[помощ] Големи проблеми с жена

• 13 707
  • 581
  •   2
Отговори
# 555
Никой не защитава автора, питахме го защо я е пуснал на втория ден да се нанася, защо я е търпял толкова, а не я е изгонил по-рано. Казахме му, че е слабохарактерен и т.н.
Но това не оправдава този тип поведение.

# 556
  • София
Не го казвам с лошо. Със сигурност има аргументи в негова полза, както и някои, макар по-непопулярни, в нейна. Аналогично критики. Но виждаме много малка част от картинката и то само от едната перспектива, та нормално много хора си пречупват през собствения опит. Това, което се опитах да кажа с последния си пост е колко абсурдни са твърденията за двоен стандарт, като масово жените в темата по-скоро застават на страната на автора, особено що се отнася до късните излизания.

# 557
Да, сив, скучен и досаден мишкар.
А, тя не разбрахме какво прави там, при този непоносим боклук?
Има  една определена дума за жени, които предоставят услуги срещу дивидент.  В случая е жилище.
Ако той наистина е такъв, аз не бих го изтърпяла дори за разговор - камо ли пък да му споделям леглото и да съжителстваме. И за да не ми се налага да изтърпявам нетърпимости, винаги съм си подсигурявала базисен минимум, който да ме поддържа самостоятелна. И никога не съм си позволявала да приемам дивиденти от мъж заради секс, внимание, съжителство или каквото и да било от моя страна. Имало е периоди, в които съм гладувала, но не съм отстъпвала. А тук си имаме сделка с тип, който ни е противен, просто защото искаме да спестим от наем. И после се чувстваме задушавани, обсебени и разпускаме по нощите.
Красота.
Съжалявам, но не смятам че дължа на жените уважение, просто защото сме от един пол.

# 558
Когато се защитават абсурдни тези, вадят се абсурдни аргументи, на базата на които се хвърлят обвинения срещу автора и други потребители, и на базата на полов признак се очаква подкрепа от другите потребителки е нормално крайния резултат да е пълно мазало. То не си заслужава повече мачкане, няма смисъл.
И понеже беше зададен въпросът за оная думичка с к, това също отговаря на определението - вече бившата приятелка на автора му била бИла шута като се развява където си иска и не го бръсне въобще, но в същото време стои при него на безплатна квартира, че и пари му иска след като вече са си точно никакви. Сори, не ги измислям аз тия неща, фолклор си е.
П.с двойния аршин не е обвинение към всички жени, а само към няколко конкретни потребителки, иначе евала за обективността на повечето пишещи в темата жени.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 17:41 от rf22

# 559
Не разбирам защо някой човек, който след работа предпочита да си почине вкъщи да  е скучен.
Не е на 20 до ходи да пие в студенския град.
Но пък и тя самата му е казала, че по принуда говори с него, но има наглостта да седи и да го крънка за пари.

# 560
Направо нямам думи, Hazel ли си Гретел ли си, Чъби ли си, Гъби ли си....смотаняк съм бил, сухар съм бил, не съм бил излизал и тн. Вие познавате ли ме, че така уверено да ме съдите какъв съм....казал съм че нямам приятели, познати за по кафе и тн имам колкото искаш, а когато работиш някъде и отделно и за себе си ще те видим дали ще мечтаеш повече за заведенията през вечер или да си вкъщи и да починеш малко....вървете се лекувайте с извинение, че нещо много си ги съчинявате кой какъв бил и какво правел и не правел вкъщи, навън и в леглото, по-притеснителното е че и си защитавате и спорите по теза, която е лично ваше съчинение. Всички сме много ербап, като не е на наш гръб..., находил съм се достатъчно на дискотеки като по-млад, а и смело мога да твърдя, че съм ви изпил килата в алкохол и на двете взети заедно...някои хора се занимаваме с по-съществени неща и очакваме отсрещния да отговаря на същия стандарт.

# 561
Найс гай падна и ти жертва в по-големия спор
Изброихме само нещата, които сам си каза, ако нещо е отишло в крайност ти се извинявам

НО - отбележи сам, че ти със задоволство толерира ВСИЧКИ обиди срещу тая жена, вкл. “к-рва”.

Ми как да те нарека при тия обстоятелства? С толкова отвратително същество ли си живял?
Ако е така, ми малко си неоправен, да не кажа другата дума. Пиел бил много, вършал бил. Интересно, при липса на приятели как са изглеждали тия солови изпълнения.

# 562
Найс гай падна и ти жертва в по-големия спор
Изброихме само нещата, които сам си каза, ако нещо е отишло в крайност ти се извинявам

НО - отбележи сам, че ти със задоволство толерира ВСИЧКИ обиди срещу тая жена, вкл. “к-рва”.

Ми как да те нарека при тия обстоятелства? С толкова отвратително същество ли си живял?
Ако е така, ми малко си неоправен, да не кажа другата дума. Пиел бил много, вършал бил. Интересно, при липса на приятели как са изглеждали тия солови изпълнения.

