[помощ] Големи проблеми с жена

• 10 961
  • 432
  •   1
Отговори
# 405
Дано не си въобразяваш, че ти си светлия ум на форума Grinning

# 406
Нищо не си въобразявам, ти обаче пишеш откровени глупости. И ако наистина по същия начин действаш в реалния си живот нормално да хейтиш всичко живо от мъжки пол предвид резултатите

# 407
Твоя анализ даже ме ласкае, като си спомня всичките ти критични, дребнави, нападателни и малко отразяващи липса на развит ум приказки и общо взето изказвания против жените изобщо и против жените тук.
Притрябвало ми е баш ти да даваш оценка.

И не само аз но и други жени от форума прекрасно се разбираме с мъже от други теми

Как пък ти все се вреш да ни обясняваш че трябва да те издържат жени и прочее простотии и да мислиш, че някой ще те вземе насериозно

Така че успокой се

# 408
  • Някъде там
А автора изчезна....
Не казва дали е сменил ключалката в очакване на новата.

# 409
Нали писа, че си е взел ключа, защо да сменя?

# 410
  • Някъде там
Кой я знае, дали не е направила дубликат:wink:

# 411
Абе съмнявам се, бая бързо се развиха нещата,  поне според автора, за дни.
Бързо му върна ключа, едва ли е направила.
Времет още покаже.

# 412
Кой я знае, дали не е направила дубликат:wink:

Ако е достатъчно малоумна, за да я подведат под съдебна отговорност ако отараши жилището докато го няма?
Кой знае...

# 413
  • Някъде там
Шегувах се. Просто автора спря да пише Grinning

# 414
По темата за деца и бракове - подкрепям Хейзъл.
Това е извън темата и може дори да се гледа като отделна тема.
Много мъже могат и много години да си съжителстват с дадена жена без изобщо да им пука за нея - да не са сами, да има с-с , да сготви, да оправи жилището, че и деца и правят.
Отговорните мъже - това е мое съвсем сериозно мнение - не се кумят така. Ако наистина не си Жената , няма да се влачат с тебе нито две, нито десет години, а ще скъсате още на вторият месец.
Интелигентните хора, със стабилна психика, със стабилно самомнение и нормален живот достатъчно бързо могат да преценят дали човека до тях е Човекът и ако отговора е да, то нещата наистина се случват максимум до година - две.
Мъж, който от първата година счита, че това не е човека за него, не седи още година диван чапраз, да чака крушата до роди портокали.
Това е реалността, така че ако някой ви мотае с разни празни приказки за опознаваници и други небивалици , да знаете не сте човека за него.

# 415
Шегувах се. Просто автора спря да пише Grinning

Няма какво да пиша вече 😆 до дни очаквам да ме "запали" със сумата по нейн лизинг писан на мое име, остават 2-3 вноски...

# 416
Олелее, ама защо на твое име.
То сега на теб ще ти търсят парите.

# 417
Олелее, ама защо на твое име.
То сега на теб ще ти търсят парите.

Те направо си ми ги дърпат от картата, ами нямаше доходи, когато искаше да си купи въпросното нещо и го пуснахме на мое име, след това си го плащаше - даваше ми парите, но сега сигурно ще ме запали

# 418
Е, те пак ще ти ги дръпнат от картата.
Ти пак не разбра момче.
Кредита е на твое име, ти ще си плащаш като поп.
Не чакай пари от нея.
Нищо няма да ти запали.

# 419
Е, те пак ще ти ги дръпнат от картата.
Ти пак не разбра момче.
Кредита е на твое име, ти ще си плащаш като поп.
Не чакай пари от нея.
Нищо няма да ти запали.

Под "запали" имам предвид че няма да ми даде стотинка и ще ѝ го плащам

Общи условия

Активация на акаунт