◯‍◯‍◯‍◯‍◯ * XXV ЗОИ Милано и Кортина 2026 (06.02 - 22.02) * - Светът е олимпиада 🥇 🥈 🥉

• 10 061
  • 409
  •   9
Отговори
# 405
Гледате ли гигантския слалом? Браатен ги отвява със секунда разлика, бг коментаторът веднага съзря някаква конспирация с времеотчитането.

# 406
  • Варна и...духом на Босфора
Гледаме.

Чета за скандалите на френските жени.
То кредитни карти,то обиди,присъди..чак не знаела Жулия,че ошушкала Брезичката☺️☺️☺️

# 407
  • Berlin
Благодаря, погледнах фигуристите. Аз не съм гледала фигурно пързаляне от Ягудин и Шевченко (и Иван Динев).😀 Може ли да ми кажете какви са тези оценки, които виждаме в реално време и как се отчитат? Накрая обаче имат още 2, които реално се взимат предвид (когато седят и чакат).🤔

# 408
  • София
Гледах и аз снощи фигурното, голяма драма и много падания, не само на Малинин. Защо да си го е заслужил? Защо да е бил самонадеян? Не съм го следяла до сега. На леда доста уверен се показа на картката програма.
Аз мисля, че такива нагласи като "медалът ти е в кърпа вързан" са адски натоварващи и една млада психика просто не издържа на такива очаквания и натоварване, това се случи според мен... но това също е част от състезанието.

# 409
Гледате ли гигантския слалом? Браатен ги отвява със секунда разлика, бг коментаторът веднага съзря някаква конспирация с времеотчитането.
Да, гледам го по австрийската национална.
Каква конспирация при отчитане с хронометър?!
Точно затова харесвам тия спортове, защото всичко е коректно. Който е най-бърз печели! Няма хън-мън, това-онова.

Общи условия

Активация на акаунт