[помощ] Големи проблеми с жена

• 7 945
  • 317
  •   2
Отговори
# 285
  • София

Не е писал, че е очаквал да му се остави.
Даже обясни човека после.
Но тук е така. Мъж ли е автора, изяжда се с парцалите.

Добре де, той буквално я гони, иска да се разделят в 3 посред нощ - е какъв е проблема да си вземе поне вещите? Взела си чаршафите от мръсното пране, било жалко - не е, защо да е? Нейни са си. И си взела съдинки - еми и те са си нейни.
А авторът... как да кажа, с написаното не буди симпатии у мен. Няма да го характеризирам, хич и не ми е работа. Жената върнала и ключа и т.н.
Още нещо - обиждането, за наглед дребни неща. Старите хора са казали, че малките камъчета обръщат колата. И то се трупа... с което, разбира се, не казвам, че трябва да се слагат епитети и да се обижда.

Ето пример, за да ме разберете. Става ми лишо при рязко потегляне и рязко спиране. Помолила съм 10 пъти, да се кара не така спортно, защото ми става лошо. Въпреки това, се продължава с рязкото потегляне и спиране, за да тестваме колата на тоя хубав път. След 30 мин аз вече съм със зверско главоболие, световъртеж и скапано настроение. Е, какво се очаква от мен в такава ситуация? Коментарът ще е - аз така си карам. (примерът е абсолютно фигуративен и няма нищо общо с автора, подчертавам дебело).НО аз съм вече като парацал, лошо ми е и съм силно вкиселена, защото не ми е добре. Коментар от каращия - аз си карах както винаги си карам, ама тя се нацупи и вкисели. Ай ся кажете кой е виновен Grinning

# 286
Няма значение дали е искал да и ги остави.
Седял е и ѝ е броял залците, както казват старите хора.
И е писал в публичен форум да го ожали човек.

# 287
  • Пловдив
Цитат

Да ............и какво? Тоя "мушмул" 2 години си е затварял очите, правил се е на какво ли не, с надежда тая връзка да се получи и накрая пак не стана и му е тъпо. Все едно не сте чували хора дето са готови за една вилица в наследство да се избият............не е заради вилицата , тавата и ли там каквото ще да е. Иска справедливост ........иска да и е гадно и на нея , иска да е очерни........да почувства малко задоволство.
То е ясно ,че мацето след 5 дни ще е с нов .........на него обаче му остава да си тегли и да се лекува. И щом взимането на тавата му дава някакво успокоение тип "тая е толкова жалка" ...........ми нека така да е.

# 288
Съгласна съм с теб, Сън, което не пречи отношението му да е като на много неуверен и несигурен човек, дето се хваща за всичко.

# 289
  • Пловдив
Цитат
Съгласна съм с теб, Сън, което не пречи отношението му да е като на много неуверен и несигурен човек, дето се хваща за всичко.

Eми то не се става лесно уверен и сигурен........и жената до него го направила още по несигурен и неуверен. Сигурно след време ще може да погледне нещата отстрани и да се зачуди с какъв акъл тогава е реагирал и направил това , но към момента .........толкова може.

Това ,че е мъж не го прави по различен и по малко наранен  от всяка  една наранена жена ........а не  е като всички да не сме чували и виждали какво може да направи наранена жена.

# 290
Може и да е дребнавост но може и просто да е в състояние на афект, все пак още му е прясна случката и затова дребните неща ги преувеличава.
Относно жената ако е искала винаги би намерила начин на си прибере нещата от един път и да не се чуят повече, човек може да се организира по много начини стига желание да има, може би е размотавала нарочно поради някаква причина.
А тя защо се е държала като циганка и не е връщала ключа. На всеки ще му светне нещо в главата. Поредния и к*рвенски номер.
Защото е искала като го няма да ходи и даже и да свърши някоя мизерия. Да вземе неща, които не са нейни.
Предвид описаното поведение е логично човека да присъства.

Слънчезара, примера няма нищо общо с темата.

Нищо не е броял. Това си е в твоята глава. Спекулация.
Ако беше обърната ситуацията, друга песен щяхте да пеете всички.
Иначе ако са нейни нещата, да ги взима.

Разбира се, че е неуверен, несигурен с ниско самочувствие.
Ако не беше така, тая тема нямаше да я има, автора нямаше да има проблем. Още преди много време, щеше да я разбере и бързо да я разкара.

# 291
Такава истеричност с изнасянето изглежда доста противно. За мен 1-2 седмици да се изнесе човек изцяло и окончателно с всичките си неща е приличен срок, а в бг-мама съм ги чела, че с месеци живеят с вече бившите, докато си намерят квартира. Но за ден, че не си била намерила квартира в неделя, не си би изнесла всичкия багаж и затова не била върнала все още ключа, да се звъни вечерта на бабата и на цялата рода, не е ли малко прекалено?

# 292
Защо пък стиснат да е?
И защо да е жалък задето е гледал какво прибира. Да беше излязъл навън ли? Или да я покани като го няма въобще.
Ама какви ги  плещите бре? Па после викате смени патрона.
Човека си е в дома, тя вече е чужда. Аз също бих гледала кой какво взима.

