Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 2 509
  • 93
  •   2
Отговори
# 75
Тени, голям смях. То това малкото много опърничаво- не знам как не се изръси, че са били влюбени Хайдар и Джейлян...
Междувременно Мелек и Паша страшно много ги шипват, срещнах коментар, че Бозо ще ги сгоди, за да може да държи Хайдар чрез нея под око.
Не знам, може и така, може и по тяхно желание да стане нещо... така или иначе тя остава по някаква причина, Хайдар нали искаше да си ходи. Но актрисата на Мелек е 17-годишна, той Паша изглежда доста голям, някой знае ли на колко е горе-долу.

# 76
Той Бозо ако може да си оплете кошницата още във  втори епизод.😂
Иначе Мелек и Паша найстина седят добре един до друг. И имат химия.Въпреки че четох че някаква нова актриса влиза.Уж от полицията и я гласят  нея за Паша.Дано не е вярно ,че с Мелек по-добре изглежда ,въпреки че тя на години май е доста по-малка .

# 77
  • Дубай
Тени, голям смях. То това малкото много опърничаво- не знам как не се изръси, че са били влюбени Хайдар и Джейлян...
Междувременно Мелек и Паша страшно много ги шипват, срещнах коментар, че Бозо ще ги сгоди, за да може да държи Хайдар чрез нея под око.
Не знам, може и така, може и по тяхно желание да стане нещо... така или иначе тя остава по някаква причина, Хайдар нали искаше да си ходи. Но актрисата на Мелек е 17-годишна, той Паша изглежда доста голям, някой знае ли на колко е горе-долу.
на 27 е. Десет години разлика не са много, но впредвид нейните години ще има материал за писане.

# 78
Тази мадама я гласят за Паша.Някаква комисарка ще бъде😁

# 79
  • Дубай
Не изглежда зле... Въпросът е как се справя на екран и ще докарат ли химия с Паша
Щом  е комисарка - значи той  ще мине от св. част на страната... Ай, дано!

# 80
Поразително много ми прилича на Ханде Догандемир...

Не изглежда зле... Въпросът е как се справя на екран и ще докарат ли химия с Паша
Може пък отдавна да е...

# 81
Трудна работа ще е.Феновете вече шипват Паша с Мелек , и както знаем набележат ли някоя двойка после трудна става смяната да не кажа невъзможна 😁

# 82
  • Дубай
Поразително много ми прилича на Ханде Догандемир...

Щом  е комисарка - значи той  ще мине от св. част на страната... Ай, дано!
Може пък отдавна да е...
Не вярвам, май - вероятно в последствие, като се влюби е възможно да предаде брат си... Възможно е  и в изблик на завист към Бозо и желание за величие.

Паша /Хакан Челеби
Мъж, който никога не е познавал баща си и е бил изоставен от майка си. Закоравялото му сърце е вярно на по-големия  му брат, нежно към сестра си и затворено за всички останали. Импулсивността и внезапните решения са част от живота му; но ще успее ли Паша да устои на неочакваните опасности сърцето си?

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 00:31 от I.V

# 83
Хайдар Али и Бозо ще станат врагове

# 84
Подземен Епизод 2:

Заплетеността на Хайдар Али в брачния процес със Султан довежда конфликта между него и Джейлан до критична точка, а суровата конфронтация, която водят по време на размяната на пръстени, разкрива, че миналата им любов е все още незаздравяла рана. Джейлан заплашва да разкаже всичко на Бозо, ако Хайдар Али приеме брака, довеждайки нещата до критична точка.

Междувременно Бозо, усещайки предстояща голяма операция, изнася парите си тайно от града, разкривайки, че се готви за голяма буря в подземния свят. Информацията за международния екип, наречен „Сянка“, донесена от Мердан, разкрива, че заплахата вече не е само в семейството. Епизодът завършва с това, че Хайдар Али е принуден да премине тестовете за доверие на Бозо и влиза във война с Джейлан, от която почти няма връщане назад, което ясно показва, че войната в подземния свят е неизбежна.

Пише че и трети фраг ще пускат днес.Да видим.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 18:40 от *Ани*

# 85
Значи както сладко Бозо  му се усмихва на Хайдар  и си го води  под ръчичка по стълбите на палата ,  / много ми беше  смешен  този момент / така  мигновенно ще насочи оръжието право в лицето му . Няма брат , няма сестра при Бозо , който не е с него е срещу него .

# 86
  • Дубай
Ани, Благодаря!
Очаква ни напрегнат епизод.Джейлян и Хайдар се ревнуват и това е видно от километри. Предвид мисията, която са поели обаче  страни  са емоцииите, които показват.
Мен  ме притеснява поведението на Бозо-така, както гледа ехидно Хайдар, възможно е да знае всичко и да играе двойна игра.
Прочетох и друга интересна теория. Джейлян освен, че е вербувана при Бозо, е била и при Хайдар Али на мисия.

# 87
Знае Бозо , знае,  умът му е остър като скалпел ,  нали съдружникът  му  му "начитва"  от тефтера за Хайдар  в затвора -/ който си беше като курорт/.
И то какво стана сега - всички на мисия , само Бозо  престъпник  и  /   нелицеприятните - за мен/   братчеди

# 88
  • Дубай
Да, какъв е този затвор? Всъщност Бозо за наркотици ли лежеше и как успяха да изкарат Хайдар, след като той уби човек на публично място? Мисълта ми е, че връзките му трябва да стигат и до полицията.Обикновено такива мафиоти си имат хора навсякъде.

# 89
Не вярвам, че Джейлян е била на мисия при Хайдар. Ако не беше чист човек нямаше полицията да го заплашва само с Джейлян, а щеше да изкара арсенала. Бозо няма да се даде така, та нали той каза "Аз обичам да подлагам на изпитания хората, които обичам"🫩 Хайдар излезе след като всички видяли убийствата са оттеглили показанията си срещу него, та точно тогава се запознава и с Джейлян, той нали каза, че много си играл докато я убеди.

Общи условия

Активация на акаунт