Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 5 811
  • 143
  •   1
Отговори
# 135
Момичета
Бозо е с една крачка пред всички .Остър ум.Не знам Али,Джейлян и останалите от полицията какво си мислят,но Бозо е винаги един ход пред тях 😁С помощта на манипулациите си и в семейството ,и извън.Трудна  работа ще е да го хванат.

# 136
Бозо мафиозо не си го давам. Simple Smile за къде без него. 
Интересни са ми двамата с Ефрем , когато  започне да му дава информация / сто , двеста  нощни клуба , 70, 80, кафенета/ какви сладурски  физиономии имат само .
Не разбрах защо си оставя Бозо телефона в кутията на масата по време на разговорите .

# 137
Бозо мафиозо не си го давам. Simple Smile за къде без него. 
Интересни са ми двамата с Ефрем , когато  започне да му дава информация / сто , двеста  нощни клуба , 70, 80, кафенета/ какви сладурски  физиономии имат само .
Не разбрах защо си оставя Бозо телефона в кутията на масата по време на разговорите .
За да не го подслушват предполагам.

# 138

Участвал е в реклама за събиране на дарения за пострадалите от земетресението, заедно с Бурак Дениз и други двама актьори които не знам как се казват🥰

# 139
Новия фраг.И Бозо отново блести.🤩 Али  все така си седи в ъгъла ...
Който има превода моля да го пусне Simple Smile

# 140
Наколко коментара прочетох че на Дениз актьорската игра попринцип била слаба,без емоция и не заслужавал главна роля... Аз нямам такива наблюдения. Особено в Безграничната толкова добре го изиграа...🫣🥵

# 141
Еми ще блести Бозо, артиста  го прави ,
Хаидар, този кахърен поглед не знам дали ще го остави.
За жалост превод нямам,
но ми се струва, че Бозо без оръжие, само с изражението си "застреля " Сезай - и този артист  ми е антипатичен , като братчедите

# 142
Наколко коментара прочетох че на Дениз актьорската игра попринцип била слаба,без емоция и не заслужавал главна роля... Аз нямам такива наблюдения. Особено в Безграничната толкова добре го изиграа...🫣🥵
Глупости на търкалета пишат .😄Не знам къде ги четеш тези неща. Аз такива слава богу не съм виждала и чела.Дениз  е един от най- добрите от младото поколение. И именно заради заради Безгранична където направи уникална роля тук някак в сянка седи.Много далеч от Халил.Щеше ми сега да го надгради,но има време едва втори епизод сме.😉

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 22:09 от *Ани*

# 143
Има английски субтитри в ю тюб от тези автоматичните. Но общо взето не си казват нещо много по различно от първия фрагман. И аз мисля че Дениз е от най добрите от младите- просто не е от тези които преиграват умее само с очи да изразява емоция.😊

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 22:15 от Stfjjsjsj

Общи условия

Активация на акаунт