Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 4 889
  • 133
  •   5
Отговори
# 120
Когато бяха в затвора и Ефраим плоучнаше Хайдар, Бозо попита дали си има приятелка тоест може и да знае

# 121
  • Дубай
Когато бяха в затвора и Ефраим плоучнаше Хайдар, Бозо попита дали си има приятелка тоест може и да знае
както и на вечерята, когато Хайдар изчезна. Попитаха го къде е бил имл ли ли любима, а той каза, че е мъртва.
Той Бозо, че знае,знае  но защо ги събра и за какво аджеба му е Джейлян. Да приемем, че се е влюбил, но защо вкара Хайдар в къщата си. Няма логика нещо.

# 122
Защото подозира и двамата,че работят срещу него
Дръж приятерите близо,врагът още по-близо
Защо мислите,че уби  Явуз?

# 123
както и на вечерята, когато Хайдар изчезна. Попитаха го къде е бил имл ли ли любима, а той каза, че е мъртва.
Той Бозо, че знае,знае  но защо ги събра и за какво аджеба му е Джейлян. Да приемем, че се е влюбил, но защо вкара Хайдар в къщата си. Няма логика нещо.
Да не забравяме колко наблегнаха на обучилия го човек Хайдар, а и има връзки в чужбина. Вероятно в даден момент този човек ще влезе в играта. +"аз винаги тествам хората, които обичам", може да е тест за Джейлян, дали ще го предаде

# 124
  • Дубай
Мда, Хайдар е обучен като професионална  ниджа.Чичо му, както каза Хайдар е някой от разузнаването или от мафията според мен, който гони Бозо.
Вал, Дениз е пуснал фрага на трети епизод. има го по - нагоре, Тени пусна превода.

# 125
В инстаграма на Мед Япъм видях и фраг с английски субт😀

Обаче имам съмнения, че Джейлян не мина теста на Бозо и я очакват мъчителни дни😶

# 126
Харесва ми артиста как предава с лицето си  опасния , страшен      и безмилостен поглед на Бозо .  Той който много приказва с куршум го наказва . Принуди Явуз  за да му е по-тежко  лично  да извърши убийството на Яшар.
Няма да се спре пред нищо , и новия могъщ  враг Сезай  едва ли  ще го уплаши.
Не мога да разбера   Джейлян до кога ще се върти  като индианец край ритуален огън около  Хайдар .

# 127
Обожавам Денис ,но някак си седи в сянката на Ураз в този сериал.Бозо тотално обезличава Али на този етап.Аз реално в момента го гледам заради Бозо и семейството му .Те са ми интересни. Нито Джейлян ми е интересна даже напротив във втори епизод ме напряга още повече, нито Али ми е нещо уау на този етап.Не знам дали Дениз е бил наясно ,че по такъв начин ще тръгне сериала ,но седи в сянка определено 🙂
Мелек я виждам към бандата на Бозо скоро,и според мен има чувства към Паша.

# 128
Кмаро, последното изречение е топ 😄 Аз, ако не съм луда, възможно ли е Явуз да не го е убил.... странно как не показаха какво става нататък, всъщност няма да се учудя той да играе двойно и разговора им да е за това предателство всъщност.

# 129
Ани и аз го гледам заради Бозо , Хаидар само гледа Джейлян като разгонен котак , никакви други реакции. Тенкю , правилно казваш , Яшар може още да е жив, но  тогава  положението на Явуз пред Бозо ще се утежни . Абе ще стане  още по - интересно за Бозо .

# 130
Ако е двоен играч ще звънне тук-таме и ще организират всичко без проблем, но Яшар видя какво иска да прави с него Бозо и може да си отвори устата в повече пред Йълмаз в последствие. Не смятам, че Мелек все още изпитва нещо към Паша, повече сякаш иска да научи какво става, а това е възможно само чрез него. Използва го накратко. Аз усетих, че Йълмаз е хлъзгав или по-някакъв начин е свързан лично със семейството на Бозо, видяхте ли как се издразни като научи, че той е "мъжа" на адвокатката.

# 131
не разбрах,откъде Султан познава Мелек?
Ясно,че и е наредено да я доведе,за да бъдат тествани Джейлян и Хайдар
Но двете демонстрират близост н стари познати

# 132
Аз мисля че вмомента се опитват да ни запознаят и да ни покажат с какво се занимава Бозо. И вече след това ще преобладава Али, ще разкажат как той е живял, екшън сцени, любов и т.н. Поне така си го представям защото наистина песните които са написани специално за сериала са за Хайдар Али и начинът по който си рекламираха серила преобладаваше Дениз като главния.😍

# 133
не разбрах,откъде Султан познава Мелек?
Ясно,че и е наредено да я доведе,за да бъдат тествани Джейлян и Хайдар
Но двете демонстрират близост н стари познати
Нали като задържаха Хайдар той каза, че сестра му е в чужбина, след теста на Хайдар (боя) Бозо го взе и го подкрепя и каза на човека си да намерят близките му. Явно в този момент двечките се оказват в един град и той праща Султан при нея с предтекст, че те се грижат за брат и и тн

Общи условия

Активация на акаунт