за нов и си прави реклама.
Тя обявява, че е свободна (ако някой чака на гюме), но с разбито сърце (демек невинна) и търси спасители на разбито сърце. Ако е хубава, ще има желаещи.
Ти какво очакваш да пише, държах се истерично и той ме изгони. Абсурд.

"слепия като прогледне и хвърля бастуна, който го е водил цял живот" - тоест аз съм слепия, а тя е бастун. Това е лоша реклама. Simple Smile

# 205
Естествено, че не е само тя виновна. Авторът също е много, ама много виновен.

# 206
Е как защо? Сега ще разбере, че много те обича, само теб иска и горчиво ще съжалява до края на дните си, че е изпуснала такъв мъжага! Ти ще се чувстваш удволетворен, че си и дал урок и си излязал с високо вдигната глава в посока женски форум.

Разбира се истината вероятно ще е, че в скоро време и двамата ще си продължите живота с други хора, но ти вечно ще я дебнеш в социалните мрежи с надежда да съжалява, че те е изпуснала... С времето ще натрупаш омраза, че не си бил оценен и ще си създадеш комплекси, прехвърляйки всичко грозно на следващата женица, която ще е доущ като тази. Ей това е добре да избегнеш. 

# 207
  • София
Авторът ме изгуби с коментара за нейните постове в социалните мрежи. Май се овъртоли в лъжите.

# 208
Едва ли.
Аз също съм наблюдавала такова поведение и от мъже и от жени.
И подобна тактика е била насочвана и срещу мен.
С цел да се вържа, ама толкова глупава не съм.
То даже ми стана смешно, но и още по-противно.

На мен пък лошо впечатление ми прави как във всяка тема като е пусната от мъж му се скача и се обявява за лъжец.
Ако темата беше пусната от жена, нямаше да има такива коментари.

# 209
Съжалявам да го кажа на автора, но тази кукла не блести с интелекта на Айнщайн.
Типично инфантилно поведение на жена с определен профил. Нито те е обичала истински, нито си пасвате. Премести си го от единия крачол в другия и забрави за нея. Също бих блокирала да не гледам глупотевини.

Общи условия

Активация на акаунт