Кралски работи и клюки - Февруари 2026

• 37 828
  • 679
  •   18
Отговори
# 660
Ох, тия фльонги много малко кралски дами могат да ги носят.
На Рания и десенът не ми харесва, той май и панталонът е същият или?

# 661
Тъкмо казах че Рания и с двата тоалета ми хареса и третия  ме стресна Flushed 

Силно ретро и от двете дами 😂

# 662
  • Някъде там
Ох, тия фльонги много малко кралски дами могат да ги носят.
На Рания и десенът не ми харесва, той май и панталонът е същият или?
Същия е:grinn:. Единствено обувките и чантата ми харесват

Шведите обявяват 2 концерта за златната сватба на Карл-Густаф и Силвия

Днес, на Свети Валентин, Кралската шведска опера и град Стокхолм обявиха, че ще се проведат два концерта.
Ще се проведе на 13 юни в Стокхолм, за да отпразнува златната сватба на кралската двойка.
В Kungsträdgården кралското семейство, жителите на Стокхолм и посетителите са поканени на концерт на открито с любовна тематика. По време на концерта ще бъдат изпълнени музикални произведения от последните 50 години.
На същия ден кралят и кралицата ще бъдат почетни гости на концерта, който Кралската опера ще даде в чест на златната сватба на двойката в операта на Стокхолм
Билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба от операта през март.
Кралят и тогавашната г-ца Силвия Зоммерлат в Кралската опера вечерта преди кралската сватба през 1976 г.

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 20:20 от daviz

# 663
Хубава покривка е щяла да стане от тоя сет Joy

Тя и другата дама с нея я конкурира по десен Simple Smile

# 664
Ето я и Виктория в тъмната гама.
Черно ли е, кафяво ли или и от двата цвята по малко?

# 665
Ауч, хем тъмен тоалет, хем те заболяват очите от полата и как двете материи на полата и блузата се бият. Поне чорапогащника да не беше черен..

# 666
...
Шведите обявяват 2 концерта за златната сватба на Карл-Густаф и Силвия

Днес, на Свети Валентин, Кралската шведска опера и град Стокхолм обявиха, че ще се проведат два концерта.
Ще се проведе на 13 юни в Стокхолм, за да отпразнува златната сватба на кралската двойка.
В Kungsträdgården кралското семейство, жителите на Стокхолм и посетителите са поканени на концерт на открито с любовна тематика. По време на концерта ще бъдат изпълнени музикални произведения от последните 50 години.
На същия ден кралят и кралицата ще бъдат почетни гости на концерта, който Кралската опера ще даде в чест на златната сватба на двойката в операта на Стокхолм
Билетите за концерта ще бъдат пуснати в продажба от операта през март.
Кралят и тогавашната г-ца Силвия Зоммерлат в Кралската опера вечерта преди кралската сватба през 1976 г.

Чудесна инициатива да отбележат Златната си сватба! Шведите са сплотено и здраво семейство. Позволиха и на трите си деца да създадат семейства с хора без синя кръв, но по любов.
Но за разлика от норвежците имаха повече късмет - зетьовете и дори снахата се оказаха свестни хора! 😄

За снимката не съм сигурна, че е от преди венчавката. Ако Силвия е още г-ца Зомерлат няма да е с корона.

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 20:54 от MoSt new

# 667
# 668
  • Някъде там

На снимката не съм сигурна, че е от преди венчавката. Ако Силвия е още г-ца Зомерлат няма да е с корона.
Снимката и информацията е от профила им.
Така е написано в описанието  :
Kungen och dåvarande fröken Silvia Sommerlath på Kungl. Operan kvällen före det kungliga bröllopet 1976. Foto: TT
Кралят и тогавашната г-ца Силвия Зоммерлат в Кралската опера вечерта преди кралската сватба през 1976 г. Снимка: TT
Ето и линк ако искаш и сама да си провериш.
https://www.instagram.com/p/DUvxiQcjH74/

Последна редакция: сб, 14 фев 2026, 21:07 от daviz

# 669
Хубава покривка е щяла да стане от тоя сет Joy

Тя и другата дама с нея я конкурира по десен Simple Smile
Даже май е леко лъскаво Joy Официална покривка.
Другата дама като десен ми е ок, цялостното изпълнение на роклята нещо куца.

# 670
  • Някъде там
Сладури Heart

# 671

На снимката не съм сигурна, че е от преди венчавката. Ако Силвия е още г-ца Зомерлат няма да е с корона.
Снимката и информацията е от профила им.
Така е написано в описанието  :
Kungen och dåvarande fröken Silvia Sommerlath på Kungl. Operan kvällen före det kungliga bröllopet 1976. Foto: TT
Кралят и тогавашната г-ца Силвия Зоммерлат в Кралската опера вечерта преди кралската сватба през 1976 г. Снимка: TT
Ето и линк ако искаш и сама да си провериш.
https://www.instagram.com/p/DUvxiQcjH74/
Не споря и няма да проверявам🙂 просто ми се стори нелогично!
А и в предишни постове имаше цитати от Инстаграм, че някоя кралска особа имала рожден ден, пък то се оказа, че било преди 2 месеца, примерно!
Извинете ме за недоверието! 🙂

# 672
# 673
  • Glasgow
Пораснало Лили🥰 а мама и татко на вечеря нейде били. Меган с най омразния ми цвят яке😅

# 674
  • София
Като гледам тоалетите на някои кралски дами се уверявам, че грипната епидемия още не е отминала.

Общи условия

Активация на акаунт