Бърза интимност от мъжа норма или не?

• 9 975
  • 396
  •   1
Отговори
# 360
Ми на мене ми отиват нещата на каталог за булки. Малко катʼ на пазара за булки, ама по-модерната версия. Отива жениха в агенцията, плюнчи пръста, листи каталога и посочва. Булката плясва с ръце и си оправя живота. Ньей ли?

# 361
  • SF
Да, да, оправя си го!

# 362
  • София
То навсякъде по света може да се намери мъж, който да те издържа и да имаш възможност да се поддържаш и грижиш за външния си вид и за емоционалното си спокойствие. Само дето обикновено предпочитат да си много по-млада и първо да им родиш няколко деца, а после да си винаги на разположение за парти, пътуване и т.н.
Ама ти най-важното условие вече си го надскочила.

# 363
На тия години, ако тепърва започне сериозна връзка, и в България ще се очаква да роди възможно най-скоро, а не да се размотава с младите няколко години по заведения и дискотеки, а после да се разработи. В Турция още повече, за акомодация ще ходи при родата на мъжа, ако не живеят с тях,  да я научат как да му готви и да поддържа домакинство. И мъжът сигурно ще е няколко години по-голям, към 40-те, и ще бърза с децата.

# 364
  • SF
Fever Ray, знаеш ли някои от тези издържащите колко са трудни тях пък да ги издържиш с всичките им капризи, изисквания, претенции, умори, лоши настроения, че някои са ужасно пресметливи и стиснати.
Някои неща са само по филмите, и то не западните филми. В Европа искат жената да е равнопоставена, съответстваща на мъжа. Лекар  се жени за лекар, архитект за адвокат - и то по любов!!! Влюбват си се в себеподобни и хич не им трябват нагримирани източноевропейски кукли с празни кратуни, които да им харчат парите за хиалурон и екстеншъни.
Затова тези момичета, които си мечтаят за "ще си лежа, а той ще ме гледа", са се ориентирали към Турция.
Морета с яхти и скъпо просеко, нидерландецът и да ги има в джоба си тези пари, много, много не му се харчи за глупости. Виж, в някой луксозен ски курорт може, но са по-прагматични и пестеливи.

# 365
Незнам при турците ,но в страните от Близкия Изток ,когато мюсюлманин се ожени за жена дали от неговата религия или друга националност ,жената не работи ,грижи се за дома ,ражда деца и се грижи за дрехите си ,маникюра и гримът си.Мъжът и е длъжен да и осигури целият този комфорт.Всяка жена там се поддържа с един тон грим по лицето си и хиалурон ,бетер нашите кифли са,пазаруват си готини ,маркови дрехи ,които носят явно само в къщи пред мъжът си.Всяка накипрена със злато.Гледа си я като "кралица".

То това добре, ама ходи забулена, не излиза сама, или както казваш - марковите дрехи само в къщи пред мъжа.

+ това там се женят за девствени момичета.

# 366
Да ,за девствени момичета се женят.В някой държави ,ходят само с хиджаб.И като ги гледам в Тик Ток ,много красиви момичета и по цял ден нищо не правят ,само се разкрасяват и висят в социалните мрежи.

# 367
  • Пловдив
Цитат
]Аз не съм такава и не е това ,което искам и би ме направило щастлива
Такава си .......само ,че си обвила истината за теб в розов станиол и си сложила панделка.
Според мен е време да започнеш да материализираш срещите си с успешните чужденци.

Seeking.c*m ...........идея от къде да започнеш Wink

Последна редакция: ср, 04 фев 2026, 10:24 от Sun2000

# 368
Ами може и в Only fans, независима жена да е, сама да си печели парите.

# 369
В онлифенс конкуренцията е смазваща. В сийкинг е много по-лесно. Българките са малко и новите попълнения се радват на популярност.

# 370
Жената си търси сериозна връзка с успял мъж и не иска да си ляга с всеки на първа среща. Пита дали е нормално, че все такива неприлични предложения получава. А основно и препоръчвате Онли фенс и други сайтове, в които няма да намери това което търси. Тя не е писала, че иска да материализира тези срещи, а че иска отношение и внимание от стойностен мъж.

# 371
Между другото, днес ми излезе във фб за българина Георги в TLC, пак млад, жени се за 50-годишна леля, дето се е направила на киборг.

# 372
Жената си търси сериозна връзка с успял мъж и не иска да си ляга с всеки на първа среща. Пита дали е нормално, че все такива неприлични предложения получава. А основно и препоръчвате Онли фенс и други сайтове, в които няма да намери това което търси. Тя не е писала, че иска да материализира тези срещи, а че иска отношение и внимание от стойностен мъж.

То хубаво, че иска, но не го търси там, където трябва.

# 373

Ми тя се е редуцирала до метреса, кво друго да й предложим? Така и не става ясно тя какво може да предложи на успелия мъж освен желанието да му бъде гадже.

# 374
Жената си търси сериозна връзка с успял мъж и не иска да си ляга с всеки на първа среща. Пита дали е нормално, че все такива неприлични предложения получава.

Не е нормално. И това се повтори много пъти.
Въпросът е - след като не е нормално, но тя все пак получава множество такива предложения - къде греши?
Нещо в представянето, поведението и разговорите явно подава към мъжете такива сигнали, щото те да си позволят да ги отправят тези предложения. Така че авторката трябва да направи анализ на собственото си поведение, а не да обвинява мъжете, че подхождат към нея по един определен начин.

За съжаление това няма да се случи, защото очевидно липсва необходимата дълбочина за разбиране на написаното от съфорумките. Много полезни съвети и добронамереност имаше в началото на темата, присмехът и подигравките дойдоха едва след като стана ясно, че авторката само си повтаря едно и също.

Общи условия

Активация на акаунт