Искам да кажа...(239) през Февруари 2026

• 7 330
  • 236
  •   5
Отговори
# 210
Дано всичко е наред с второто мнение, палчета😘

# 211
  • София
Ох, Тути, представям си какво ти е било...
Всичко ще е наред! Само да са здрави децата ни!

# 212
Да, да са здрави всичките, да правят бели и глупости и да ни ядосват, само да не са ни болни.

# 213
  • Бургас
Тути, и второто мнение ще е хубаво!
Отдъхнете си!

# 214
  • Бургас
Тути, сигурна съм, че и второто мнение довечера ще отхвърли лошата диагноза. Яд ме е, че се мятат ей така някакви съмнения и човек трябва да търси второ, трето, пето мнение, докато се побърква от притеснение.

# 215
Леле, Тути, не мога да си представя през какво сте минали.. Чакаме да се похвалиш и втори път с потвърдената диагноза, а ти се опитай да дишаш спокойно 🤗.

# 216
  • Canada
Тути, сигурна съм, че и второто мнение довечера ще отхвърли лошата диагноза. Яд ме е, че се мятат ей така някакви съмнения и човек трябва да търси второ, трето, пето мнение, докато се побърква от притеснение.

Точно това си помислих и аз! Някои лекари просто са...🤯

Продължавам да стискам, Тути, всичко ще е наред🍀

Последна редакция: сб, 07 фев 2026, 02:54 от Foncé

# 217
Фонс 🤩

Тути, ужас! Стискам палци до пълно спокойствие!

Напроцедурих се аз. Времето е приятно, с кеф си пия кафето на терасата. Ще поработя малко и ще чакам любимият да си дойде.

# 218
  • Germany
Леле, Тути, какво ти е било вчера. Имаш силно гуш от мен! Много се радвам, че диагнозата не е била вярна и се надявам скоро да разберат какво точно й има на Монката и да сте напълно спокойни.
Аз нямам търпение да си ходя... Има една лекарка, с която се налага да работя тясно напоследък, а жестоко ме напряга и дразни. Добре, че излиза след месец и половина в майчинство, щото едвам се сдържам.

# 219
Фонс, страхотни снимки!

Селесте, и мен ме хваща яд, ама после се опитвам да ги разбера и тях. Когато става въпрос за деца са много по-предпазливи и не мога да си кривя душата, много по-заинтересовани. Така трябва да е за всички пациенти, но действителността е друга, уви.

# 220
  • София
Привет и от мен!
Не е истина какви диагнози хвърлят на поразия някои доктори. Какво ли ще стане като започнат да ни диагностицират и лекуват основно с ИИ...
Тути, дано открият проблема и да е съвсем елементарен. Flowers Four Leaf Clover
Фонс, ти нямаш сърце с тези снимки. Приказно изглежда!
Сави, Новинка, да се намери решение и на вашите болежки!
Боби, много дълги години още да работиш само работа, която ти доставя удоволствие! Заслужаваш го!
Петък е! Надявам се довечера да ми се събере сън повече от 5:40 ч.

# 221
  • Бургас
Фонс, разкошни плажове!
Братя Копривленски не видя ли някъде ? Simple Smile И те са там.

Напрегнаха ме от ВиК и тяхните глупости.... Белчевстрой и те!
Аман от монополи!

# 222
  • на Мелмак
По-добре да се отхвърли съмнение, отколкото да се неглижира и стане по-голяма беля. Така си мисля аз.
Роди, моите наблюдения са обратните, основно хората се лекуват с ИИ. Не лекарите.
Фонс, страхотна си, че ни пренасяш там Hug

# 223
Тути, Hug. Продължавам с палците и за второто мнение Hands Pray Flowers Four Leaf Clover.
Подкрепям Ети - "По-добре да се отхвърли съмнение, отколкото да се неглижира и стане по-голяма беля." И уважавам лекарите, които при някакви съмнения не се срамуват да признаят, че не са компетентни по конкретния въпрос и те пращат при специалист.

Сави, Новинка, и при вас да се наредят нещата по най-добрия начин Hands V.

Фонс, Heart Eyes НЕблагородно ти завиждам за дестинацията, че да ми се върне и на мен Hug.

Ходих да ми източат малко кръв, че да видим как са хормоните и вит.Д. После си направих една хубава разходка до вкъщи, че времето е чудесно. Топличко, слънчице... разкош. Градината е пълна с цъфнали кокичета и игличини. Теменужките в сандъчетата навън и те са се ококорили. А, бе, друго си е като се позатопли Nature Sunny.

Приятен и спокоен уикенд.

# 224
  • някъде другаде
Тути , и втората мнение да потвърди , че не е страшна диагнозата.
Фонс , и на мен ми се иска да съм на вова чудесно място.

Общи условия

Активация на акаунт