Отговори
# 15
Ренко, на лятното местенце правим. Не питай е положението. Тръгнахме само уж само от дограмата, до никъде не сме още.

# 16
Мараба, Банда!
Честит ви нов месец!Дано да е топличък,че отвън е събранието на ветровете!Да сме живи и здрави да дочакаме да запеят косибоситата!😂
Боядисах се с по-тъмен нюанс от обикновено,не мога да се възприема още...
СерВирвам второ кафе!
И традиционните китки!
Та....давайте го лежерно, неделя е!

# 17
Добро!
Кло благодаря за темата! Heart
За бутерките - единственото, което забравих да кажа, че у дома обичаме зелени, леко кисели ябълки. Най често пазарувам грени смит. Извинявай Кло, но други ябълки у дома не се ядат, а аз забравих да го уточня.  Flushed
Днес ще пробвам друг десерт, смачкан банан с кокосови стърготини. Изскочи ми в клюкарника, а при един разговор с приятелка каза, че е правила и резултата е страхотен. Решила съм да пробвам, без други съставки, може само малко шоколад отгоре за разкош, ще видя.

# 18
  • sf
Аз правих нещо такова с намачкан банан, ама сложих и орехи и нарязани фурми 🤣 пък като го залееш с шоколад, мммм.

Последна редакция: нд, 01 фев 2026, 09:43 от donsita

# 19
Аз мога да ям шоколад и без намачкан банан с кокосови стърготини!

# 20
  • sf
Ааа, то и аз мога 😆🤣
Мисля да спретна една печена крем супа, за пръв път така ще я правя.

# 21
  • Somewhere in the World
Ейй, от ранни зори започнахте с вкусотиите!
😂 По повода не купувам сладости в къщи, освен плодове! Обаче детето като ходи в странство ми носи подаръци и сърце не ми даде да му откажа едни мини шоколадчета… та снощи съгреших, има още малко и само ги мисля… офф, трябва се стегна, че юни месец иде.

# 22
Уинд, не се коси! Имах и все още имам останали ябълки собствено производство на роднина и тях гледам да избутам. Инак Грени Смит ябълки и ние отглеждаме, ама миналата година студа и снега през април всичко обра. Когато купувам и аз такива взимам, въпреки, че Муцу са ми фаворит като сорт. Но все по-рядко ги откривам на пазара.

# 23
Утро!
Благодаря за новата тема,Кло! Flowers Rose

Скай,чудни снимки,а ти сияеш! Hug
Честито,Ренко!
Как е гърлото,Донс?
И кат заговорихте за ядене,ще напомниш ли рецептата за бонбони с кондензирано мляко и кокос?

# 24
За първи път тази зима се сетих за кивита и о, джой, паднаха се много сладки и вкусни. Иначе шоколад и сладко и ние не купуваме или ако е, то много рядко. Сладкиши не готвя, аз и не мога Laughing Обаче в офиса какво ставаааа Cold Sweat леле, майко е положението и трябва да кажа твърдо "не" на тия захарни бомби.

# 25
Благодаря за новото издание на темата ни, Кло!

Утро! Наспах се най-накрая!

# 26
Ябълки сортове Мицу и Фуджи са много хубави но трудно се намират.
Май ще отида за бутер тесто за онези охлювчета ....

# 27

И кат заговорихте за ядене,ще напомниш ли рецептата за бонбони с кондензирано мляко и кокос?
Заповядай
https://bg-mam.ma/p/1614199/50659431

# 28
Май няма да е само бутер тесто ако така продължи....

# 29
  • София
Честит ви февруари!

Прекрасен снежен пейзаж и чудесни кокиченца видях.

Нещо ме свива коремът, джвакам филийка със сирене и чай, съскам по мъх и ви чета готварските изпълнения с едно очо, че апетитът не е изчезнал.

Общи условия

Активация на акаунт