Евровизия (тема 33) - Vienna 2026 United by Music

• 13 278
  • 408
  •   6
Отговори
# 330
  • Варна
Не знам... харесвам Дара но чувството е за нов бардак със стари... моми с нея.
Ех, Мона, Мона, талантливо, красиво, гласовито... толкова народ гласувахме за нея, но БНТ ни надви.
Що да ви е надвила? Зрителския вот е само част от финалния резултат.

# 331
Да, знам, но то какъв смисъл има да се гласува от публиката изобщо, щом накрая няколко човека (с вероятно вече взето решение) казват кой отива.

# 332
  • Варна
Да, знам, но то какъв смисъл има да се гласува от публиката изобщо, щом накрая няколко човека (с вероятно вече взето решение) казват кой отива.
Например с информативна цел.

# 333
Ами не. Не е обявено, че гласуваме "с информативна цел".

# 334
  • Варна
Но е обявено че зрителския вот определя само част от резултата. Ти пита за смисъла.

# 335
  • Пловдив
Според мен Мона не е готова за Евровизия. Дано догодина се яви по-уверена, има да работи още над изпълненията. Има мило излъчване, но твърде много се филмира.

# 336
Смисълът явно беше да ангажират вниманието на зрителите и да има повече гледаемост, като си мислиш, че гласът ти има значение за избора на победител. И ще кажат - Ама да, има! На практика обаче журито реши класирането.

# 337
Но е обявено че зрителския вот определя само част от резултата. Ти пита за смисъла.
А ти обясни вселенския смисъл, вместо практически - защо гласуват зрителите, щом техния глас не се взема при решението кой да отиде на конкурса.

Останалите дообясниха ситуацията.

# 338
Слушайте си я Мона, де, никой не ви спира. Просто няма да е на Евровизия.
Ако наистина въпросният Дрийм Тийм е задължителният автор на песните, то направо се радвайте, че няма да е Мона - хем не са добри, хем нямаше да си паснат.

# 339
Ех, Мона, Мона, талантливо, красиво, гласовито... толкова народ гласувахме за нея, но БНТ ни надви.
Колко пък да е "гласовито"?  Останаxме с друго впечатление. Иначе "красиво" - да. И с това се изчерпват всички положителни качества на това моме.

# 340
Тук в темата кой е гласувал за Мона освен Хейзъл? Аз гласувах за Михаела, мъжът ми за Керана.

# 341
Аз за Инърглоу, макар че бяxa фалшивички. Най-добре пя Миxaeла. Че и Роксана показа добри гласови данни.

# 342
И аз и мъжа ми гласувахме за Инърглоу, като до последно се чудех дали да не дам шанс на Роксана - защото жената ме изненада, а аз не слушам чалга.

# 343
  • България
Аз и в двете вечери гласувах за Инерглоу, защото знаех, че ще имат по-малко вот от Прея, а за Прея бях сигурна, че няма да изпратим.

# 344
Аз се бях понавила за Мона и образа, който изгражда, и гласувах за нея на полуфинала, въпреки че изпълнението и присъствието бяха доста разочароващи. Вторият път беше по-зле и от първия, така че заложих на друг. 👀

Общи условия

Активация на акаунт