Евровизия (тема 33) - Vienna 2026 United by Music

• 10 865
  • 329
  •   5
Отговори
# 315
Това последното съм го забравил. Кога го беше ударила? В "Музикална академия" или във "ВИП Брадър"? Вече ми се свесва всичко. Едва ли е в "Xeлс Китчън".
В ,,академията " В една гримьорна.

# 316
На 8-ми очакваме да чуем кипърското предложение по време на селекцията на Гърция, която пък селекция има много интересен фаворит, заради когото гърците са много високо при букмейкърите, joke entry е - https://youtu.be/JRvbyUQ6t-w?si=8TevkJ1m6P6ZyE3y
Това чудо звучи като Гангнам стайл. Без превод е загубено. На мен лично ми е чалга, кич и неприятно. Няма го "екс" фактора на Euro papa и Еспресо Макиато.
Между двете чалги предпочитам тази:

Харесва ми, че селекцията им се представя по един и същи начин в тези цветни стаи и един микрофон. Хем акцента е върху самите песни, хем си личи и артистичността на изпълнителите в тази сравнително стерилна обстановка.

Иначе прави впечатление, че и тази година много от песните ще са на роден език, а не на английски Grinning

# 317
В ,,академията " В една гримьорна.
Мдаа, по ТВ7, нали? Имам аз някакви спомени, xaxaxa.

@ferencliszt, мерси за песните, чуx ги и трите. Кефи ме този език.
Скрит текст:
Няколко пъти xодиx във Финландия (Хелзинки, Оулу, Рованиеми, тази година ще съм в Тампере), xaресват ми тези дъъълги думи, всичките с ударение на първата сричка и с някакви наставки накрая (вместо предлози). На Евровизия и да пеят на фински, освен естонците и самите финлданци (може и карелците от Русия, автономна република Карелия, част от бившата финско-карелска АССР), няма кой друг да ги разбере, но... да, нека има национални езици.

Люксембург тази година пеят на английски? Ти да видиш...

# 318
На Петя някой да ѝ напомни, че Поли Генова хем беше участник в Като две капки вода, хем в Евровизия и обикаляше из цяла Европа да си промотира песента.

А той новият сезон на Гласа даже нямало да бъде пролетта, а наесен.

Последна редакция: чт, 05 фев 2026, 13:59 от BronzeIce

# 319
Да, и аз съм леко объркана за конспирацията с отказването на Дара от менторското място в Гласът на България. В момента тепърва събират кандидати, които пращат онлайн певческите си видеа, след някой друг месец съответно продуцентите ще си одобряват участници за прослушванията със съдиите и ще връчат списъка на кандидатите с песните, които могат да пеят, че да се подготвят и да направят заявка с конкретна песен, което ще рече, че същинските снимки на формата няма да започнат поне още 4-5 месеца минимум, а Евровизия е след три месеца. Преспокойно Дара може да си участва на Евровизия, да си почине за месец-два след това и да е на линия за Гласът, ако искаше. Да не отваряме друга тема, че нивото в това предаване (последно време) е много mid и не се изисква някаква особена философия да бъдеш ментор.

# 320
Песента на Каффе на мен ми харесва и сега. Слави Трифонов и на малкия пръст на Орлин Павлов не може да стъпи. Но устата му е голяма.

# 321
Самата Дара още преди селекцията опроверга слуховете за отказ от менторство в Гласът. При Петя Бу на Мелмак явно новините идват със закъснение.

# 322
леле, финските са ужасни и трите, както и първата гръцка, брр

# 323
Легендите гласят, че ехото от крясъците на П.Б. още се носи из подгорията на Москва и плаши децата нощем.

# 324
Легендите гласят, че ехото от крясъците на П.Б. още се носи из подгорията на Москва и плаши децата нощем.

Ей това се случва като изпратим ГЛАС на Евровизия Joy

специално за БНТ и всички хейтъри, но с много уважение към гласовитите изпълнители от националната селекция

# 325
Това е най-ужасното ни участие на Евровизия - не знам колко октави покриват, ама това пищене не се траеше.
Дара е 100 пъти по -добре.

Мона показва дебилно и арогантно поведение.

# 326

Ей това се случва като изпратим ГЛАС на Евровизия Joy

специално за БНТ и всички хейтъри, но с много уважение към гласовитите изпълнители от националната селекция

Тези коментари ми оправиха деня! 🤣🤣🤣
Мамини сладки!

# 327
Леле, това беше култово! Какво пищене!

# 328
А спомняте ли си изобщо как отиде Краси Аврамов? Знаеше ли се кой стоеше зад избора му? Припомних си от съботното предаване, че и Невена Цонева е била кандидат с "Не изчезвай", така че със сигурност не е бил фаворитът той.
Сега ще разровя архивите на Гугъл, но може някой да има по-ясни спомени.

Едит: Невена е била 2008. Ето резултатите - напълно "органични"
https://eurovision-bulgaria.com/results-2009/

Ако не бяха такива резултатите обаче явно щеше да отиде Поли Генова и едва ли да се яви за трети път през 2016, така че всяко зло за добро.

# 329
Мисля, че нямаше лимит на броя смс-и за гласуване от един номер и неговият екип се бяха организирали. Дори той си беше на телефона в грийнрума и сигурно си е пускал сам. Следващата година изрично търсиха можещ да пее изпълнител (Миро) и сложиха ограничение от 5 смс-а, по груб спомен.

Общи условия

Активация на акаунт