Бърза интимност от мъжа норма или не?

• 9 964
  • 396
  •   1
Отговори
# 45
  • Далечният изток
Не те нападаме, просто се опитваме да ти влеем акъл, че тези бейове те имат за ....... за без пари.
Впрочем, турците едва ли ще са толкова смели с туркини!
Аз не правя абсолютно нищо ,за да ги провокирам да се държат така.Знам,че повечето не гледат сериозно на нас ,но понякога има разлика от човек до човек..макар и рядко
И каква е разликата?
Ти сериозна връзка с такъв тип турчин имала ли си? В смисъл да те е канил в хотел за една нощ, пък после да се е влюбил в теб и да сте имали връзка като в Хубава жена?

# 46
  • На изток от Ада
А ти от де знаеш какво има ?
Аз имах един уж турчин от България...
Виждаме се , беше от друг град. Спахме заедно... След година ми каза ,че бил женен и имал дете на 7г .

И друго кой знае колко още зарибява този.

# 47
AIDA е много права, като не е на работа да дойде в града ти. Да видим дали ще се съгласи, па го запознай с някой твои близък, ако имаш ( не говоря за родител, а за братовчед) или много доверен приятел. Тея дето са само за кревата ги е страх от такива среща.
Това идване специално му беше планирано преди са се уговаряме за среща.Като 2 дни беше тук после замина за Румъния и искаше да се видим преди да тръгне .Занапред щял да идва ,но сега ако съм можела да отида докато е в София 2 дни .Аз съответно не отидох и не се срещнахме
В началото не си позволяше такива предлажения явно си помисли ,че много го харесвам и започна да ми се моли да отида в София като е там .Като му казах,че е нетърпелив се разсърди и не ми гавори сега.
Доколкота знам за него (не от него) имат сериозен туристичиски бизнес и се занамават с петрол.Това за професията ,но за отношенията с жените нямам представа.Той ми каза,че не познава други българи ,само този неговия приятел в София и затова идва ,защото му харесва

Последна редакция: сб, 31 яну 2026, 16:53 от Geri1992

# 48
Леля ми е женена за турчин, имам приятелка от смесен брак между турчин и българка.
Турците са мега - гига патриархални, където майката има пълна власт над синовете си / син - турчин да каже на майка си пряка дума - няма такова нещо.
Ако се е влюбил в тебе турчин наистина ще бъде мега почтен и ще те запознае със семейството си, секс до сватбата няма да видиш и трябва да си девствена. Турците за друго не се женят извън собствената си държава. Дори да е от по-модерните турци, пак опрат ли нещата до сериозни отношения те друго не признават. Работила съм с турци доста докато бях в рекламата / в Турция изработват едни от най-добрите рекламни тефтери и разни сувенири/. По изложенията и дори като сме ходили в Турция по работа, винаги, навсякъде мъж те придружава и ме предупредиха да не отговарям на никакви ! предложения / по хотелите директно ти се предлагат, на вечери канят и какво ли не/. Много са ме канили по срещи и какво ли не и никога не съм се съгласявала. С един български турчин на 1 среща съм излизала и не го харесах - писах му, че не искам да се виждаме повече - мале, мале, до тоя момент не бях виждала такава ревност - отрова! И то от едно ходене на пица, смятай кво щеше да стане ако беше нещо повече.
От чичо си знам, че един турчин ако те иска за брак редът е ясен - дадена дума, съгласие на родата / родата ако не те ще, много рядко да остане с теб и те напълно го изхвърлят от нея/ и брак. Такива филми да те кани по срещи, хотели и т.н. в ситл Секса и Града - само със секс ще си останеш, да знаеш. Чувала съм от колежки, които само за това ги бяха ползвали, че иначе са огън. Ти си решавай.

