Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 2 088
  • 82
  •   4
Отговори
# 75
Тени, голям смях. То това малкото много опърничаво- не знам как не се изръси, че са били влюбени Хайдар и Джейлян...
Междувременно Мелек и Паша страшно много ги шипват, срещнах коментар, че Бозо ще ги сгоди, за да може да държи Хайдар чрез нея под око.
Не знам, може и така, може и по тяхно желание да стане нещо... така или иначе тя остава по някаква причина, Хайдар нали искаше да си ходи. Но актрисата на Мелек е 17-годишна, той Паша изглежда доста голям, някой знае ли на колко е горе-долу.

# 76
Той Бозо ако може да си оплете кошницата още във  втори епизод.😂
Иначе Мелек и Паша найстина седят добре един до друг. И имат химия.Въпреки че четох че някаква нова актриса влиза.Уж от полицията и я гласят  нея за Паша.Дано не е вярно ,че с Мелек по-добре изглежда ,въпреки че тя на години май е доста по-малка .

# 77
  • Дубай
Тени, голям смях. То това малкото много опърничаво- не знам как не се изръси, че са били влюбени Хайдар и Джейлян...
Междувременно Мелек и Паша страшно много ги шипват, срещнах коментар, че Бозо ще ги сгоди, за да може да държи Хайдар чрез нея под око.
Не знам, може и така, може и по тяхно желание да стане нещо... така или иначе тя остава по някаква причина, Хайдар нали искаше да си ходи. Но актрисата на Мелек е 17-годишна, той Паша изглежда доста голям, някой знае ли на колко е горе-долу.
на 27 е. Десет години разлика не са много, но впредвид нейните години ще има материал за писане.

# 78
Тази мадама я гласят за Паша.Някаква комисарка ще бъде😁

# 79
  • Дубай
Не изглежда зле... Въпросът е как се справя на екран и ще докарат ли химия с Паша
Щом  е комисарка - значи той  ще мине от св. част на страната... Ай, дано!

# 80
Поразително много ми прилича на Ханде Догандемир...

Не изглежда зле... Въпросът е как се справя на екран и ще докарат ли химия с Паша
Може пък отдавна да е...

# 81
Трудна работа ще е.Феновете вече шипват Паша с Мелек , и както знаем набележат ли някоя двойка после трудна става смяната да не кажа невъзможна 😁

# 82
  • Дубай
Поразително много ми прилича на Ханде Догандемир...

Щом  е комисарка - значи той  ще мине от св. част на страната... Ай, дано!
Може пък отдавна да е...
Не вярвам, май - вероятно в последствие, като се влюби е възможно да предаде брат си... Възможно е  и в изблик на завист към Бозо и желание за величие.

Паша /Хакан Челеби
Мъж, който никога не е познавал баща си и е бил изоставен от майка си. Закоравялото му сърце е вярно на по-големия  му брат, нежно към сестра си и затворено за всички останали. Импулсивността и внезапните решения са част от живота му; но ще успее ли Паша да устои на неочакваните опасности сърцето си?

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 00:31 от I.V

Общи условия

Активация на акаунт