Евровизия (тема 33) - Vienna 2026 United by Music

• 9 518
  • 295
  •   4
Отговори
# 90
  • Sofia
Костюмът с който беше в събота негово дело ли е?

# 91
  • Пловдив
За Мона е фикс идея да иде на Евровизия. Доколкото разбрах, вече е била два пъти макар и не като изпълнител. Написа, че и тази година ще иде. Аз нея я разбирам, но кой болен мозък се опитва да осъществи мечтата й толкова нагло и безморално! Защото определено няма как тя да организира всичко това.

# 92
Надявам се, че ако Дара се откаже, Саня Армутлиева няма да позволи на Михаела Маринова да я замести. Нека отиде Мона, че да се успокоят най-после феновете ѝ.

# 93
Съжалявам да чуя за Дара. По-рано споменах, че се радвам, че спечели, защото има опит с издържането на безмислена омраза по неин адрес, но явно и нея й е дошло в повече. И аз започвам да си мисля, че няма смисъл да участваме на Евровизия. Явно българското общество има перманентен прът в задника и нищо не може да приеме като просто забавление, с усмивка и позитивизъм.

Друг е въпросът колко омразата към Дара идва дори естествено, или наистина не е координирана атака от хора с болни амбиции. Но едно знам със сигурност - никой няма да ни мисли за велика и невероятна нация, ако спечелим Евровизия. Нито пък някой ще ни помисли за жалкари, ако Дара, или друг наш представител се провали. Аман от комплекси, независимо дали е Евровизия, спорт със субективни фактори, или каквото и да било друго поприще, където жалкото ни общество се опитва да се почувства значимо на чужд гръб.

# 94
Дано Дара да се откаже. Това слънчево момиче не заслужава тази помия, която се излива отгоре ѝ. Не можела да пее... Всички видяхме в Х Фактор още, че има пълния пакет - пее, танцува, луда, щура. Фенка съм на молците, но за Евровизия няма по-подходящ от Дара. Енергия, жизненост, усмивка, фурия на сцената! Да им тегли майните и да пращат кукера на Евровизия.

# 95
  • Варна
Надявам се, че ако Дара се откаже, Саня Армутлиева няма да позволи на Михаела Маринова да я замести. Нека отиде Мона, че да се успокоят най-после феновете ѝ.
Не има толкова фенове, колкото вой по мрежите. Аз гласувах за Дара, а мъжа и децата ми за Михаела.
Днес обаче децата са убедени, че Мона е "ограбена". В тикток било страшно.

# 96
При така стеклите се обстоятелства това ще е точното решение, за да се успокоят страстите. И съм убе4дена, че накрая на Мона хич няма да и хареса крайния резултат.
И БНТ да престане с тази селекция, да си избират както преди. Явно не сме дорасли за подобни селекции.

Дара имала силна песен, която пазела от 3 години за подобно участие. Каза, че ще я пусне при всички обстоятелства дори да се откаже.

# 97
Щабът на Мона щом са имали техническите възможности за милиони опити за гласуване за нея от Китай, със сигурност има хакер, който може да даде манипулиран скрийншот.
Мона е типично Джен зи, манифестира , но в същото време цялата сектантска църква стой зад нея. Колко набожен и добър християнин трябва да си да излееш тези кофи помия по друг човек.
Дара не трябва да отстъпва на агресията и арогантността и не трябва да се отказва.

# 98
Мона е типично Джен зи, манифестира , но в същото време цялата сектантска църква стой зад нея. Колко набожен и добър християнин трябва да си да излееш тези кофи помия по друг човек.
Дара не трябва да отстъпва на агресията и арогантността и не трябва да се отказва.

Недей, че тук ни се накараха колко сме примитивни да говорим за сектантски църкви в 21-и век, как нямало значение младите в коя религиозна общност членуват, и т.н.

# 99
е, манипулиран скрийшот всеки може да покаже, не е голяма философия.
не знам кои джен-зита се пеняват, но моето вкъщи даже не е чувало за Мона. а пък на алфа поколението въобще не му дреме за евровизия.

# 100
Това, което мен ме озадачава е колко хора пишат и разискват вота за Евровизия, все едно това е супер важният конкурс и най-голямото падение на морала. Със сигурност Дара не пя най-добре, но все пак тук говорим неслучайно за визия. Атрактивна е, модерна е, младите я харесват, има енергия. Нека излезе на сцената и даде максимума, пък каквото такова. Не ми беше излишна селекцията от гледна точка да видя кои са младите ни звезди и да чуя песните на някои непознати за мен като Молец, които не са никак лоши. Иначе стана пределно ясно, че не феновете избраха представителя и че хубавият глас не е достатъчен дори за професионалното жури. Жал ми е за Михаела, защото е пълна с талант, но не съм убедена, че Евровизия е нейният формат. Успех на Дара!

# 101
Михаела няма индивидуалност и излъчване, остана си имитация на Кристина Агилера, дори в движения и физиономии я копира. Има голям глас, но само това не е достатъчно, липсва харизма, не владее сцената. Имах големи надежди за нея още откакто беше твърде малка и не я допуснаха до Х Фактор заради възрастта, но тя не се разви. За разлика от Дара - във Фактора беше лигаво и противно хлапе, а се оказа, че бачка здраво и се утвърди като име със собствен стил.

# 102
И аз ще се присъединя, че случващото се е типично за джен-зита - искат всичко сега и веднага, убедени са как могат да се справят и нищо не може да ги убеди, че не са готови или подготвени.
Камо ли да вложат години усилия и труд за постигане на някаква мечта.

# 103
  • sofia
Гледах клипове от бекстейджа, на които Дара и Мона се държат за ръце и се прегръщат. Не са длъжни да го правят, за това мисля, че между тях конфликт и хейт няма. Включително вокално се подготвят при един и същи човек, който апелираше за подкрепа и на двете. Не са конкурентките, които се гледат накриво и се смеят в шепа. Това видях аз. Но не съм вътре в кухнята все пак.

# 104
  • България
Аз й се кефя на Мона, с огромен талант е, вокално е безупречна и има интересен стил. Но й трябва още време. Но вместо това ще гледаме по сцените и клубовете Мила Роберт. Питам се къде са победителите от Гласът на България, първите трима от всеки сезон...

На мен ми излизат многото нейни бъдещи участия и без да я харесвам. През следващия месец госпожица Мона ще ходи да "пее" на осми март в София. Заведението можете и сам/а да проверите.
Чух откъс от изпълнението й на финала и ми беше достатъчно, за да преценя, че в бъдеще ще избягвам да я засичам в барове/клубове.

Общи условия

Активация на акаунт