Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 4 305
  • 117
  •   6
Отговори
# 105
Да оплакним окото малко 🤣😍

# 106

Любимия спорт на Дениз +пилатес  😁

# 107
  • Дубай

Оп,Дениз... Тренира ни момчето. Обича бокса той.
A, Здравейте!
Значи любовницата на Пашата е доносника на Бозо.

# 108
  • София
Тук има руска "озвучка"
https://turkrutv.net/pod-zemley-2-seriya.html
https://ruturkserial.net/pod-zemley-df0hd4fh/5265-pod-zemley-vse-serii.html

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 20:56 от Gugutka52

# 109
  • Дубай
Я дайте един ъпдейт... Че много ми е любопитно, а чак  утре ще мога да гледам.

# 110
Я дайте един ъпдейт... Че много ми е любопитно, а чак  утре ще мога да гледам.

И аз не съм го гледала още.В следващите дни ще е.Само това видях от новия фраг 😄

# 111
  • Дубай
Я дайте един ъпдейт... Че много ми е любопитно, а чак  утре ще мога да гледам.

И аз не съм го гледала още.В следващите дни ще е.Само това видях от новия фраг 😄

Султан играе игра, не знам!Уж се обичаха с Ферхат пък целува Хайдар.Смятам, че Бозо и Султан знаят всичко.
Султан казва нещо такова. Разбрала тя-друг път.
-Замислих се кой би искал най-доброто за мен на този свят и си казах, брат ми , това, което той обича, ще го обичам   и аз.

Утре ще пусна превода, сега лягам, че съм на работа след някой друг час.

# 112
Айде от мен превода този път на фрага. А за епизода, Ураз е крал! Не играе, директно живее. Убедена съм, че знае истината за връзката им, но вероятно не знае какво работят двамцата. Много ми е интересно гадателката какво каза, погледна го ужасно Хайдар. Султан го играе с Ферхат, но си мисля, че в даден момент ще се откаже от Ферхат. Пънар супер противна ми се стори. Много ми беше интересно, ако не бяха ги прекъснали на масата, дали Джейлян щеше да признае цялата истина за връзката им. Мелек навлиза в опасност, а Хайдар не прави нищо да я отпрати 🫥 Че и Бозо я пробва с портокала, дано не я замеси в бизнеса си. Паша и Мелек заедно изглеждат приятно, но си личи разликата в годините. Тя е супер нежна.
Скрит текст:
-Ако Бозо знаеше за вас нямаше да сте живи.
-Аз защо поддържам жив този мъж?
-Някъде има едно предателство. И аз усещам миризмата на предателството, където и да съм.
-Какво предателство е това?
-Каква разлика има? Предателството си е предателство и в мен винаги се знае еквивалента.
-Какво трябва да направи някой, за да спечели доверието ти?
-Ето стана каквото искахме. Влезе в семейството.
-Помислих, кой в този свят би искал най-доброто за мен, казах си брат ми. Брат ми, който обича, и аз ще заобичам, си помислих.

# 113
Рейтинга се качва въпреки коментарите на които попаднах, че епизода бил муден в сравнение с първия .Явно се е харесал на съседите 😁

# 114
Има ли го на бг 2ри еп.

# 115
https://neronbgbezplatno.blogspot.com/2026/02/2.html
2- ри епизод с превод на бг.
аз  гледам от този сайт

# 116
  • Дубай
Благодаря, Тен!
Много ми е интересно Бозо дали се е влюбил в Джейлян или я използва.Възможно е Султан да се влюби в Хайдар, то и как няма, такъв хубавец е
😜

# 117
Леле току що видях че в ю тюб 2ри епизод има 4,5 млн за по-малко от 24 часа. Аз мисля че и Бозо и Джейлян се използват един дрег ,но просто не го знаят🥰

Общи условия

Активация на акаунт