Вие приемате всичко супер буквално. Приятели съм имал, като лъжат и мажат съм ги зарязал и поддържам други контакти, не мога да нарека никой приятел последно време, по-скоро добри познати и хора за убиване на време.

# 563
Такае всички са предатели в тоя жевот

(Невротично, каза си Щирлиц)

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 18:14 от .Hazel.

# 564
Hazel, аз обиди от него не съм видяла.
Ама ти как реши, че със задоволство ги толерира?
И какво трябва да направи. Да предизвика на дуел всеки дръзнал да си напише мнението за тази жена ли?

# 565
Няма и да видите обиди от мен. След живот с брутално обиждаща жена, поне разбрах, че в обидите няма особен смисъл, единствено показват колко зле възпитан и несигурен в себе си човек си. Иначе всеки има право на мнение за един може да е к*рва, за мен е просто човек, който не знае какво иска, единствено ме е яд че инвестирах супер много от себе си(не говоря за пари) и сега съжалявам, че се правих на глух и сляп, само и само да съм добрия.

# 566
Ма спри да се обясняваш.
Тегли ѝ мислено една майна и натам.

# 567
Направо нямам думи, Hazel ли си Гретел ли си, Чъби ли си, Гъби ли си....смотаняк съм бил, сухар съм бил, не съм бил излизал и тн. Вие познавате ли ме, че така уверено да ме съдите какъв съм....казал съм че нямам приятели, познати за по кафе и тн имам колкото искаш, а когато работиш някъде и отделно и за себе си ще те видим дали ще мечтаеш повече за заведенията през вечер или да си вкъщи и да починеш малко....вървете се лекувайте с извинение, че нещо много си ги съчинявате кой какъв бил и какво правел и не правел вкъщи, навън и в леглото, по-притеснителното е че и си защитавате и спорите по теза, която е лично ваше съчинение. Всички сме много ербап, като не е на наш гръб..., находил съм се достатъчно на дискотеки като по-млад, а и смело мога да твърдя, че съм ви изпил килата в алкохол и на двете взети заедно...някои хора се занимаваме с по-съществени неща и очакваме отсрещния да отговаря на същия стандарт.

Момче / ако наистина си набор 98/ какви дискотеки си ходил като по-млад, какви алкохоли си изпил?
От написаната от теб тема става ясно следните неща
- не е нормално млад човек да се свива в къщи като лалугер - друже, набори 60та обикалят света, живеят и хвърлят щанги в залата! Ти си още много млад! Сега му е времето да живееш, да излизаш, да видиш свят, но ми се струва, че не само имаш голям проблем с директната комуникация със себеподобни от същия пол, но и с тези от противоположният пол.
- не е нормално един сериозен мъж, да пуска глупави теми по форумите с цел да очерня приятелката си, да представя само едната страна на отношенията, да се прави на НайсГай, обаче да храни бившата си любима, с опит да я изкара к-ва и боклук - проблем няма. Мойто момче - ти не си найс гай, ти си не само скучен, но нямаш и нужната мъжка решителност, за да се изправиш срещу фактите и да поемеш своята отговорност.
- ти защо я накара да освободи квартирата и да не нанася при тебе на втората седмица? Нещо на контрол фрийк ми изглеждаш / тея лафчета и милениумите ги ползват - да, да твоето поколение/
Може пък да те е надушила, че си обсесивен тип и докато си намери изход навън, да е бягала от теб, защото тези излизаници без теб точно на бягство ми намирисват.
И още нещо моето момче, преди да почнеш да се опитваш да връткаш по-старите и оптните от тебе - седни и си направи разбор на собственото поведение и знай едно - няма по-жалка гледка от мрънкащ мъж, както и нито един уважаващ себе си мъж никога не траши / пак готино лафче, нали?/ бившата си половинка он лайн.
Хай със здраве!

# 568
Е, хайде сега, ще изкарате, че на жената й било рано да заживява с него, обаче той явно е такъв добър манипулатор, че на втората седмица от запознанството я е убедил, че трябва да си оставя квартирата и да се нанася. Той е предложил, тя се е съгласила. Очевидно охотно. Ако се е съгласила, защото й се е сторило финансово изгодно, а не защото е искала да прекарва повече време с него, да имат време за секс и приказки, проблемът не е негов.  
На жените често им се случва хубостникът, дошъл в собствения им дом, след известно време (година-две), особено след забременяване и бебе, да се промени и да започне да "се задушава" и да обикаля по нощите с приятели. Ама не ги питаме "ей, ти преди 2 години що заживя с него". Влюбили се, заживели. Много важно, да няма да му вземе имота.

# 569
Всички говорят как влизат в отношения без очаквания и нямат такива.
Но истината е, че всички имат очаквания и след време нещата, ако не се покрият, се разсмърдяват.
Това е положението.

Общи условия

Активация на акаунт