Евровизия (тема 33) - Vienna 2026 United by Music

• 8 507
  • 270
  •   5
Отговори
# 75
  • София
Е, то остава и да се откаже.

# 76
При целият хейт излян спрямо нея, като вземем предвид и това как излизат публикации, че гласуването нещо не е било наред и е бил манипулиран вота няма да се учудя, ако се откаже Дара. Аз на нейно място даже няма да се замисля.

# 77
  • София
Дано не се откаже. И какво, втора е Михаела, после и нея ще смачкат, за да може да е Мона с фалшивите гласове. От цялата история вече нямам желание да слуашам песните на Мона, а до онзи ден често си ги пусках за фон.

Последна редакция: пн, 02 фев 2026, 10:10 от Niya-

# 78
  • sofia
В бтв преди малко Дара каза,че днес щяла да вземе решение дали да участва 😠
Изглеждаше отчаяна,без настроение…не може да понасе целият негативизъм към нея 😢
  При Г.Любенов каза, че това е преди всичко отговорност и много работа. И че ще направи всичко, което се изисква от нея. Но това е екипна дейност, каквото може да те извиси, може и да те съсипе.
   Четох някъде , че обвиненията в манипулиран вот на първи етап идвали от Сторарови.

# 79
И аз тъкмо прочетох в един сайт, че Дара мисли дали да не се откаже. Казала е, че от всичко, което се изсипва, най-гадно и е, че се поставя под въпрос таланта ѝ.
Дано не се откаже!

# 80
  • Sofia
Вчера в БНТ беше по-вдъхновена,днес по бтв изглеждаше смазана 🥺

# 81
  • Пловдив
Да се откаже, защо трябва да плаща цената за чужди грешки. БНТ такава организация направиха, че даже за мен остава въпроса колко честен е избора, а аз съм фен на Дара.

# 82
Горката. Pensive То ако са и убили ентусиазма и радостта от събитието, и ако вече само плюнки очаква от публиката, с какво желание ще излезе след месец да представя песните пред същите тези хора?

# 83
Явно не трябва да се прави Евровизия в България. Който и да беше спечелил, щеше да бъде хейтен и обиждан - дали Михаела, дали Мона и тн. Ще каже човек, че е на живот и смърт този конкурс. Много насериозно ги приемаме нещата. Най-много реве организацията за Мона, които са напълнили клиповете й с едни хвалебствени коментари, написани с ИИ.

# 84
На мен Дара още вчера при Георги Любенов ми изглеждаше смутена на моменти.
Въобще не заслужава това, което се случва, бях за Михаела, нокъм момента съм твърдо за Дара.
Ако зад целия хейт, вкл. с публикации по сайтовете е Мона е много грешен старт на кариера. Така не се стига до никъде особено в началото.

# 85
  • Варна
На мен Дара още вчера при Георги Любенов ми изглеждаше смутена на моменти.
Въобще не заслужава това, което се случва, бях за Михаела, нокъм момента съм твърдо за Дара.
Ако зад целия хейт, вкл. с публикации по сайтовете е Мона е много грешен старт на кариера. Така не се стига до никъде особено в началото.
Вероятно не е самата Мона, а някой зад нея. Чух някъде за призиви от кмет, община и т.н. Да не е някоя политическа формация?

# 86
Баща й май е строителен предприемач - поне има такъв от Кюстендил със същите имена. И сега големия рев, че са платени пари на тролска ферма и не се получи. Защото ако Дара се откаже, следваща е Михаела, а за нея какво ще пишат - че не може да пее ли?

# 87
Не знам, по всяка вероятност. Определено се харчат пари, вкл. за поръчкови статии.
Дори да е някой зад нея, всичко е на нейния гръб. И ще има последствия, хич да не се заблуждава, че всичко ще мине и премине. Тя не е Слави и нещата няма да се развият по същия начин, отделно ако Дара се откаже и участието не е успешно.
Аз на мястото на Дара и Михаела бих отказала участие и да си сърба попарата Мона.

# 88
Не знам дали има платена атака, но Джен Зи-тата са доста нахъсани по социалните мрежи.
Да кажем, че Дара се откаже. Следващата е Михаела - пак е от Вирджиния рекърдс и пак ще има вой. Защо да са виновни изпълнителите за лошата организация от страна на БНТ и те да обират пешкира? В момента Дара понася ударите и за нейното избиране, и за лейбъла й, и за гласуването от страна на жури и публика. Дайте да пратим Фики и да се свършва.

# 89
Бащата на Мона е дизайнер в Кюстендил. Той прави и костюмите й. Определено имаше силен организиран вот за нея.

Общи условия

Активация на акаунт