Звездни Компромати - Февруари'26

• 7 524
  • 135
  •   80
Отговори
# 45
  • София
Багряна е била страхотна красавица.
А мъжете, разбивачи на дамски сърца, все са някакви криви и черни, Яворов и той е такъв тъмен субект като Пенев.

# 46
На Петя Дикова и фемили и преди сме им коментирали главите:
https://bg-mam.ma/p/1166755/39986599

# 47
Кактусче, благодарности за новата тема!
Подкрепям Дара като избор за Евровизия - там не се търси просто глас, а шоу и сценично присъствие.

# 48
Радвам се за Дара, харесвам я. Бях за нея или за Керана, която е супер стабилна вокално. Да кажа и аз като Богдана Карадочева - дано й напишат хубава песен.
Статуетката в унисон с прическата й
Скрит текст:
Много се смях с вида на Мона и Молците
Скрит текст:

Мона като смесица от невеста, кукер и рицар-хокеист.
Хареса ми изпълнението на Иво Димчев.
Любо да не е в една църква с Молците?

# 49
Благодаря за новата тема!
Интересен и увлекателен първи пост, както винаги.

Успех на Дара на Евровизия и дано да се представи добре.
Атрактивна е, но не съм съвсем впечатлена. Дано поне свари да нагласи микрофона както трябва, че когато подгрява Роби Уилямс, никак не можа да се синхронизира с плейбека. Доста комично беше.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 11:43 от Дидичка

# 50
Основният турнир все още не е приключил, до 8.2 е. Спечелил е награда от страничен турнир, а не от главното събитие, където е и големият награден фонд. Марто дори не е в топ 100 в България. Най-големият му успех е 15-то място от преди 10-на години. Ако играеше толкова, колкото плямпа и се хвали без покритие…

Мартин Елвиса, Ергена спечелил турнир по покер.

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 11:24 от mk974

# 51
Оля Маринова качила клипче с Нели Рангелова - без филтри
Скрит текст:

# 52
Дара пя покъртително зле снощи, а английският ѝ е без коментар. Има сценично поведение и е много сладка, но по първите две направления трябва много да работи. На всичкото отгоре остава горчивият вкус от нагласената победа, което явно си е традиция за нашата селекция за Евровизия. Истински ощетената е Михаела Маринова, която не харесвам, но не мога да отрека, че пее като звяр и работи много здраво.

# 53
  • София
Zoe church е известна в цял свят, тръгва от САЩ, аз я чух за пръв път от Джъстин Бийбър, за Крис Прат също се пишеше, че е там, както и други известни личности. Имат клон и тук и разни наши известни са в нея. Миро, Любо и тн. са в другата, която е по-популярна.

# 54
Много интересен първи пост!

Елисавета Багряна е с доста противоречива биография като личност, и онези слухове за допринасянето за смъртта на Вапцаров. Неслучайно за нея има едно обидно стихотворение, което римува поетеса с метреса.

# 55
Penn Badgley
Скрит текст:

# 56
Zoe church е известна в цял свят...
На мен до момента ми беше неизвестна. 🙄 Откачена работа...

# 57
Нели Рангелова е потрес.

# 58
  • на село
Михаела Маринова пее най-правилно, но това не е достатъчно. Артистът не е само техника. Хора, които могат да пеят - с лопата да ги ринеш.

Като чуя Молец, искам да се увия в пашкул и да се скрия в най-дълбокия гардероб, за да не ги слушам тия. Слава богу, че не ни ги пробутаха, като оная заспала песен на “Кафе”.

# 59
Alessandra Ambrosio
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт