Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 37 631
  • 675
  •   23
Отговори
# 630
Не съм ревнала за него, но и престижът има значение,  някои  държат на това.  Особено осигурените,  не мислят за хляба, развиват друго.

# 631
Изхвърлиха го, защото Канада изритаха компанията му DP world, от което губят милиарди. Някакви инвестиции в ОАЕ, които връщат в пенсионните фондове на Канада.
Нищо общо с Уилиям.

# 632
Този интересен поглед чий е? Линк към него? Име на автора? Въобще някаква конкретика?
Никак не ми звучи сериозно подобно обръщение: "мили мои"!

# 633
  • Glasgow
Аз тъкмо мислех, че добре направиха с тези изявления и Бъкингам и Кенсингтън, а то на Кенсингтън не било наистина🫤

# 634
Аз тъкмо мислех, че добре направиха с тези изявления и Бъкингам и Кенсингтън, а то на Кенсингтън не било наистина🫤
И кой казва, че не е? Официалното изявление от Кенсингтън дойде преди пристигането в Саудитска Арабия. А случката, която се разказва в статията е от посещението в СА.
Телевизията е GB News. От този репортер тръгва всичко.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 23:31 от Tinо

# 635
  • Glasgow
Ами в това неизвестно чие мнение това пише, ако Гугъл превода не го е изменил. В британската преса имаше за едно изявление, не няколко

# 636
Ами в това неизвестно чие мнение това пише, ако Гугъл превода не го е изменил. В британската преса имаше за едно изявление, не няколко
Аз не видях някъде да пише, да се споменава за фалшиво изявление в постнатата статия.

Има това-
Днес кралският репортер Емили Андрю разкри в подкаста си, че наистина британски журналист е подигравал принц Уилям в Рияд в първия ден от обиколката му в Саудитска Арабия, за да го провокира. Освен това британски журналист е задавал въпроси за Андрю и Епщайн по време на сесия с говорителя на КП в Рияд. Когато говорителят им даде кратък отговор, за да прекрати този ред на въпроси, цялата британска преса продължи да съобщава този отговор като „Принцът и принцесата на Уелс са издали изявление за Епщайн“.

Ако може да цитираш, къде се споменава за това изявление, което било лъжа. Аз не го намирам в тази статия.

Говорителят е казал, че вече има изявление по темата.

# 637
  • Glasgow
Ами не са дали изявление. Някой журналист подметнал нещо в публиката и говорителят отговорил.
Поствате анонимни и лошо преведени текстове и се сърдите после че някой ги е прочел 🤦🏻‍♀️

# 638
Ами не са дали изявление. Някой журналист подметнал нещо в публиката и говорителят отговорил.
Поствате анонимни и лошо преведени текстове и се сърдите после че някой ги е прочел 🤦🏻‍♀️
https://www.bbc.com/news/articles/cj4zxknd7evo
Ето го изявлението. Дори в BBC го има.
Не разбирам защо твърдиш, че е фалшиво и не съществува.
Нямало е изявление в СА, защото преди това беше пуснато официално такова.
А за лошо преведените статии - и по-лоши сме виждали.

# 639
Една от любимите ми официални визии на Катрин. Буквално като принцеса от книжките.
На този ден през 2019 г. Нейно Кралско Височество принцесата на Уелс присъства на гала вечерта „100 жени във финансите“ в музея „Виктория и Албърт“
„100 жени във финансите“ е водещата световна организация за професионалисти в индустрията за алтернативни инвестиции.

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 00:38 от Moderator3

# 640
Норвежката организация на библиотеките слага пауза на покровителството на Метте-Марит. Някак не вървяло с ценностите и това, че библиотеките имат голям фокус върху децата.
Това е голям удар за Метте-Марит, която години наред промотира четенето, ходенето в библиотека, и т.н.

Не се ли чувстват неудобно норвежкото семейството една след друга организациите да се отказват да работят с Мете!? Трябваше да обявяват, че Мете се оттегля от публични ангажименти и спира да е работещ член на кралското семейство. Сега само поставят  организации и инициативи в неудобното положение сами да се отказват от нейната подкрепа и покровителство. Много недостойна линия на поведение избраха да следват - да заметат проблемите под килима, да си заравят главите в пясъка и да чакат скандалните разкрития да се забравят с времето.

Книгата, която ще повдигне завесата над личния живот на Шарлийн и Албер звучи доста интригуващо и обещава да разкрие любопитни подробности за брака им, живота в двореца и изневерите на Албер. Прочетох, че този бивш съветник, автор на книгата, описва Шарлийн като голяма прахосница, която редовно надвишавала годишната си издръжка от над 1,5 милиона евро.

# 641
  • Някъде там
Като сцена от филм ми е тази снимка, а Анри винаги ми е напомнял на  Ричард Чембърлейн в Птиците умират сами.
Честита им 45 годишнина..

И още Рания от вчера в Индия.

https://youtu.be/zF9yqPD69xQ?si=UhUn6wveQ-6CrOT1

# 642
Катрин и Уилям честитят Свети Валентин

# 643
Катрин и Уилям честитят Свети Валентин

Ех, че хубава снимка! 🥰 Още една хубава снимка от семейната фотосесия от миналата година.

# 644
  • София
Добре похарчени пари за фотосесия.

Рания ми харесва този път. Нея повече я харесвам когато е с по-традиционни дрехи.

Знаехте ли, че дизайнерката Даян фон Фюрстенберг е била женена за немски принц. Оттам и фамилията, която е запазила след развода.

Общи условия

Активация на акаунт