Искам да кажа...(239) през Февруари 2026

• 8 683
  • 278
  •   6
Отговори
# 195
Добро утро!

Тути,  не съм спирала да стискам палци,  дано всичко да е наред!

Новинка, надявам се и при теб нещата с коляното да се наредят.

Мамник го оставихме за довечера, като си дойде любимият. В този ред на мисли трябва да напазарувам и да измисля какво ще готвя.

Спокоен ден,   банда!

# 196
  • На брега на реката
Добро утро!

Честити да са ималите поводи , тези дни! Здраве и късмет!

Фонсче, напълниха ми се очите с красота. Не ни жали, пускай още!

Ели, весело да ви е и от теб чакаме снимки!

Тути, силно стискам!

Болните, да се оправят по-бързо!

Да споделя отзиви за концерта на Андре Рийо: Уникално представление, направо сякаш се потапяш в приказка. Почти 3 часа бяхме в магията! Заслужава си всяка стотинка!

Някой спомена, че си е правил филмов маратон с Хавай 5-0, моля да сподели къде ги има всички серии! Мога да го гледам без прекъсване. Този сериал, както и Магнум  са ми любими, заради природата и актьорите.

Хубав ден, момичета!

# 197
Зобро утро.
Бубе, аз бях с маратона. Но гледам по различни канали и си връщам от часове, в които не сэм ги гледала. Смешно е, защото по различните канали действието се развива по различно време. И сутринта гледах 2 епизода От местопрестъплението Маями.
Тути, стискам палци и не спирам да ви мисля.
Новинка и Сави, и при вас да се развият нещата отлично.
Боби, все така доволна да си.
Ели, лек път до Франция.
Успешен ден.

# 198
  • някъде другаде
Добро утро!
Аз  заспивам с "От местопрестъплението".
Всяка вечер си връщам по кино нова серията от 20.00 часа.
Ели, лек път и чакам снимки.
Тути , чакам те с добри новини.
Хубав ден!

# 199
  • Бургас
Добро утро, дано днес има само добри новини от болните!
Този Мамник така и не съм го гледала,аз по принцип съм с големи резерви към българските сериали и филми. Вечер съм на разпускаща вълна, гледам нещо за фон.
Внучката е на антибиотик за ухото, бактерия намерили при тестуването. Видяхме се вчера, доста стресирана, но ме пита как да си засади ягоди, от семчици дали ще може. Та ще експериментираме двете дистанционно.

# 200
Момичета, златни сте ми, благодаря на всички за пожеланията🩷😘

# 201
  • Бургас
Добро утро!

Тути, снощи едва ли си мигнала, но дано до довечера ти се успокои душичката! Hug

Бел, бързо оздравяване на внучката!

Ели, лек път!

Мамник снощи къде го гледах, къде не. Ако не бях прочела книгата, вероятно щях да съм по-запалена. След него обаче си изгледахме две серии от Наркос, препоръчвам го. Знаех това-онова за Пабло Ескобар и наркокартелите, но този човек е бил колкото амбициозен, толкова и брутално безпощаден към всеки, дръзнал да му се противопостави. Как е нямало някой Хорейшо, Макгарет или Магнум да го погне Joy , а си е вял байряка години наред. Човекът "влиза" в построен от него затвор с футболно игрище, СПА център, игрална зала и какви ли не екстри, и сключва договор с властите полицията да не доближава на 2 км от затвора му Thinking

# 202
  • Germany
Добро утро!
Тути, чакаме те с хубави новини и не спирам да стискам палци!
Днес съм наспана. Легнах в 22 и спах до 6.30. А най хубавото е, че е петък Simple Smile Нещо много се напрегнах последните дни в работата. Такъв хаус е... Всеки ден избухват с нова "страхотна идея", която никой не е наясно как да се осъществи, ама срока е за вчера. И всеки се опитва да прехвърли отговорността на друг и накрая мазалото е пълно. И с мъжа ми си говорихме, че тази прословута немска прецизност и подреденост, на нас нещо ни убягва напоследък. В много сфери цари повсеместен хаус и неспазени срокове. Пряката ми шефка в работата е от източна Германия и е съвсем различна от тукашните скатавки. С нея се разбираме с една дума и виждаме нещата по много сходен начин, ама освен да се ядосваме заедно, друго не можем да направим..

# 203
  • на Мелмак
Добро утро, момичета!
За първи път от години се успах, умирам от главоболие и съм на работа. А се успах, защото не спах през нощта. Чакам кафето и хапа да подействат и да отивам на работа.
Мони, и аз чакам да се включиш Joy
Хубав ден ви желая!

# 204
  • Бургас
Добро утро!
Пия кафе и чакам майстора. Дано бързо приключи със смяната.

Тути, мисля ви!

Ели,лек път!

# 205
  • София
Добър ден!

Тути, как сте? Чакам добри новини!
Ели, лек път!
Ние ходихме на пазар. Разходихме се и с Арчи. Не е толкова студено.
Довечера пък съм на фризьор за боя.

Хубав петък!

# 206
После ще ви чета, първо да се разпиша, че ви усещах силата и знам че чакате новини.
Не ни приеха, след прегледа, лекарят констатира, че не е течност от мозъка, това което излиза от носа на детето, понеже УНГ, която ни прегледа тук, в града , се усъмни за тази диагноза. Довечера сме на още един преглед, тоест второ мнение, но мисля да започна да дишам вече и да се успокоим всички вкъщи.
Още веднъж, много благодаря на всички за палците.

# 207
Леле Тути, представям си какво сте преживяли! Дишай и второто мнение дано потвърди днешното, че да се успокоите! Гушкам ви и двечките! ❤🫶🏻

# 208
Дишай, Тути, дано и второто мнение е добро.

# 209
Тути, умът ми не го побира.... Стискам палци и за следващото мнение от специалист!
Господ да пази децата ни!

Общи условия

Активация на акаунт