Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 4 614
  • 125
  •   4
Отговори
# 120
Когато бяха в затвора и Ефраим плоучнаше Хайдар, Бозо попита дали си има приятелка тоест може и да знае

# 121
  • Дубай
Когато бяха в затвора и Ефраим плоучнаше Хайдар, Бозо попита дали си има приятелка тоест може и да знае
както и на вечерята, когато Хайдар изчезна. Попитаха го къде е бил имл ли ли любима, а той каза, че е мъртва.
Той Бозо, че знае,знае  но защо ги събра и за какво аджеба му е Джейлян. Да приемем, че се е влюбил, но защо вкара Хайдар в къщата си. Няма логика нещо.

# 122
Защото подозира и двамата,че работят срещу него
Дръж приятерите близо,врагът още по-близо
Защо мислите,че уби  Явуз?

# 123
както и на вечерята, когато Хайдар изчезна. Попитаха го къде е бил имл ли ли любима, а той каза, че е мъртва.
Той Бозо, че знае,знае  но защо ги събра и за какво аджеба му е Джейлян. Да приемем, че се е влюбил, но защо вкара Хайдар в къщата си. Няма логика нещо.
Да не забравяме колко наблегнаха на обучилия го човек Хайдар, а и има връзки в чужбина. Вероятно в даден момент този човек ще влезе в играта. +"аз винаги тествам хората, които обичам", може да е тест за Джейлян, дали ще го предаде

# 124
  • Дубай
Мда, Хайдар е обучен като професионална  ниджа.Чичо му, както каза Хайдар е някой от разузнаването или от мафията според мен, който гони Бозо.
Вал, Дениз е пуснал фрага на трети епизод. има го по - нагоре, Тени пусна превода.

# 125
В инстаграма на Мед Япъм видях и фраг с английски субт😀

Обаче имам съмнения, че Джейлян не мина теста на Бозо и я очакват мъчителни дни😶

Общи условия

Активация на акаунт