Онлайн магазин ТЕМУ (Temu) за България – (Тема 2) Февруари

• 5 019
  • 126
  •   18
Отговори
# 90
Момичета, търся препоръки за рокля, панталон, комплект за пролет-лято. Висока съм 166, мерки 110-100-110, възрастова група 50-55. По принцип съм между L и XL, но каквото и да отворя XL е за ръст 175-180, а талията 80-87 😭. Ако някой е с подобни мерки и е доволен, би ли споделил?

# 91
  • София
Препоръчвам още едни слушалки тип тапи.
https://share.temu.com/2p5I2GuhZCB

# 92
Момичета, търся препоръки за рокля, панталон, комплект за пролет-лято. Висока съм 166, мерки 110-100-110, възрастова група 50-55. По принцип съм между L и XL, но каквото и да отворя XL е за ръст 175-180, а талията 80-87 😭. Ако някой е с подобни мерки и е доволен, би ли споделил?

Това за по-големите мерки не е така с ръста. Аз съм 180 и все са ми къси нещата от Тему. Рядко нацелвам. Хубавото при по-ниските хора е, че можеш да скъсиш. Аз не мога да удължа.

# 93
Не знам, нещо като отворя на размер и ... ядец. Затова ще се радвам, ако някой с моите мерки е купувам и доволен да сподели, че трудно си нацелвам

# 94
Имам този сушилник за обувки https://share.temu.com/lRUMmd8oeLB за около час суши маратонки от пералнята.Слагам го в коридора,че много ми мирише на спарено.
Другото ,което искам да споделя е за тези,които събират Рев пойнтс в Револют.Като влезеш от линка в Револют ти дава двойно точки.С тях можеш да си закупиш много ваучери,включително и в български магазини.

# 95
  • Сред мелниците
Аз пиша отзив, когато получа нещо - отзивът е за това, че изглежда като снимките и не е пристигнало счупено.
Ако впоследствие не е наред (примерно обувки, които изглеждат добре, но се разлепват скоро след обуването), се оплаквам на бота.

Няма начин да запомня да напиша отзив по-късно. Имам към 600 ревюта.
Не е нужно да ги помните. Те си стоят в покупки.
. Когато пишете на бота , това остава във Вашата лична кореспонденция. Естествено, всеки го прави , както му се струва най-правилно.  

Напр. наскоро ми Трябваха раница и куфар за priority за rayan  
Почти бях избрала един вид раница , заради вакуумиране, при което обемът намалява , донякъде заради всичките възторжени отзиви.
Докато не видях някъде  надолу , че при вакумирането ципа забива и раницата не се затваря. Бяха дадени снимки и видео.
В моя случай , нямаше да успея да върна и да поръчам отново преди пътуването.
Такива съображения ме водят , когато пиша отзив. Който не е задължителен всъщност. Ако имам какво да кажа  - пиша. Ако не , си чака , докато го оценя.
Не случайно тези отзиви са с много оценки за полезно. Всъщност и Тему има полза, вместо да му връщат стоката.

# 96
  • Асеновград
Не знам, нещо като отворя на размер и ... ядец. Затова ще се радвам, ако някой с моите мерки е купувам и доволен да сподели, че трудно си нацелвам
С подобни мерки съм и понеже нося само дълги рокли , панталони и поли панталони в стил бохо не са дълги, не се налага да скъсявам нищо. Поръчвам XL,XXL понякога и L като гледам конкретно какво мерки дава за артикула, аз принципно обичам да ми е свободно. Последно поръчвам неща или 100% памук или лен, все по рядко вискоза и полиестер, ако има възможност.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 13:32 от Panayotu

# 97
Почти нямам покупки без отзиви и снимки. Ако нещо ми е харесало без отзив, ровя, търся по изображение в Гугъл, в Шейн и т.н. И пак си е риск. Затова, когато давам отзив за нещо, особено ако много ме е впечатлило в положителна или отрицателна посока, то гледам да е полезно и да дава съществена информация за продукта. Коментари като: "Дойде, не е счупено", "Изглежда добре, но не съм ползвал" подминавам. Явно хората се заблуждават, че ще имат облага от отзива си като в Шейн. (Там пък е прекалено - слагат понякога скрийншот от сайта или снимка на нещо съвсем различно, само и само да се печелят точки. Но и има доста повече коментари, защото хората са материално стимулирани да споделят.)

Вчера вечерта имах корекции за няколко евро.

По въпроса с възстановяването на парите след връщане на стоки, при мен обикновено е до два дни от изпращането (кредит или по карта), рядко съм чакала да пристигне стоката в Китай.

# 98
Почти нямам покупки без отзиви и снимки. Ако нещо ми е харесало без отзив, ровя, търся по изображение в Гугъл, в Шейн и т.н. И пак си е риск. Затова, когато давам отзив за нещо, особено ако много ме е впечатлило в положителна или отрицателна посока, то гледам да е полезно и да дава съществена информация за продукта. Коментари като: "Дойде, не е счупено", "Изглежда добре, но не съм ползвал" подминавам. Явно хората се заблуждават, че ще имат облага от отзива си като в Шейн. (Там пък е прекалено - слагат понякога скрийншот от сайта или снимка на нещо съвсем различно, само и само да се печелят точки. Но и има доста повече коментари, защото хората са материално стимулирани да споделят.)

Вчера вечерта имах корекции за няколко евро.

По въпроса с възстановяването на парите след връщане на стоки, при мен обикновено е до два дни от изпращането (кредит или по карта), рядко съм чакала да пристигне стоката в Китай.
Стоката изобщо не отива в Китай.

# 99
А къде отива стоката? Ние пращаме до събирателен център в България, а после? Имала съм съобщение, че стоката минава качествен контрол около 3-4 дни след като е доставена до българския склад...

# 100
И според мен не отива…. Чувала съм, че китайците не си искат стоката, остава тука и отива по други пътища. Това обаче мога да го сложа в графа “слухове”, защото лично не съм го видяла.

# 101
  • София
Тему имат складове в ЕС, та е напълно възможно да остава тук. Предполагам само.

# 102
  • Асеновград
Връщат ми сумата след като е проверена, в склада на Тему. Поне на мен така ми излиза. Не ги притеснявам, освен в случай,че видя голямо забавяне повече от седмица и половина примерно, без промяна на статус, доставена.

# 103
Приятелка работеща на митницата ми каза,че Тему са купили халета до София и ще откриват склад в България.Надявам се да е вярно,предполагам е заради предстоящите мита.

# 104
Да, имах предвид, че няма да запомня да напиша ревюто, ако не го напиша, след като отворя пратката (или на следващия ден), а не че ще ми изчезне от профила.
В смисъл - просто ще забравя за това, ще дойдат много други неща, тъй като поръчвам често и няма да ми се занимава да търся назад и да ревюирам продукти, които съм получила преди седмица или повече.

Общи условия

Активация на акаунт