Томболи, игри, конкурси и подаръци, анкети (тема 167 - февруари 2026)

• 30 463
  • 411
  •   16
Отговори
# 405
Привет и от мен! И аз получих шоколадите вчера, децата ги опукаха вече😁.

Иначе пиша за да ви споделя, че имам седмична  карта за фитнес, безплатна, за Next level, която няма да ползвам. Дойде като подарък с една поръчка от Gift tube. Важи от 01.02 до 30.04 за фитнесите им в София, Пловдив, Варна и Бургас. Та, който има интерес бих желала да подаря тази карта, все пак за да влезе в употреба. Пишете на лично съобщение, ще я дам на първия писал.🙂

Подарена на pinko.

Последна редакция: пт, 13 фев 2026, 09:30 от KalinkataMalinkata

# 406
  • Пловдив
Здравейте ....на някой случвало ли му се е ...регистрирам КБ с кроасани Милка и не можах да избера за какво да играя ,беше замъглено одеалото.....,
На мен ми е така одеалото, след като го спечелих. Неактивно. Само за голямата награда събирам бройка.
Проверете си номера дали го има в печелившите Simple Smile

# 407
Вчера си получих първата спечелена награда за тази година - шоколадите от Милка. Зарадваха ме приятно на фона на всичко останало.
В кроасаните сме с 4 участия за голямата награда до тук. Чорапи и пухи не ми се падат.
Включих се и в Морени с няколко бележки... и Рафаело, и Киндер, и и и... да си пожелаем Късмет Gift HeartGift HeartGift Heart

# 408
# 409
Не успявам да регистрирам в Нувея и Била. Може ли малко помощ, всичко въвеждам правилно, а дава грешка.

# 410
  • Там...
Трябва да сте влезли в профила си първо, най-често това е причината.
Не успявам да регистрирам в Нувея и Била. Може ли малко помощ, всичко въвеждам правилно, а дава грешка.

# 411
Влязла съм в профила, всичко съм спазил уж и не става.

Общи условия

Активация на акаунт