Евровизия (тема 33) - Vienna 2026 United by Music

• 13 104
  • 407
  •   4
Отговори
# 405
Михаела Маринова преди (като беше някъде на 18-19 години) се правеше на Ариана Гранде с дългата опашка. После започна да копира западното облекло на певиците, това въпросно боди, което тук се приема твърде остро.. а малко преди втория конкурс за Евровизия пусна в YouTube песента, която в последствие изпълни, с кадър от фотосесия, на която копираше Лорийн с дългите нокти. След това качи още снимки с визия, която от главата до пети приличаше на Лорийн - нокти, рокля, цвят. А като пеене лично на мен ми наподява Кристина Агилера. Мисълта ми е, че при нея има високо вокално майсторство и желание да пробие отвън, но и нищо автентично. Вероятно може да бъде поставена в различни стилове и да изиграе различно поведение на сцена. Което със сигурност я прави гъвкава, но истинските имена на сцената са тези, които могат да дадат нещо свое. Именно това да ги прави специални и открояващи. Такъв артист например е Дара. Но не мога да отрека, че пеенето й беше не просто фалшиво, а абсолютно неприятно за слушане (поне за мен). Надявам се Михаела да започна да се откроява като себе си и то със силни песни, а Дара да взриви сцената на Евровизия, защото със сигурност може да направи шоу.

# 406
Споделям мнението за Михаела, че ѝ липсва автентичност. Тя и затова в Х фактор беше сред харесваните, но след това има 1-2 хита (2 го пиша за благозвучие, аз само за Стъпка напред се сещам, а я харесвам).
В Украйна Джери Хайл беше много фалшива, наистина ме хвана яд, защото песента е много силна студийно. Изненадана съм, защото при предишното си участие беше желязна.
Не ми харесва песента на Лелека, на Лауд ми допадна доста повече. Странно как и Монокейт остана толкова назад.

# 407
  • България
Тази селекция им беше доста слаба без ясен фаворит. Ще видим как са останалите песни на финала на Евровизия, но мисля, че максимално ще достигнат 10-то място заради диаспората. Предвид песента и 10-то им е много.

Общи условия

Активация на акаунт