[помощ] Големи проблеми с жена

• 13 527
  • 566
  •   5
Отговори
# 525
Хайде сега, дами, преигравате. Simple Smile
Всички излизаме с приятелки, да.
Но надали сме постоянно като в детската градина с тях. Всеки си има личен живот и партньорът му е с приоритет. Ако за@еба партньора си и тръгна все и само с приятелките, той грам няма да си помисли, че спя с други, сигурна съм. Тя не излиза с него И с приятелки, а си вее дупарата нощем. Дали спи с някого или не, вече е подробност. Самото неуважение към партньора е показателно.

# 526
Хайде сега, дами, преигравате. Simple Smile
Всички излизаме с приятелки, да.
Но надали сме постоянно като в детската градина с тях. Всеки си има личен живот и партньорът му е с приоритет. Ако за@еба партньора си и тръгна все и само с приятелките, той грам няма да си помисли, че спя с други, сигурна съм. Тя не излиза с него И с приятелки, а си вее дупарата нощем. Дали спи с някого или не, вече е подробност. Самото неуважение към партньора е показателно.

Вее си дупарата и излиза с приятелки защото той е скучен и защото я отегчава до смърт.
Поведението и трябва да му покаже, че връзката им е пенсионерска и скучна. Но не е задължително да си търси бърз, евтин / както сега е модерно да се казва/ секс!
Фактът, че той вместо да си каже - абе къв съм скучен заухар, я малко да разчупя гипса и да вземе да излизат заедно си седи на д-то и мрънка по форумите.
Айде ше дам нагледен пример кво трябва да се направи в случая - младият чичак да си дигне д-то от дивана и да я хване под ручка и да отидат заедно да си веят дупарите по клубовете.

# 527
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Ама разбира се бе, никой друг не би си помислил, че прави нещо нередно ( спрямо автора) всяка нощ по малките часове навън. Аре вече се спри, не ти се получава

Че какво нередно можеш да правиш в 3 часа нощем.
Плетат терлици жените и си говорят за политика. Сигурен съм. Wink
Може комар да играят, да въртят рулетката, може да обират банки - не знам що си мислите, че сами жени само за *й мислят ....по скоро обсъждат кой магазин да оберат Grinning
Скрит текст:
Имах един познат, който се прибираше при бременната си жена всяка вечер, по-точно сутрин в 2 ч , щото с аверите обикаляше баровете и така си живеят до ден днешен.
Имах една приятелка, като се скара с нейният изключва телефона и три дни спи на хотел, ей така, за отмъщение.
Или както казваше един приятел политик - не е важно нещата какви са, а как изглеждат.
Но с Хейзел съм съгласна - не беше редно RF22 да прекалява с обвиненията.

E, ако обират банки - простено и е.

Виц:
Съдия към обвиняем:
- Защо обрахте един и същ магазин 3 пъти.
- Жена ми не хареса палтото и трябваше да го сменям.

# 528
Ми за мен прекаляване/преиграване е тази изключително обидна квалификация за жената.

Носи ми едно такова вменяване на срам и вина, които родители и по-възрастни са вменявали на хората, които днес го използват. А в същото време, ще се обидят, ако някой ги нарече така, когато излизат, свалят се, правят секс и изоставят мъж/жена.

# 529
Нека разграничим нещата.
Няма никакъв проблем човек да прави секс с когото си поиска, да се вее, излиза и там каквото си поиска.
НО.
Стига да има топки преди това да каже – виж какво, пич, ти вече си ми скучен, дразниш ме, не ме устройваш, искам други неща за себе си – чао. Или искам това и това, опитай да се промениш или разчупиш.
А това "думам ти, дъще, сещай се, снахо" поведение си е точно "ку@енски номера". Детска му работа. Тя е себе си, ще си прави каквото иска пък.
Зрелият човек ще си вземе гащите, шапката, чадъра и ще си тръгне. А тя чакала той да я натири щото бил скучен. Не само детинско, но и нахално.

# 530
Нормално, нямат и 30 а тя май е и малка

# 531
Басилче не етака - да незрало е, да детинско е, но не е това, което се разбира под к-рвенско поведение.
Последното е съвсем друго нещо - това е жена, доста обиграна и опитна, която умело и абсолютно безсъвестно се възполза от мъжете . Което аз лично смятам, че си е техен проблем, на принципа ,който яде баницата ...

# 532
Тя зрелостта не е до годините.
Тогава не влизаш във връзка тип съпружески начала.
Девойката просто е аут оф спейс.
ТОй може наистина да е скучен, но това не оправдава тази хаотичност, ако си се обвързал по този начин с някого.
Лично аз си казвам, че ако приятелят ми го прави, ще изхвърчи от живота ми на първата седмица.
Няма лошо да си ергенува, но тогава няма нужда от партньорка. В подобен тип отношения – семейна двойка – без оглед на годините се предполага уважение и взаимност. Иначе се обезсмисля цялата гимнастика.

