Yeralti/Подземен свят/Дениз Джан Акташ и всичко около актьорският състав-тема 1

• 6 276
  • 152
  •   3
Отговори
# 135
Момичета
Бозо е с една крачка пред всички .Остър ум.Не знам Али,Джейлян и останалите от полицията какво си мислят,но Бозо е винаги един ход пред тях 😁С помощта на манипулациите си и в семейството ,и извън.Трудна  работа ще е да го хванат.

# 136
Бозо мафиозо не си го давам. Simple Smile за къде без него. 
Интересни са ми двамата с Ефрем , когато  започне да му дава информация / сто , двеста  нощни клуба , 70, 80, кафенета/ какви сладурски  физиономии имат само .
Не разбрах защо си оставя Бозо телефона в кутията на масата по време на разговорите .

# 137
Бозо мафиозо не си го давам. Simple Smile за къде без него. 
Интересни са ми двамата с Ефрем , когато  започне да му дава информация / сто , двеста  нощни клуба , 70, 80, кафенета/ какви сладурски  физиономии имат само .
Не разбрах защо си оставя Бозо телефона в кутията на масата по време на разговорите .
За да не го подслушват предполагам.

# 138

Участвал е в реклама за събиране на дарения за пострадалите от земетресението, заедно с Бурак Дениз и други двама актьори които не знам как се казват🥰

# 139
Новия фраг.И Бозо отново блести.🤩 Али  все така си седи в ъгъла ...
Който има превода моля да го пусне Simple Smile

# 140
Наколко коментара прочетох че на Дениз актьорската игра попринцип била слаба,без емоция и не заслужавал главна роля... Аз нямам такива наблюдения. Особено в Безграничната толкова добре го изиграа...🫣🥵

# 141
Еми ще блести Бозо, артиста  го прави ,
Хаидар, този кахърен поглед не знам дали ще го остави.
За жалост превод нямам,
но ми се струва, че Бозо без оръжие, само с изражението си "застреля " Сезай - и този артист  ми е антипатичен , като братчедите

# 142
Наколко коментара прочетох че на Дениз актьорската игра попринцип била слаба,без емоция и не заслужавал главна роля... Аз нямам такива наблюдения. Особено в Безграничната толкова добре го изиграа...🫣🥵
Глупости на търкалета пишат .😄Не знам къде ги четеш тези неща. Аз такива слава богу не съм виждала и чела.Дениз  е един от най- добрите от младото поколение. И именно заради заради Безгранична където направи уникална роля тук някак в сянка седи.Много далеч от Халил.Щеше ми сега да го надгради,но има време едва втори епизод сме.😉

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 22:09 от *Ани*

# 143
Има английски субтитри в ю тюб от тези автоматичните. Но общо взето не си казват нещо много по различно от първия фрагман. И аз мисля че Дениз е от най добрите от младите- просто не е от тези които преиграват умее само с очи да изразява емоция.😊

Последна редакция: нд, 08 фев 2026, 22:15 от Stfjjsjsj

# 144
Вероятно сте намерили вече превод, но за всеки случай го оставям тук 😶

-Аз ти казах, че този Хамбурглу се пази добре, ама ако ще го "смъкваме" да не губим много време.
-Ще започне война. Куршумите ще летят в небето. Това на врата ти ще те пази, не го махай дори когато си до жена си (има предвид дори когато са интимни).
-Казваш, че ще направиш Истанбул пазар и аз да се махам!?
-Ако Бозо позволи това, за нас значи, че затваряме книгата за Бозо.
-Всеки има място, от което чака новини.
-Хайдаръм, един ден с теб ще слезем в подземието.
-Бъди послушен, бъди спокоен!
-Аз се боря откак съм роден. Ще умра, ще убия, но няма да позволя продажба. Хайде да видя и теб!

# 145
не разбирам какъв им е проблемът с играта на Дениз Джан.
Предполага се,че трябва да е кротък,мирен,послушен,за да вдъхне доверие
Ето защо в момента гледаме,как той е на втори план в първите серии
Мен друго ми идва на ум-когато бяха в затвора и когато го пребиха,той се държа доста кротко и даже мило каза на Бозо,че май той го е поръчал
Нямаше думи на упрек,някаква обида,или закана,че ще си отмъсти.Т.е.,да се държи като мъж,на когото не му пука каво ще се случи с него
Пък и самият Бозо знае ли,не знае ли,дали неговите хора са пребили Хайдал Али?
Доста смотаха събитията в затвора,а аз мисля,че оттам тръгва цялата история.Дано да ни я покажат по-натам

# 146
Тенкю , мерси за превода.
 Кой ли не се изреди да върти Бозо на шиш , да разпространява дрога в града си , ама той е непоколебим

# 147
не разбирам какъв им е проблемът с играта на Дениз Джан.
Предполага се,че трябва да е кротък,мирен,послушен,за да вдъхне доверие
Ето защо в момента гледаме,как той е на втори план в първите серии
Мен друго ми идва на ум-когато бяха в затвора и когато го пребиха,той се държа доста кротко и даже мило каза на Бозо,че май той го е поръчал
Нямаше думи на упрек,някаква обида,или закана,че ще си отмъсти.Т.е.,да се държи като мъж,на когото не му пука каво ще се случи с него
Пък и самият Бозо знае ли,не знае ли,дали неговите хора са пребили Хайдал Али?
Доста смотаха събитията в затвора,а аз мисля,че оттам тръгва цялата история.Дано да ни я покажат по-натам
За Бозо няма голяма разлика кой го би, важното е, че Хайдар не го предаде, казвайки че той е поръчал чичо си. А и нали го изкараха от затвора, вероятно се е досетил, че там има хора от високо ниво, а не някакъв си братовчед🙂

# 148
Деврим си е деактивирала акаунта в Х заради хейта който се излива върху нея🤦Тези хора съвсем изтрещяха.Едно е да не я харесваш ,ама съвсем различно е да нагрубяваш и да влизаш в личното пространство на човек.😬

# 149
Просто има някакви хора които още жалят по Халил Ибо и Зейнеп сякаш живеят в тези сериали, чак пък толкова да се вманиачават по  тези двойки от сериалите.

Общи условия

Активация на акаунт