Отговори
# 720
Добро утро!
Ох,мили момичета, много ви благодаря за подкрепата ,безценни сте! Heart

За щастие проблема може да се проследи от вкъщи и мисля,че нещата вече са наред!По всяка вероятност ще се окаже безобиднаТА причина,която беше и по - логична,но тревогата ми взима превес,както винаги..Все пак ще мина през лекаря в понеделник. Hug

Тръба ни се е спукала, нощес бърсах и изнасях неща,ламината се наду,а тръбата е в стената и трябва да се кърти и търси,иии м@мицата му ..

# 721
Марули, здрава и щастлива бъди 🥳🍾🥂

Весел празник на празнуващите ❤! Ние с ММ решихме взаимно да си подарим по един чифт маратонки. Почти еднакви са , та ще си ходим в тандем, както беше модерно преди години 😜

# 722
  • France
Ако до края на деня оцеелем с Недовършений ще отворя 1 бутилка вино и ще зарязвам Joy

Едвам понасям домочадието... всички танцуват степ по нервичките ми. Броя дните, когато поне мама ще хване самолета. Би било чудесно Недовършен и децата да заминат за 1 дълъг уикенд при свекърите ама това е само в мечтите ми. И там не ги искат Joy
Няма да ходим на езда този следобед. 1) ме мързи и 2) много е студено и духа вятър.

# 723
Фило, що не си сипеш по-често коняк, не придърпаш един по-големи пък шоколад и не окупираш телевизора щом така те дразнят? Пусни ги да пасът и бъди Дзен Wink
Вън грее слънце все едно е пролет!
Трябва да чета а не мързи ...

# 724
Марули, честит празник. Ти като мен, 100 именни дни имаш Simple Smile
Честит празник на всички, кой каквото празнува.
Да е светло на нашите починали близки.

Правих един кекс да отбележим Задушница.
Шетах из кухнята, вчера изпрах света и имам дрехи за гладене, сгъване и подреждане. Мъх се вихри по двора, едно дръвче се килна от снега. Аз малко се повъртях около него, колкото да проветря глава и да му дам акъл кое как се прави.

Нещо много тегаво ми идва и реалната, и форумната, и целокупната виртуална реалност.

Общи условия

Активация на акаунт