Защото е очаквал да тя да му остави нейната посуда. Ако не е стиснат, може би дребнав, леко авантаджия?
За чаршафите е друго - те са символ на интимност. И следващата ще се въгаля в купени от нея чаршафи, ще си смесват ДНК-то. Аз също бих ги взела, за да ги изхвърля.

Нали знаете защо се хвърлят дребни монети във вода на чуждо място - поверие, да оставиш нещо свое, за да се върнеш. По тази причина много хора при раздяла си вземат ВСИЧКО СВОЕ, нищо да не ги тегли обратно.

Елора, нормално е да гледа какво взима. Не е нормално да му се свиди, че си взема нейни вещи, а е очаквал да му ги подари. Сега разбра ли ме?

Точно така, просто ми направи лошо впечатление, зор ми е за тавички и тн, ще си купя нови. Как ме изкарахте дребнав не знам. Разбира се че в моя имот ще искам да присъствам докато се прибират неща, особено след опита да не връща ключа и знаейки с каква дружи, ходеща по врачки и тн. Препдочитам да не ми изчезне нещо и да не ми се подхвърли нещо в дома ми докато ме няма.

Последна редакция: вт, 03 фев 2026, 13:46 от NiceGuy98

# 293
Искаш да си ПИЧ, да си показал как стоят нещата, да си тропнал по масата ... ама тавичката!! Мишешка работа е това!

Виждам, че и друг подобен екземпляр припява, че са ок нещата. Не, не са!  Когато някой не знае как да се държи "правилно" то гледа и повтаря поведението на другите. Така се учим от деца. Като не знаеш как да се държиш мъжки - ами търсиш да видиш какво правят мъжкарите. И поне малко от малко се държиш като тях!

Правило първо - не плюеш по бившата. Тя е твой избор, обичал сте и споделили много. Не плюеш гнусотии. Не се опитваш да я очерниш все едно си наритан помияр.

Правило второ - дори и като свършат отношенията се дръж така, че  да съжаляват за теб. Не си дребнав, скрънзав, кисел и заяждащ се. Като нямаш какво добро да кажеш мълчиш!

Правило трето - това ще се повтаря и няма да успее да съдаде правилен модел връзка - той мъж, а жената жена, докато не влезе в мъжката си роля и енергия.

# 294
Врачки!!!Ходила по врачки.
Това не ти ли говори нещо? Хората ходещи по врачки са глупави. Огромен %, почти всички.
Представи си тая да ти беше родила деца. Глупави деца щеше да имаш.
Още това е трябвало да ти направи впечатление.
Врачки, ужас, жднб.

# 295
Мислех да ти отговарям, Елора, но Дорис вече го е направила.
Айде да не извъртаме до неузнаваемост ситуацията. Очевидно не е в моята глава.

Мишешка работа. И седите и го защитавате, вместо да му кажете директно как са нещата, а тоя несигурния да се вземе в ръце
Sugarcoating в негова вреда са всякаквите обяснения как достойно бил стоял и си гледал имота.

(който сигурна съм, е нещо далеч от имот, както и споменаванията по-напред, че имал някакъв страничен доход: и това е преувеличена история, заложил там едни 500 лева в крипто ком примерно и всеки месец събира 10 лева отгоре, убедена съм че за някаква мизерна инвестиция иде реч)

# 296
Нищо не е отговорила.
Таз и сериен убиец да е пак ще пишете - ама недей я плюй.
Що па да не се оплаква.
Още в заглавието си пише, че има големи проблеми.
Не пише, че е щастлив.

Какво крипто, кви пет лева пък сега, това откъде го измисли?

# 297
Мислех да ти отговарям, Елора, но Дорис вече го е направила.
Айде да не извъртаме до неузнаваемост ситуацията. Очевидно не е в моята глава.

Мишешка работа. И седите и го защитавате, вместо да му кажете директно как са нещата, а тоя несигурния да се вземе в ръце
Sugarcoating в негова вреда са всякаквите обяснения как достойно бил стоял и си гледал имота.

(който сигурна съм, е нещо далеч от имот, както и споменаванията по-напред, че имал някакъв страничен доход: и това е преувеличена история, заложил там едни 500 лева в крипто ком примерно и всеки месец събира 10 лева отгоре, убедена съм че за някаква мизерна инвестиция иде реч)

Не бъди толкова убедена без да знаеш и да познаваш хората, а камо ли да ги категоризираш. С внос и препродажба на автомобили от чужбина се занимавам. Доста ограничени мнение....а и не виждам какво те засяга, темата е за съвсем друго нещо, а имотът ми е чисто нов на 3г, ако те интересува и това

# 298
Стига се обяснява, няма какво да напишеш, за което да не те емнат.

Получи съвети, раздели се с момата, закривай.

# 299
Разбрахме, да. При толкова пари спите в чаршафи, купени от мацката и се отбелязва изрично, че си ги е прибрала.
Нещо което човек с пари едва ли ще тръгне да развява

Общи условия

Активация на акаунт