# 49
Geri1992, съпругът ми е турчин и при това се запознахме онлайн. Той е невероятен мъж и никога не се е държал с мен по начина, по който онзи господин се държи с теб.
Да, повечето турци търсят само да си направят бързия кеф и чужденките са им най-удобни. Между другото също толкова смели са и с туркините, но там е малко по-особено. Нейсе, след като си търсиш сериозни отношения от този такива няма да получиш. Човека иска да си начеше крастата и да си бие шута. Аз не виждам смисъл да се занимаваш. Моя съпруг смени държава, в която живее заради мен, а този дори не може в твоя град да дойде макар и за едното ... Simple Smile
Chuby е права за няколко неща - ако турчин наистина много те обича ще те запознае със семейството си, а и наистина малък процент от турските турци се женят за чужденки. За това със секса до сватбата, че няма как да стане има как да поспоря, но не е по темата.
Мъж като ти предложи бърза интимност блокирай и продължавай към следващия. За да те вземат насериозно трябва ти самата да им покажеш, че си сериозна.

# 50
Гери, ти не се ли чудеше дали да не заминаваш в Америка с един разведен турчин, който почти не познаваше? Явно си те влече Ориента.

# 51
Гери,
пиша ти приятелски - ако искаш връзка с чужденец (турчин), първо научи манталитетът им на тема сериозни връзки. Разпитай някоя туркиня как започват при тях сериозните връзки, какво се прави на първа среща и т.н.

Дори и при еднаква религия, може да има големи, дори шокиращи разлики в различни държави. И всяка държава си мисли, че нейното е общовалидно и се покира, че в други държави не е така.

# 52
Просто не търсете сериозни отношения с несериозни мъже. И готово.
Няма лошо в "бързата интимност", както я наричате, когато и вие го искате.

# 53
Илиии спри да гледаш турски сериали и да се заблуждаваш. Такива мъже като в сериалите няма в реала.

# 54
След като непрекъснато настъпваш една и съща мотика - смени схемата и зарежи идеята за връзка с приходящи чужденци. Идеята пък да се преместиш в Турция е направо невероятна, те самите се чудят как и къде да емигрират.
На бъди патица и търси сериозен човек по възможност от обкръжението ти, защото младостта, фертилността и красотата не са вечни.

# 55
Аз оставам с впечатлението, че Гери хем иска ориенталец, хем е малко наивна.
КАжи му другия път – много си готин, много те харесвам, ела до моя град, ще излезем, ще хапнем, ще се видим.
Ако един мъж те иска наистина и има сериозни намерения, той е под въздействие на адреналина и ще направи всичко. Ако ли не – не си му важна.

# 56
Аз оставам с впечатлението, че Гери хем иска ориенталец, хем е малко наивна.
КАжи му другия път – много си готин, много те харесвам, ела до моя град, ще излезем, ще хапнем, ще се видим.
Ако един мъж те иска наистина и има сериозни намерения, той е под въздействие на адреналина и ще направи всичко. Ако ли не – не си му важна.
Аз мисля ,че той ме разбра погрешно ,че не го харесвам .Сега е в София и не ми говори.
Ние се разбрахме ако ходя до София тази седмица ще му се обадя да се срещнем и да излезем някъде...така или иначе аз имах ангажимент и гпябваше да ходя до Сф .Но това не му беше достатъчно и искаше да остана и за вечерта ...да е сигурен ,че ще спим заедно .Няколко пъти натърти ,че иска да остана при него в хотела и аз му казах ,че бърза и само върху това и фокусиран явно и така се дистанцира

# 57
Аааа ясно.
Ами, това си е негов проблем.
Ти си гледай твоите желания и усещания.
Ако ще.
Залагам 1 евро, че ще се муси още макс 2 дни и пак ще пише.

# 58
А ти какво искаш от такъв мъж?
Какви очаквания имаш, той иска секс. Ти искаш опознаване и срещи по заведения. За него, ако срещата не завърши в хотела е загуба на време.
Пишеш,.че си около 30 годишна,.но си ми изглеждаш малко инфантилна. В същото време си и малко, като майка ми ( тя минава 60 те).

# 59
А ти какво искаш от такъв мъж?
Какви очаквания имаш, той иска секс. Ти искаш опознаване и срещи по заведения. За него, ако срещата не завърши в хотела е загуба на време.
Ами те всички мъже искат секс това е ясно .Никой не мисли толкова насериозно в началото аз това съм забелязала.Дори и да кажат ,че търсят повечето лъжат ,за да преспят само с теб

Общи условия

Активация на акаунт