# 533
Чисто обективно погледнато, когато бях на около 22 и с гадже, и без гадже живеех чисто сама вкъщи и съм излизала всяка вечер или 6/7 вечери. Обаче се прибирах към 11 - ресторантите и кафенетата затварят, на другия ден сме на работа, а на гости не можеш да се събираш всяка вечер у някого, защото е скучно, досадно и тъпо. Има вариант всяка вечер да си на дискотека или на пиано бар, но това би означавало крайно изтощение, ако си работещ човек, и големи разходи, а жената, доколкото разбирам, е била бая скъсана. Всичко това ме навежда на мисълта, че тя изобщо не е била на гости у приятелка или изобщо с приятелка някъде.

BasilA е абсолютно права. Аз не исках да си стоя с гаджето вкъщи, да си готвим и да гледам филми и затова не съм заживявала с никого.

# 534
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Тя зрелостта не е до годините.
Тогава не влизаш във връзка тип съпружески начала.
Девойката просто е аут оф спейс.
ТОй може наистина да е скучен, но това не оправдава тази хаотичност, ако си се обвързал по този начин с някого.
Лично аз си казвам, че ако приятелят ми го прави, ще изхвърчи от живота ми на първата седмица.
Няма лошо да си ергенува, но тогава няма нужда от партньорка. В подобен тип отношения – семейна двойка – без оглед на годините се предполага уважение и взаимност. Иначе се обезсмисля цялата гимнастика.

Мани отношенията.
Задай си въпроса какво може да работи някой (мъж или жена няма значение), който 4 дни в седмицата хойка до 3 часа нощем?

# 535
Може приятелката да я черпи.
Има всякакви чешити.
Това едно на ръка.
Манди е права – това изисква наистина голям енергиен ресурс. Да излизаш през вечер и да си лягаш в 3-4 часа сутрин. Чисто физически не се издържа дълго на този режим. Освен, ако той не е имал предвид, че това се е случило последния месец или седмици.

# 536
Ако прекарва част от времето в хоризонтално положение, тогава може да си кара до безкрай.
Иначе и аз съм я карал така на 25, 4 излизания в седмицата, някой път и на домашно събиране, макс един два пъти след 12.30-1 часа, иначе си бомбок на работа другия ден. И такива истории съм слушал или мои приятели са били в ролята на любовника, докато официалния си мисли, че гаджето му е навън с приятелки. Или точно приятелка за параван наясно със схемата

# 537
Чисто обективно погледнато, когато бях на около 22 и с гадже, и без гадже живеех чисто сама вкъщи и съм излизала всяка вечер или 6/7 вечери. Обаче се прибирах към 11 - ресторантите и кафенетата затварят, на другия ден сме на работа, а на гости не можеш да се събираш всяка вечер у някого, защото е скучно, досадно и тъпо. Има вариант всяка вечер да си на дискотека или на пиано бар, но това би означавало крайно изтощение, ако си работещ човек, и големи разходи, а жената, доколкото разбирам, е била бая скъсана. Всичко това ме навежда на мисълта, че тя изобщо не е била на гости у приятелка или изобщо с приятелка някъде.

BasilA е абсолютно права. Аз не исках да си стоя с гаджето вкъщи, да си готвим и да гледам филми и затова не съм заживявала с никого.

Не, в началото каза, че взимала хубава заплата и работи на смени. Преувеличава сигурно за излизанията, не са били от дълго време, преди това домакинствала постоянно. Няколко месеца може и да са 2 месеца, а точно в седмицата преди раздялата да е излязла няколко пъти, ако има нещо вярно. То иначе не се издържа постоянно нощни излизания и да си задържиш работата с хубавата заплата.

# 538
Оф, ама като ще се цитираме по именно давай да ме цитираш и мене и брой вече колко ставаме!
Няма значение дали е мъж или жена. Всяка двойка, която живее заедно, при която единият системно излиза сам без другия има нещо недостигащо, не в реда на нещата и безбъдно.
Такъв начин на живот означава стремеж към “мир вкъщи и любов навън”.
И не скачайте с тия права на свобода и не изтъквайте примери за излизането от време на време с приятелки. В темата на жената с 3 деца и мъж обикалящ по почивки съвсем други ги пишехте.

# 539
Нещо омотахте много схемите.
Няма как редови бачкатор да се разбива от живот през цялата седмица, освен в ранните 20 , но и тогава си трябва почивка от време на време.
Тука / да приемем, че историята е истинска/ вероятно е нещо дето се е случило сегиз - тугиз и той голям проблем го вади.
RF22 - друже, слушай старата си леля - мъжете от пубери до дърти лъжат, та се късат! Начи ако ги слушаш техните шарани - няма някоя, която да е устояла на техният чар и сексапил. Лъжат, та се късат друже.
Едно време в младостта и красотата имах доста проблеми с такива " Приятели " на моите момчета. И те едни свободни съчинения имаха докато не ги сгащиш натясно.

Общи условия

Активация на акаунт